Tervetuloa HDEMO

Katkaisuhoito

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
pommikaitsu 25.03.2011
alkuspiikissä liikaa kaikua? helvetin hyvä juntta heti alusta lähtien. onko livenä tarkoitus vetää? puuttuuko basso kokonaan? miksauksessa ei kuulu vaikka kuinka kaivaa, yhdessä väli osassa kuulu ainakin. miten olis bassolle oma linja, uutta syvyyttä. olis visio tähän bassoon, nimittäin läskibasso. se koristelis kakun, ja jousella soitettuna.
sama kirkas äänimaisema kuin ededllisessä. setti kasassa, ei muuta kuin ulos demo laarista ja paanalle.
+2   +1 +2
 
Funereal 24.11.2010
Sanoitusten alkupää oli sen verran nerokasta, että meinasin faniutua, mutta sitten loppuosuus oli vähän irrallista ja suorastaan absurdia yksittäisten asioiden tiputtelua, niin en sitten faniutunutkaan. Musapuoli tietty toimi kuin junan vessa, paremmin kuin tuossa 666 Ruumista.
+2   +1 +2
 
8
Väinämöinen 09.11.2010
Hei, ei lainkaan hassumpaa kamaa! Teki mieli kuunnella uudestaan ekan kuuntelukerran jälkeen, ja sitten pyörittelin peräjälkeen useammankin kerran. Ekalla kuulemalla tuo alkuriffi vaikutti vähän irralliselta, mut toisaalta useamman kuuntelun myötä se tuntuu perustellummalta. Semmoinen fiilis tuli, että ehkä jostain vois vielä tiukentaa ja lyhentää biisiä, mut toisaalta usean kuuntelun jälkeen ei tule mieleen, mitä sieltä voisi karsia. Ainakin jotain tarttuvuutta on selkeästikin, kun tekee mieli kuunnella kerta toisensa jälkeen!

Soundit on demodemoksi mun puukorvilla kuunneltuna oikein hyvät. Miksauksesta tms. mä en tiedä hevon vittujakaan, jääköön sikäli kommentoimatta... Oikeastaan pahemmin vituiksi ei mene kuin se, ettei kyseessä ole virallinen demo!
Yhteiskeikkaa joskus?
+2   +1 +2
 
9
Wargoth 08.11.2010
Musa parantu kyllä edellisestä niin huomattavasti että nostan hattua tosta naulakosta.
+2   +1 +2
 
9
Wargoth 08.11.2010
Jotenkii väkisinkeksityn olosta ja mistään ei oikee saa mitään otetta... Kai se ois teidänkii surmacoren nimissä otettava alibi kätee :D
+2   +1 +2
 
9
Wargoth 07.11.2010
Selkeää kehitystä edelliseen :P kuulosti paljon yhtenäisemmältä ja muutenkii paremmalta ku 666 ruumista.Tämän perusteella voisi jo faniututa ;) alkupään laulu kuulosti aika mölinältä mutta loppua kohden ääni avautu ja rupes toimii tasasemmin ja paremmin. Ja suoraa palautetta sanoista; ne on ihan perseestä, mut niist ei saa selvää joten se ei haittaa. luova krapula autto kirjottaan näi pitkät tarinat eli koittakaa ottaa selvää vaikka se saattaa vaikeeta ollakkii.
+2   +1 +2
 
10
SuomiFinland666 06.11.2010
Katkaisuhoito ei pettänyt. Ehkä jopa parempi kuin 666 Ruumista.
+2   +1 +2