a98 - May day dream (JL remix)

JL Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

DjLime 04.12.2003
Kuten muutkin ovat sanoneet, niin rakenne on vähän omituinen. Ei tätä ainakaa miksikään tanssilattioiden täyttäjäksi voi hehkuttaa, kun tässä ei pahemmin draivia ole. Melodia on suuhteessa turhan hiljaisella. Väli jumputukset tuntuu aika tylsiltä. Tule vertaa tätä mun versioo ja heitä jotain rakentavaa kommenttia siihen.
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 04.12.2003
Aika lailla samoilla linjoilla kyllä liikitaan. Masterointi on aika tunkkainen. Jos masterointia tarvitset, niin minä voisin masteroida noita biisejä hiukan kovemmalle, vaikka en olekkaan mikään Laihasen tasoinen masteroija.
0   +1 +2
 
a98 01.12.2003
mitähän tästä sanois. rakenne on jokseenkin outo, kuten jotkut sounditkin. basari on aikas hyvä, kunnon jykevä hardtrance basari. alku antaa osviittaa että tulossa oisi chillailua, mutta meneekin mätöksi sitten. ehkä biitti alku ja loppu olisi kuitenkin ollut hyvä, dj mixauksen kannalta.. toi kuoro soundi pienellä releasella ei oikein toimi, olisi kannattanu pitää se vaan loppuu asti päällä. myöskin nuo muut syna soundit kuulostavat vähän liikaa ei trancemaisilta. ei tässä kovasti uutta ole alkuperäiseen, mutta toimii jokseenkin..
0   +1 +2