Tee mitä tahot

VGR

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
BageroKing 15.08.2011
Ylivoimaisesti, teijä paras biisi, mul taitaa olla tä videoki mu koneella =)
0   +1 +2
 
9
pavesi 24.04.2011
Samoil linjoil Markon kanssa! :) mut hyvähyvä! (=
0   +1 +2
 
8
theqmage 13.04.2011
Hyvät sanoitukset ja tekninen toteutus. Mietin pitkään mikä tämän erottaa aiemmista. Tässä on ehkä hieman enemmän sellaista perusuhoa, joka on omasta mielestäni turhan tyypillistä nykyräpille. Viidakkojimin ja Funtasticin biiseissä oon tykänny erityisesti rennosta meiningistä ja ainakin osittain positiivisesta asenteesta. Tässä biisissä se oli jotenkin kadoksissa, vaikka sitä sanoituksissa olikin. Ehkä taustan yksipuolisuus ja alakuloisuus heijastui myös sanoihin, eikä sanoma tullut perille niin kuin olisi voinut positiivisemmalla taustalla tulla.

Jäin odottamaan biisissä vähän muutosta ja vaihtelua, esimerkiksi jotain aiemmista biiseistä tuttuja efektejä tai kohokohtia. Esimerkiksi kertsiin olisi ollut kiva saada jotain vaihtuvuutta taustaan.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä biisi, jossa tekninen toteutus ja sanoitukset ovat hyvät ja jotka kantavat biisiä. Tämä ei kuitenkaan olisi se biisi, jonka takia kuuntelisin enemmänkin, uppoaa ehkä liikaa perinteiseen räppimassaan. Suomi on täynnä melankolisia/alakuloisia biisejä, ja VGR:n valtti on mun mielestä ollut juuri positiivinen ja rento meininki, sitä lisää... :)

Nää on pitkälti makuasioita, mutta tässä mun omat tuntemukset :)
0   +1 +2