Another World

Timeshifter

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Rites 01.03.2005
Aika tutunoloinen melodia, mutta toimii.
0   +1 +2
 
9
siiki 18.12.2004
No huh...TOdella hienon kuulonen biisi.Oikea herkistely biisi(no ei nyt sentään) Mutta siis melodiat olivat todella hienon kuuloset ja rummut ja bassot olivat mukavan yksinkertaiset ja minä ainakin tykkäsin siitä pianosta.Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
10
Avaro 18.11.2004
Tosi mahtava kiksaute...melodiat ja piano just kohdallaan.Tästä suorituksesta rapsahtaa 10
0   +1 +2
 
10
Hoozk 19.05.2008
tosi hienoo trancee! ehkä hieman vaisuu menoo kylläkin mut äänet ja masterointi kuulostaa ihan hyvältä!
0   +1 +2
 
10
a98 08.03.2004
pitää hehkuttaa vähän lisää.. on tuo piano melodia kyllä niin übersuperbueno että! kannattaa työstää biisi loppuun, tollaiselle melodialle on varmasti käyttö missä lafkassa tahansa! annetaan numerokin tälläkertaa..
0   +1 +2
 
Psylocke 01.02.2004
Intro mielestäni hieman tylsähkö. Pianomelodia kyllä rokkaa. Muutenkin biisi tuntuu hieman jo lähtevän käyntiin.Että tuo pianomelodia muistuttaa minua jostain vanhemmasta elokuvasta,nimeä en vain saa mieleeni. Muuten aika peruskiksuttelua,kohtuu hyvin tuotettuna. Erottuu mukavasti mikserin kiksumassasta tuon melodian ansiosta. Kliimaksi olisi ehkä saanut olla vielä hieman repäisevämpi. Bassosoundi oli myös hieman muovisen oloinen. Kaikienkaikkiaan keskitasoa parempaa matskua.
0   +1 +2
 
10
Twight 01.02.2004
Todella hieno biisi - tykkään kyllä kovasti. Miksi minä en tee näin hienoa musiikkia? ;)
0   +1 +2
 
9
.Trauma 01.02.2004
Ihan kelpo veisu tämä! Basari hakkaa hyvin, soundi on puhdas. Bassolinjassa hyvä koukku. Noi alun stringit soi liian korkeelta mun korvaan ja tilaa niissä olisi voinut olla enemmän (esim. stereo enchangeria tai chorusta lisää). 2:30 hyvä breikki, melodia on toimiva, joskin tavanomainen. Toi piano on kyllä hieno! Nostatus on vähän vaisu, mutta sen jälkeen lähtee hyvät jumpat! Kyllä mulle maituu, jopa nuo kliseiset oktaavin vaihdokset putoo. Piano on edelleen mielettömän hieno tullessa mukaan. Pituutta kappaleella on kyllä aivan liikaa. Itsensä toisto on melkein välttämtöntä jos trancebiisillä on kestoa yli 6 min. Esim. Tuohon 5:40 breikkiin olisi voinut helposti lopettaa. Mutta, mutta... kyllä tämä yksi parhaista mikserin perustrancekipaleista on. 9p.
0   +1 +2
 
8
Eurydome 01.02.2004
alkaa ehkä hieman tylsästi mutta jo pian on kehissä hyvät rummut ja melodiat. tässä on laatua, mutten kuuntele tällaista genreä paljoakaan. koko biisin ajan melko tasapaksu olo. bassot ovat kyllä hyvät ja mukana on erittäin paljon erilaisia ääniä. ei kuitenkaan aivan varsinaisesti "iske" tajuntaan.
0   +1 +2
 
8
corter 01.02.2004
Perus-kiksuttelua. Mikään ei ole oikein uutta, perkussiot melko perus, rakenne ihan tavallinen ja soundit vanhat. Melodia ihan keskinkertainen. Keskinkertainen biisi.
Kaikki kliseet löytyy.
0   +1 +2
 
6
Onioni 01.02.2004
Kauhean pitkä, ei tällaista jaksa kuunnella kokonaan. Aika yksitoikkoiselta alkuosa ainakin kuulosti.
0   +1 +2
 
9
Saint Michel 26.01.2004
Hyvää fiilistely settii... Oon kuunnellu kummankin tuotantoo mutta näytätte yhdessä saavan hieman enemmän aikaiseksi jos tulevaisuudessa samankaltaista niin nostan hattua... Olen kuunnellu paljon ja itelläkin on läjä musaa koneella... Monilla artisteilla tuotanto latistuu ajan myötä... Teillä puolestaan yhteistyöllä näyttää kehittyvän kelpo musiikkia :)
Hyvä, Toivottavasti lisää tulevaisuudessa....
0   +1 +2
 
9
Saint Michel 26.01.2004
Hyvää fiilistely settii... Oon kuunnellu kummankin tuotantoo mutta näytätte yhdessä saavan hieman enemmän aikaiseksi jos tulevaisuudessa samankaltaista niin nostan hattua... Olen kuunnellu paljon ja itelläkin on läjä musaa koneella... Monilla artisteilla tuotanto latistuu ajan myötä... Teillä puolestaan yhteistyöllä näyttää kehittyvän kelpo musiikkia :)
Hyvä, Toivottavasti lisää tulevaisuudessa....
0   +1 +2
 
10
Kitka 18.01.2004
Jos joku ei kuuntele trancea tai muuta tyylilajiin kuuluvaa,niin tämä kannattaa kuunnella ja miettiä sitten miksi ei kuuntele trancea--->Combo rullaa hyvin ja Moby styleä ei tarvi kauan etsiä--->Hopeanuolimainen sankarimaisuus paistoi biisistä ja tekijä ei voi olla kuin ylpeä!
0   +1 +2
 
9
DjLime 09.01.2004
Aika hyvänkuuloinen ja oloinen paketti. Tuo piano kruunaa kaiken. Ja kuten tuossa mainitsikin, niin helvatun kova aloitus projektille. Lupaavaa.. täytyypä faniutua, jotta saa tietää koska seuraava tranceviisu on ulkona.
0   +1 +2
 
9
Miksu 21.12.2003
EIIIH!! MIKSI voi nykyään kirjoittaa kommentteja vaikka ei ole kirjautunut..ääh...se siitä analyysistä. =) Yritetäänpä uudelleen tiivistettynä..

Sointukulku on (positiivisesti) yllättävä ja pidin siitä kovasti. Piano toimii myös hienosti. Menokohdissa odotin tuon pehmeän padisoundin ottavan ohjat jossain vaiheessa/jotain muuta lisää.. Oikeastaan..menokohdissa kaikki on miksattu niin balanssiin että mikään ei varsinaisesti erotu joukosta. Joku erottuvampi soundi olisi mukava lisä. Toinen breikki on kerrassaan loistava! Upea sellanen hiipivä/odottava/mystinen fiilis..todellakin kuin toisesta maailmasta. Tuotanto on tasaisen varmaa ja hyvää tasoa. Ainoa miinus tulee siitä, että odotin menon nousevan enemmän huippukohtiin. Hyvästä tuotannosta ja hienosta fiiliksesti kuitenkin 9. Ja onhan se faniuduttava samalla. :)
0   +1 +2
 
7
sakke-makke 19.12.2003
Tällasta perus-settiä. Hmm. Ehkä käynnistyilee hieman laiskasti ja jotenkin vois olla enemmän sufflea rytmissä tai sitten hieman lisää tempoa. Tää on tämmöstä fiilistely-trancea. Siis ihan hyvää matskua, mutta en tiedä jaksaisiko tämä pitää alan bileissä kehoa liikenteessä. Eikä varmaan keskiverto-yökerhoissakaan sen kummemmin. Äänimaisemat olivat kyllä ihan hyviä ja bassolinjat ja haikkakuviot, kaikki oikeastaan kulki varsin luontevasti ja perus-trance-normeista poikkeamatta.

dj pitchais tätä varmasti 4-5 bpm:ää ylöspäin. kyllä tästä vähän laiska maku jäi suuhun. Kauniit melodiat. Tää ehkä menee mun ajatusmaailmassani sellaisen transuilun puolelle, jota vois kuunnella upotettuna jonkun mixteippiin/settiin, mutta silleen kämpillä, luurit korvilla kynttilöiden palaessa. Hartaissa tunnelmissa. Herrat voisivat kyllä kokeilla vääntää tästä jotain taiteellisempaa fiilistelyjuttua..jotain ambient-hässköitä ja downtempo-meininkiä ympättynä pehmeään vartalonketkutusbiittiin. Jotain Leftfield-tyylistä kamaa tästä sais kyllä hyvin irti. Mut tanssijalka ei oikein vipattanut. Ja mikäli SE oli tämän homman tavoite, niin tuonne 7+ arvosanaan olisi tyytyminen, mutta ajatellessani tätä laajempana kokonaisuutena kynttilöiden loisteessa synkän kaamospäivän keskellä, voisi kyllä 8+ heittää tästä ihan hulluuttaan. Ehdottomasti kaipaa jotain Leftfield-tyylistä versiota.

7½.
0   +1 +2
 
10
RUMPUNEN 18.12.2003
"hiljaa hyvää tulee" hehheh :).hienot melodiat, älytön basari!, mukaansa tempaava ja kaiken kaikkiaan todella hyvä!
0   +1 +2
 
9
Dubbha 18.12.2003
:O Itseasiassa ei läheskään niin tavallista kuin olisin odottanut. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt.
0   +1 +2
 
9
Piitti 15.12.2003
Kelpo evästä on tämä! Aika perusmatskua mutta hyvää sellaista. Melodiasta tykkäsin, piano saundi sopii biisiin hyvin.
0   +1 +2
 
8
Apel 15.12.2003
Tää oli tällästä perus pakettii mun mielestä.eli sanotaanko tavallista ku kuuntelen ni toisesta korvasta sisään toisesta ulos...muuten kappale oli äänimaailmalta tosi hyvä rauhallista tunnelmaa...ehkä liian synkkää mulle.sais naisääntä tähän ni sais enemmän eloa biisiin ja tulis varmaan hyväki=)mut kaikilla mielipiteensä...eipä toi munkaan musan teko viel oo hallussa ainakaan melodickin puolella ni älkää pojat mua kuunnelko=)
0   +1 +2
 
9
Putte 13.12.2003
10 minuuttia (lähes) täyttä tavaraa! tää on harvinaista.. kaikki palaset loksahtanu täydellisesti paikoilleen.. Ihmetyttää tuo kun jotkut eivät siitä pianosta tykänneet, sehän oli ihan kiva lisä siihen eikä se mua ainakaan häirinnyt ollenkaan, päinvastoin! Nuo omituiset täysin äänettömät tauot tuolla 2 ja 5 minuutin paikkeilla ei ihan mielestäni sopineet muuten hyvinkin menevään biisiin, tietysti siellä joku rauhallisempi tauko täytyykin olla mutta vois siinä kuitenki jotain ääntä kuulua.. 10 en ihan voi antaa mutta ei se kaukana ole.. annetaan nyt sitten 1 numero minuuttia kohden eli -->
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 13.12.2003
Alun bassosoundi ei paras mahdollinen, mutta basari taas oli oikein nätti. :) Heti tuossa 45 sekunnin jälkeen rupee meno parantua huomattavasti. Piano toimi ihan mukavasti tässä biisissä, mutta olisi se voinut ehkä parempikin olla? Ehkä toi soundi oli sitten se väärä valinta tai jotain... no kuitenkin hyvä biisi tämä on ei siitä pääse mihinkään. Parhaat fiilarit tulee tuossa kolmen minuutin kohdilla ja sen jälkeen. :) Laadullisestikin biisi on erittäin hyvässä kunnossa. Pituutta ehkä on hieman liikaa. Samaan malliin vaan etiäpäin ni hjuva matsku on taattua! Kyllä tällä kasi irtoo kevyesti, mutta jotakin pientä viilausta olisi kiitettävään tarvittu. Täältä tähän. :)
0   +1 +2
 
10
~lintu~ 13.12.2003
mä tykkäsin koko biisistä,eikä se piano kohta haitannu yhtään...mä en joko ymmärrä musiikin päälle tai sit mulla on erilainen maku...
0   +1 +2
 
7
LoSight 13.12.2003
Tuota tuota, rummuista: Hyvä jykevä basari=iso +! :). bassolinja toimii hyvin ja sen tukena oleva toinen linja.
Alku ei oikeen mun korvaan toimi kun se töksähtäää mun mielestä silleen ikävästi. Piano on mun mielestä suht ala-arvoinen, liian korkea ehkä ja kuulostaa 96kbps mp3selta mun korvaan...? en sit tiiä.. Liidit ok, mut liian perus buhista minkä kuulee kaikista buhiksen biiseistä.. :)
ei mikään mullistava kokemus, anteeksi ankaruuteni. minuun ei tämä oikein iskenyt vaan. Kokonaisuutena ihan jees täyte biisi. Mutta jatkakaa tästä, saatte vaikka mitä hyvää vielä aikaan... :) Annan 7,25 kun täällä 7½ pyöristyisi 8siksi.. ;) eli 7
0   +1 +2
 
8
Skyther 13.12.2003
Perustrancerakenne, toimii ihan moitteetta. Melodiat on melankoliset, mutta kauniit. Pianosta saatte lisäpisteitä mun taholta. Hiukan tuosta taitaa puuttua energiaa, tuosta melodiasta.. tai mahtipontisuutta ehkä tässä tapauksessa. Soundit valitettavan keskinkertaset. Lopetus oli hieno. Täytyy kuitenkin myöntää, että olen kyllä vähän pettynyt. Sen verran nyt ainakin, että 8- lävähtää.
0   +1 +2
 
9
Eremita 12.12.2003
Jokseenkin rauhallinen meininki/tunnelma.. ehkä tämän ei ole tarkoituskaan olla tanssimatskua, mutta kotona kuunnellessa meneepi ihan hyvinkin.
Soitinvalinnat ovat mielestäni aika hyvin kohdallaan.
0   +1 +2
 
8
cohelix 12.12.2003
Ei sinänsä erityisen säväyttävä biisi. Melodiaa tarttis mun mielestäni tuoda enemmän esille, menee nyt liian tavalliseksi. Potkua lisää kokonaisuuteen ja etenkin nousuihin ja ehkä hiukka mittaa pois biisistä, niin vois parantua. Kuitenkin ihan OK biisi.
0   +1 +2
 
10
a98 12.12.2003
hieno biisi tosiaan!
ja varmasti toimis myös klubilla..
tuotanto oli oikein hyvä.. ja tota piano en missään nimessä ottais pois, se oli biisin koukku.. tosin siinä on pari turhaa nuottia.. tuossa loppu puolella, esim ne kolme viimeistä nuottia olis ehdottomasti pitäny jättää pois..
mutta joo ihan nautittava teos. hyvä pojat :)
0   +1 +2
 
Fakap 12.12.2003
Jopas oli juhlavaa. Toi nousukohdan piano oli ehkä vähän liikaa.. tai se tuli liian äkkiä siihen päälle. Melodia kuulostaa jopa siltä että se on tehty ihan itse. Ton pianon ottaisin kyllä pois, se tekee tästä vähän liiankin juustoisen ja rikkoo tota hyvää pohjaa. Jousipadit on ihan täydelliset! Tokan suvannon syna kuulostaa just passelilta. Kasvaa hienosti ja eläytyy hyvin.. tosin voisi olla enemmän mielikuvitusta mukana. Taas toi piano vähän pilas tota toista lähtöä. No kuitenkin, hyvä kokonaisuus. Soundit on varmaan parasta antia tässä..
0   +1 +2
 
10
SEDUCTiON_ 12.12.2003
kovaa matskua.. niinkun aina :)
10 pistän!
0   +1 +2
 
9
Celesteel 12.12.2003
Täs biisis oli yks ainoo koukku ja se on toi yhen soinnun kohalla tuleva piano "ti ti tin".
Todella hienoa tuotantoa ottaen huomioon millä on tehty. Ellen ny väärin kuule ni on vihdoinki löytyny kunnon tasapaino soundien välille. Odotin kyllä vähä rajumpia nostatuksia ja kliimaksi kohdissa vähä soittimia lisää yms... Nyt kuulostaa tällaselta joulunvietto/rauhanaika musalta. Tanssi lattialla ei toimis, mutta kotopuolessa glögin ääressä kyllä! Hauska terminator theme kopio tosa alkaa jossain kohtaa. Ehkä vähä väkinäinen soitin siinä. Ysi kyllä kaikesta muusta tulee. Se nostatuksien puuttuminen ja sen melon vaa yks koukku johtaa alle kymppiin.
0   +1 +2
 
10
Avara 12.12.2003
Kannatti uhrata 2kk ;) Aivan ernon hyvä!
0   +1 +2
 
9
daliggo 12.12.2003
hyvin tehty ja muutenkin hyvä biisi, tosin en tuosta pianosta hirveesti dykhännyt,mutta makuasioita..:)
0   +1 +2