Todellinen maailmani

Vasemman raajan halvaus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Enterdead 19.03.2005
Ei perkele, se oli hienoa soitantoa..varman tiesitkin sen jo, mutta tätä kansa haluaa. Leipää ja sirkushuveja kerta kaikkiaan, Vangitseva kappale joka pesee useimmat jo kokeneempien artistien tuotokset. Ei tähän voi lisätä mitään aikaisempiin kommentteihin vedoten...
0   +1 +2
 
10
Tämä on hyvä. Mitä mä voisin sanoa vielä tää on niin vitun hyvä ! KIITOS jumalallemme (joka olen, vain vaatimattomuuttani) . en puutu nyt kvanttimekaniikkaan, johon uskon parhaiten kaiksta opeista(sen Köpenhaminalaiseen tulkintaan ehkä eniten, mutta menee se monimaailmatulkintakin). Sä olet hyvä ja rakas.
0   +1 +2
 
iskujuuri 02.11.2004
Pelottava ja ahdistava kipale, joka saa täyden kunnioitukseni. Tämän kuunteleminen aiheuttaa kylmiä väreitä ja irtautumista muusta maailmasta. Mestariteos, jonka tekemiseen on varmasti kulunut aikaa ja vaivaa. Tätä en pysty numeroin arvioimaan.
0   +1 +2
 
10
AssassinID#00058 06.07.2004
Tulee väistämättä mieleen toisen maailmansodan kaasukammiot ''työssään'' ja Chernobylin ydinlaskeumat. Se ininä mistä muutkin ovat huomauttaneet todella luo kirpeän ja ja piinaavan hetken korvalle. Basso taustalla taas aiheuttaa mieltä alentavan sähköimpulssin viestimään aivoihin että ''Maailma on paha paikka.'' - angstia. Painostavuus jatkuu koko kappaleen ajan ja missään vaiheessa ei tosiaan tule mieleenkään nostaa suupieliä ylöspäin, ei edes ilmastointiteipillä. Tämä on jotakin sellaista mistä minä suostun antamaan täyden kymmenen.
0   +1 +2
 
Fakap 27.04.2004
Toi resoinen kirskunta käy korville. En tiedä onko tällaisen musan tarkoitus satuttaa. Olin erottavinani bongin porinaa jossain vaiheessa. Äänimaisemaa sais olla paaljon enemmän, tää on kymmenminuuttiseksi todella yksitoikkoinen. Vähän kuin krapulassa kerrottu tarina joka ei kulje eteenpäin. Oli muuten kyllä komeaa jyrinää ja aika pelottavia mielikuvia tulee jos jaksaa vähän syventyä. En sitten tiedä josko se täydellinen syventyminen vaatii ton kybäminsan.
0   +1 +2
 
6
Putte 18.03.2004
Ensimmäiseksi pisti korvaani tuo megamatala basso joka suorastaan satutti korvaani, vaikka sitä ei varsinaisesti edes kuulunut.. Mä en oikein missään vaiheessa saanut tunnelmasta kiinni vaikka kuinka yritin.. Mun korviin vain matalaa bassotusta.. 6+, sorry.. Täytyypä kattella noita muita biisejä..
0   +1 +2
 
10
Eurydome 17.03.2004
todella hieno ääni. pidän. ei sitä muuta tarvitse sanoa.
0   +1 +2
 
tiitus 01.03.2004
äärimmäisen hyvää.
0   +1 +2
 
8
Shah 30.01.2004
Mietin mikä on minun maailmani. Synkkä ja eteerinen maailma biisissä nostattaa kylmän hien ja päänsäryn etäisen tunteen otsalohkoon ja kun mietin kuinka taas tänään työstän kellarissa grafiikan töitäni ventovieraiden ihmisten keskellä, usein mitään puhumatta, "Todellisen maailman" kuva voisi hyvin olla silloin se mitä päässäni silloin liikkuu. Lopulta huomaa olevansa imeytynyt äänimaailmaan mukaan. Hyvä.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 28.01.2004
Tunnelmapala, joka upottaa alleen. Jo alussa alkanut ininä aiheutti monia mielenkiintoisia assosiaatioita. Taustaan on upotettu muutamiakin erittäin kauniita elementtejä.
0   +1 +2
 
10
Disposition 02.01.2004
Ihan ku söis nahkaa.
0   +1 +2
 
Haava 02.01.2004
Tuo ininä tuosa on kyllä viimeisen päälle kirpeä... Kohottaa tunnelmaa kyllä kivasti... Siettämättömän olon tekee... Saa kaiken muun kuullostmaan vain taustaääniltä. Täytyy kyllä sanoa, että tässä on jotain esteettistä... Tätä kun kuuntelee, niin tähän rakastuu. Hammaslääkärillekin voisi mennä, sillä siellä ei tule ainakaan näin sietämätön olo kuin tuolla paikassa, jota tämä biisi kuvaa... Tämä kappale tahtoo tappaa kaiken elollisen hitaasti ja tuskallisesti... Tämä on Jumalan lahja syntiselle kansalle. Tämä on ragaistus ja kosto kaikile, jotka nautivat kauniista äänistä. Tämä poraa tuuman paksuisen reiän perseeseen ja kaataa laittaa sinne balsamietikkaa.

Olin vielä lisännyt loppuun: "Tämä on piina. Tästä ei piina parane.", mutta nuo muutamat selkeät kuoromaiset huudahdukset kuullostivat niin synteetisen laamalta, että pitänee tyytyä sanomaan: "Tämä on itse piina, tämä on helvetin hyvä piina."

Oikeasti pitää nostaa hattua näin upealle tuotokselle. Äänimaisemat tekevät maailmasta pahemman paikan. Kiitos avustasi maailman tummennuksessa.
0   +1 +2
 
Stocco 30.12.2003
Ensin tämä kuulosti The Ringimäisen pelottavalta, mutta ajan kuluessa vinkuna alkoi miellyttää. Melko kaunis kappale raakuudestaan huolimatta.
0   +1 +2