Dawn

Sectoid Blue

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
]-janne-[ 04.09.2008
Oli pakko alkaa siivoo, kun kuunteli tätä!
0   +1 +2
 
9
Sound Industrial 12.09.2005
Loistava poljento biisissä. Miksattu minusta hyvin. Ovelia soundeja ja melodia ok! Tämä vaan toimii, ei mahda mitään.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 23.02.2005
Aivan luksus-melodiaa kerrakseen... dramaattista menoa upeilla soinnuilla ja juuri täydellisen goottista henkeä biisi uhkuu ulospäin... Ihania leadeja kerrakseen... Rumpupuoli pelaa ja bassolinjalla on hyvä yhteistyö biisin kanssa!=)

Biisi rakentuu todella hienosti ja varmalla otteella loppuun kohden... soundit ja masterointi ovat huimaavia! Uskollista trancea, mut mitäs siitä jos tykkää hemmetisti... Suvannolle todella suuri plussa... oikein kunnon aariat vielä päälle!=D

Varsin maistuvaa tuotantoa, jota nautti kuunnella todellakin... ei mitään pahaa sanottavaa! Hyvin DJ-ystävällistä tavaraa... ehdottomasti soittoon!;)
0   +1 +2
 
9
natrium 29.11.2004
Erittäin ammattimaista. Jotain pientä puuttuu vielä... Sulla on hyvä laitteisto, täys respect sulle ;) Käyhän kattoon munkin kappaleita. Väännän niitä FL Studiolla. (V: 4)
0   +1 +2
 
10
cj.6 05.09.2004
juu ihan mageet saundit ja rummut on kivat...haitsu on just tommone pitkä eli hyvä.toi 303-ääni on hyvä ja sopii tähän kivasti...tos vähä yli kolme minsa kohdal alkaa hyvän kuulonen melodia ja siihe tulee nätisti mukaan haitsu ja clap...clappii olis voinu pistää ihan vähän kovemmalle...bassokuvio on onnistunut erinomaisesti ja rakenne toimii tosi hyvin...hyvä biisi taas
0   +1 +2
 
9
DJ Splequ 04.07.2004
tää on erittäin hyvän kuulosta jumputusta...kunnon bile musaa..
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 09.05.2004
Todella mainio viritys...piristi mua kummasti....ei tuu mieleen mitään negatiivistäkään sanaa/lausetta tästä kipaleesta joten olet onnistunut repäisemään itsellesi fanin...onnittelen!!!
0   +1 +2
 
9
spacey 14.02.2004
tekee nannaa korville kuulla hyvää musaa
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 03.01.2004
Pakko antaa ysi kun oli niin hyvä biisi. Melodiat ovat sitä perus trance-tyylistä eli ei niissä oikeastaan mitään uutta. Rummut toimivat hyvin. Ei löydy mitään huonoa tästä biisistä, mutta ei iske ihan kybälläkään.
0   +1 +2
 
9
GeneX 15.12.2003
Ekana on kyllä pakko antaa plussaa tuosta metallisesta soundista. Joo no onhan tuo meininki aika puuduttavaa tuohon kolmeen minuuttiin asti, mut niinhän se tuntuu yleensä kiksussa olevan, joten pistetään genren piikkiin :). Stringien(heh) ja synien päästessä täyteen vauhtiin meininki rupeaa olemaan aika tiukkaa(ehkä jopa tunnelmallista), joten eivät melodiat missään nimessä mitään huonoja ole. Tuotantopuoli on taas äänenlaadullisesti ihan pirun hyvin hanskassa joten siitä ainakaan ei pääse valittamaan. Nousee ehdottomasti kauas mikserin keskikastin yläpuolelle. Ei ehkä mikään ihan tappohitti mut ehdottomasti ysinsä ansainnut.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 15.12.2003
Hyvin toimii kyl. Ei hirveesti oo moittimista tosiaan. Mä tyydyn vaa sanoo et huippukohta on ehdottomasti musta toi 2:40 alkava hiljainen kohta. :) Jatkahan vaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Frostbite 15.12.2003
Joo... tää on just tätä "vanhaa" kunnon trancea. Tulee ihan Shane54 mieleen tästä. Intron elementit on hienoja ja breikkikin toimiva. Yks efekti oli jotenkin tunkkaisen kuuloinen, mutta muuten laadukasta tuotantoa. Olet ysin ansainnut.
0   +1 +2
 
10
a98 14.12.2003
jeps eli tässä sitä onkin, muistaakseni kuuntelin previkkaakin tästä..
vähän turhan kriittisellä korvalla on jengi kuunnellut, voisi melkeen sanoa että tyypit ei ehkä tykkä edes melodisesta trancesta joten kannattaa alkaa kuunnella jotain ihan muuta. mutta mutta, tuotanto ihan pirun hyvä. bassolinja on tosi makee, tykkään soundista. muutenkin soundit oli tosi hyvät, varsinkin pääsyna liidi on todella maukas. ja melodia osasto on oikein hyvä, mutta tosta päämelodiasta olis saanu ultrakoukuttavan parilla chord muutoksella. mutta mutta aika laadukasta, vanhasta 99-00 syna soundista ja hyvästä tuotannosta pakko antaa ihan kybä :)
0   +1 +2
 
Panuzki 14.12.2003
Nyt mennään kyllä liiankin perinteisellä tyylillä. Seuraavaksi voisit taas säveltää jonkin mestariteokseksi haukuttavan kipaleen. Pidä se lippu korkealla.
0   +1 +2
 
Psylocke 14.12.2003
Ihan kiva, en varsinaisesti mitään uutta tai hohdokasta tästä löydä.Sitä massaan hukkuvaa kiksuttelua,varsin hyvin tuotettuna.Breikki ja melodia ihan toimivia.Aika tasapaksua menoa joka alkaa pian puuduttamaan.Kivoja efektejä siellä sun täällä.Rytmipuolelle olisi kaivannut huomattavia muutoksia. Nyt se on sitä bassorumpu,haikka,clappi meininkiä jota ei pidemmän päälle jaksa kuunella. Kaikenkaikkiaan hyvin tuotettu, mutta ei tämä parhaita vetojasi mielestäni ole.Rohkeasti vain pientä tyylinmuutosta kehiin kun sulla muuhunkin taitoja on!
0   +1 +2
 
Sectoid Blue 14.12.2003
Huvittavaa ;D
0   +1 +2
 
5
Forestgiant 14.12.2003
Siis kauhean meluisen oloinen huippu, aiheuttaa päänsärkyä. Muutenkin biisi on tylsä, ja hitaalla tempolla varustettu ylipitkä, mihinkään sopimaton tekele. Ei tätä enää kiksuksi voi kutsua, vaan roskaksi.
0   +1 +2
 
9
Buhis 14.12.2003
Basari on hiukka oudon kuuloinen, mutta potkii kuitenkin ihan mukavasti. Alun perkussiot ovat kyllä vauhdikkaat ja toimivat ihan hyvin. Kun bassolinjat tulevat mukaan, biisi alkaa kuulostaa jo paljon paremmalta. Kaikkia pieniä efektejä sun muita on tarpeeksi, ja nuo taustapadit ovat lumoavan kuuloiset ;) Breikki kuulostaa todella massiiviselta. Melodia on hieno ja padisoundi on onnistunut. Leadikin on oikein hyvän kuuloinen, ja melodia toimiva. Muutamassa kohtaa melodia olisi ehkä voinut mennä eri tavalla. Tästähän voisi vaikka melkein remixiä ruveta vääntämään :) Kokonaisuudessaan oikein mukava kiksupläjäys. Ehkä bassopuolta olisi voinut tuoda vähän enemmän esiin equttamalla, nyt kuulostaa vähän laihalta. 9-
0   +1 +2
 
9
juhku 14.12.2003
Hyvää Trance jumputustahan tää on, mutta ei kyllä tarjoa mitää uutta ja hohdokasta... Ehkä hiukan tylsähkön puoleinen kun on tämmöstä tasapaksua loppuun saakka tosin noi arpit ovat kyllä hienon kuuloisia.. Tää kuullostaa ihan ammattimaiselta musalta jotai vois hyvinkin kuulla radiosta siit miinusta.... X)
0   +1 +2