Materialism

Redish

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Stocco 26.06.2005
Melodia on sopivan terävä ainakin. Ja sit taas basari luo syvää pehmeyttä ja väliin viel sahaa ni eihän tää kauheen huono millään oo. Toimii jo tosi pitkälle pelkillä saundeillaan. Hiukkasen tuommosta pimputtelua ja tööttäilyä sekaisn ni mitä sitä muuta tarvii. Sit yks ihan helmijuttu täs on toi kliksutus kompissa. Sitä en ole ainakaan minä vieläkään kuullut tarpeeksi. Kappale kestää pituutensa kun loppuun on vielä ahdettu padit päälle.
0   +1 +2
 
a98 04.02.2004
alku on vähän tylsähkö ja omaan makuun vähän yksinkertainen. aika perus meininkiähän tämä on niin moneenkertaan kierrätettyä. biitti osuus voisi olla samplejen osalta vähän parempi, ei välttämättä ihan parhaat rytmisoundit. esim basarista en tykännyt yhtään. hiukan potkua puuttu, joku ammattimaisempi draivaava bassolinja kehiin maybe. nostatus on aivan helvetin kliseinen. ja eipä kovasti säväytä vaikka ei ihan huonokaan ole. jotain vähän yli seiskan arvoista kamaa, varmasti toimii niihin jotka eivät ole vielä peruskamaan kyllästyneet, minua ei vaan säväyttänyt.
0   +1 +2
 
Lauri K 13.01.2004
Ihan jännä biisi, jollain tavalla aika omaperäinen, sai ainakin minut kuuntelemaan huolella alusta loppuun. Soundipuolessa on aika paljon hiomista, äänet ovat nyt suht tunkkaiset ja jollain tavalla suhisevat. Onkos toi nyt sitten tuo 303 tuo diudiu soundi, se kuulosti todella hyvältä.

Haitsuissa voisi equuttaa korkeita taajuuksia, elikkä siis lisää terävyyttä. Kickki jakaa varmasti mielipiteet, itse olen siinä välillä. Toimii se särölläkin, jos muu osa kappaleesta tukee tätä "vihaa". Ja näin biisi tekeekin suurimmaksi osaa.

Aika uljasta menoa, biitti voisi hakata vielä kovampaakin.

4:28 muutama nuotti toi suoraan mieleen rank 1 - airwave biisin :) Sen jälkeen alkaa biisin paras osuus, kunnon meloditon tykitys, tätä voisi olla enemmänkin, nyt supersahaa on painotettu hieman liikaa. Siinä voisi muuten olla hieman lisää reverbiä ja releasea, nyt nuottien välit hieman töksähtävät.

Rakenne tuntui paikoitellen hieman hyppelevän, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi.

Keskeneräisyydestä(?) johtuen en uskalla pisteyttää biisiä, paremmilla soundeilla tämä olisi se hyvä kasi.
0   +1 +2
 
8
Lamer 18.11.2003
Aikas jees Melodia ja silleen..
0   +1 +2