13. Lokakuuta

Mustakarhu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

yK 16.05.2010
Hehe. Sanotaan näin et kahdessa päivässä kun nauhotellut, varsinkin mikrofooni vaihtanu hetkellisesti paikkaa niin..voin hyvin uskoa että voi tuntua et äänentaso vaihtelee biisin aikana. Yritin kuitenkin miksailla suurimmat virheet pois. S-suhinan poistoprosessi on vielä edessä, jokseenkin laitteiston puute pienenä ongelmana. Pitää panostaa enemmän miksaamiseen. :) Kiitoksia kritiikistä!
0   +1 +2
 
9
Emzii 16.05.2010
Hyvä meininki ja asennetta! Biitti on kova ja sopii hyvin sulle.

Flow ja äänenkäyttö jees (mitä nyt hieman häiritsi joissakin kohdissa sanojen venyttäminen) ja kehitystä havaittavissa. Lyriikat aina yhtä hyvät, mitä voi sulta aina odottaakin :)

Kuuntelua häiritsi hieman ässän sihinä ja lisäksi en henk. kohtaisesti tykkää tosta kaiusta (makuasia sekin, toisaalta sopii, joihinkin kohtiin taas ei istu) - enemmän kaipaan yhä sitä tuplausta. Välillä tuntui myös siltä, kuin vokaalit menis pienemmälle ja sitten taas yhtäkkiä kovemmalle. Tarkoituksella vai ei, en tiedä.

Loisto paketti ja kokonaisuudessaan toimii aika buenosti. Ja kun kahdessa päivässä oot tän tehnyt, niin oon ylpeä susta ja ei voi kuin nostaa hattua. Oot kovassa vauhdissa, pidä toi !
+2   +1 +2