Vain elämää

Make Vahtola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
crimson 01.06.2011
Hyvä biisi. Hiukan ehkä tarvetta tiivistämiselle ja jos oikein nipotetaan niin parissa kohtaa taisi olla lyhyt tavu pitkällä nuotilla (tiedän - ei vaarallista mutta olen allerginen tuolle). Kaiken kaikkiaan hyvin kulkeva biisi. Tekee mieli kuunnella toinenkin :)
+2   +1 +2
 
10
YhdenHitinIhme 23.04.2011
Biisi on hyvä, mutta tallenne kaipaisi vähän editoimista, lähinnä lyhemmäksi leikkelyä noiden "tyhjien" komppiosuuksien osalta. Pari kevyttä kitarasooloa voisi sopia hyvin lisäksi.
+2   +1 +2
 
10
Sanoitus on ehdottomasti biisin liima ja liisteri. Hyvä biisi, kestokaunista leppoisaa meininkiä silti ajatuksia syviä sisältävä. musiikillisesti ei moninainen, mutta sanoituksen runsauden rinnalle ihan kelpoinen veto, täydentävät toisiaan oikein hyvin.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 22.04.2011
kevyesti rullaavaa musaa hyvillä soundeilla... tekstissä elämä kolhii, mutta kurkotellaan pohjalta ylöspäin... hyvin rakenneltu ja sovitettu melodinen poppibiisi... mallikkaasti äänitettyä/miksattua musaa
+4   +1 +2
 
8
SignsOfLife 22.04.2011
Anssi Kela meets Olavi Uusivirta :) tämä on sellaista autoilu/matkamusaa. yksinkertaista, mutta toisaalta siinähän se hyvän musiikin nerous aina piileekin, että pidetään homma "helppona". tämän kun täräyttää autonsterkoista tulemaan, niin katoaa rattiraivo reiluksi 5 minuutiksi. tunnelma on leppoisa :)
+2   +1 +2