Autumn Winds - Morning

Minor Chill

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
_whisper 09.03.2007
Mun mielest jäi vähän lyhyeksi =SS
0   +1 +2
 
9
Ondy 30.06.2004
Hieno biisi! paljon reverbiä ja delayta, mutta et siltikään ole kolahtanu siihen ansaan, että käytät niitä liikaa! Todella hieno soundi maailma! Tykkään erityisesti noista sun reverse soundeista ja jouset on aivan mahdottoman hienot! Eivät ole taineet tulla mistään syntikasta tai halvemman puoleisesta sample kirjastosta...
Tää on ihan selvästi aamun biisi, mutta syksy tuntuu kummalta valinnalta, kun tää biisi kasvaa jatkuvasti. Ainakin tää valaa voimaa kaikkiin meihin, jotka syksyä kovasti kammoksuvat...
Täyteläinen ja rentouttava biisi... ei mulla oo tästä mitään pahaa sanottavaa...
0   +1 +2
 
10
DjLime 09.04.2004
Ai hitto että onkin nautinnollinen biisi. Juuri samaa tyyliä kuin itse tykkään tehdä. Todella makean kuuloinen piano. Tuo pianon reverse osuus ei niinkään tuolla taustalla napannut mutta muuten on kyllä kaikinpuolin aika mahtavan kuuloinen biisi. Fani tuli tämän myötä.
0   +1 +2
 
9
Salminen 30.03.2004
Kaunis kappale, valitettavan lyhyt vaan. Tätä olisi voinut jatkaa vielä vaikka miten kauan. Jostain syystä tästä tuli mieleen Commodore 64:n Last Ninja- pelin tunnelma. Itselleni eivät tästä tule mieleen putoilevat vaahteran lehdet vaan kukkivat kirsikkapuut. Ehkä syynä on ulkona porottava aurinko. Lisää pituutta niin tämä yltää kymppiin.
0   +1 +2
 
marccus 30.03.2004
heleän kuuloinen piano aaltoilee mukavan unenomaisesti ja kokonaisuus on muutenkin rauhoittava. Äänimaailmasta tulee mieleeni japani, ehkäpä melodioissa on jotain hyvin samankaltaista, mikä on ominaista em. maan kansanmusiikille.
0   +1 +2
 
Snoze 27.03.2004
Ihan mukavaa letkeetä taustamusiikkia hyvillä saundeilla. Eipä tässä valittamista. Hieman tuli vinosilmä fiilis.
0   +1 +2
 
9
reos 27.03.2004
piano siisti, oikeesti chiilliä menoa eikä mitää leikkimistä. Viulut on jees ja koko saundi maailma kokolailla onnistunut. Loppua vois venyttää vaikka sata vuotta, jos sinne sais jotain, vaik kasvattas äänimaailmaa, en tiiä. kovin hyvä olipa tämä.
0   +1 +2
 
Veneficus 27.03.2004
Letkeää liikehdintää ainakin minun korvaani oikein maittavilta kuulostavilla soundeilla. Loistavaa viileily-materiaalia jossa kaikki on suurinpiirtein kohdallaan. Mistään suoranaisesta mestariteoksesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan omassa lajissaan oikein pätevästä ja hyvin toteutetusta kipaleesta. Miksaus, rakenne ja äänet, kaikki hoitivat hommansa kotiin.
0   +1 +2
 
9
Oikein leppoisaa. Tulee pikkuisen mieleen taotao. Älä kysy. Oon soitellut sitä lähipäivinä. Tulee kaikesta mieleen taotao. ;)
Nyt on keväinen aamu. Toimii silti. Percussiopuolella on pari oikein kivaa saundia. Padit leijuu kivasti pään ympärillä. Juu-u. Kyllä tämä on koneelle ladattava. Valtavan mukavaa.
0   +1 +2
 
tiitus 27.03.2004
alun reverse kikkailut ei oikein ollut mun makuun. melodiakin on vähän imelä, on se tosin ihan mukava, mutta on se vähän imeläkin :)
steppaukselta kuulostava rytmi elementti joka on aika voimakkaasti kaijuettu on erityisen mukava.

juu, ilman tota reverse kikkailua tää olisi ollut hyvä, nyt vain ihan ok.

itte oisin laittanut tota melodiaa vaikeemmaksi, syna mattoja tummemmiksi ja tunkkasemman kuuloiseksi. ja laittanut alataajuuksia hitusenverran enempi.

(kommenttirinki kommentti)
0   +1 +2
 
9
Okapi 28.02.2004
Jälleen kerran, todella hyvä pianosoundi. Reverse-piano on erittäin näppärä koukku.

Enya-vaikutteet ja muu new age -meininki kuuluu tästä kyllä aika paljon, mikä ei suinkaan ole kuitenkaan huono juttu.

Siinä 2:30 tulleet viulut ovat todella hienot.

Biisin nimi ja kuvaus sopivat kyllä biisin täysin, vaikka itse löydän tästä myös hieman iltaa. Syksyinen iltarusko ja hidastettuna tippuvat lehdet.

Nätti. Loppui vähän niinkö jöks.
Annetaanpa kuitenkin numero pitkästä aikaa.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 31.01.2004
Aika rauhaisa biisi. Pianot hienot, ja nuo reverse kikkailut myöskin. Pad on myös iva. Rim kolina nostaa tunnelmaa entisestään. Rummut vaan on liika rock tyyliset, koska tuo ride hämää aika paljon. Ehkä joku parista ohuen kuuloisesta, ja yhdestä paksusta rim äänstä joku kolina, ja taustalle hihatti, niin voisi kuullostaa paremmalta? No siis tää on näinkin aiva loistava biisi, että ei sen puoleen. Jouset sopii, ja äänimaailma on rummut pois lukien, täydellinen. Siis tajuton tykki :D
0   +1 +2
 
9
Cazeus 16.01.2004
Hyvä fiilis jäi tämän biisin kuuntelusta. Puolen välin jälkeen lähtevät jouset olivat oikein miellyttävät. Kaiken kaikkiaan tosi nätti kipale...
0   +1 +2