References

DiversAeon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Daremusic 31.08.2012
Mahtava biisi, jatka samaan malliin! :)
0   +1 +2
 
pommikaitsu 18.07.2008
vähän on venähtänyt biisi liian pitkäksi.
kivasti on elementtejä mutta hieman liian pitkän kaavan kautta on biisi väsätty.
taistelin puutumukselta biisin loppuun saakka.
ensimmäinen kolmannes vaatisi hieman edit roomia.
loppua kohti paranee jo.
0   +1 +2
 
10
lavascale 09.03.2008
jeas \,,/ tuo alussa oleva kitara on parhautta ! vaikka en pahemmin tämän genren musiikkia kuluta, niin tämä kuulostaa todella lupaavalle ja kovalle menolle ... tykkään :) biisi pysyy hyvin kasassa ja kuviot on mielenkiintosesti rakennettu ... oikein hyvä (voisi kuunnella putkeen monia kertoja) niin hienoa "bonuksia" tästä löytyy ... laulanta on loistavaa, oikein tyylikästä ja mukana fiiliksen luomisessa ... ei voi muuta sanoa kuin että helvetin mahtavaa !
0   +1 +2
 
10
Lokki Kuutamo 13.08.2006
Tämähän on mahtavaa! Tätä kuuntelee useita kertoja putkeen ihan tutkaillakseen soundeja. On sen verran mielenkiintoisia yhdistelmiä ja yksityiskohtia jotka naukkailevat sijaa itselleen mukavin väliajoin. Ei pääse tylsistymään.
0   +1 +2
 
9
Keksigrilli 23.06.2005
törkeen hyvä. diggasin tosi paljon, kaikki oli kohdallaan tässä. loistava tunnelma
0   +1 +2
 
9
Varhainen Valo 18.05.2005
Tää jatkaa hyvin paahtoa kanss tohon kylkiäiseksi, kyllä!
0   +1 +2
 
8
Rohstoff 23.11.2004
Vallan mainio teos. Siltä se kuulosti ainakin pelkällä vasemmalla kuulokkeella kuunneltuna. Minusta kappaleen soundit ovat juuri kohdallaan. Kitara muistuttaa hyvällä tavalla Katatonian soundia, 3. minuuttia ennen alkava rumpukuvio toimii kappaleessa hyvin ja laulu on laadukkaasti toteutettu.
Miinusta annan kappaleen rakenteesta. Mielestäni kappaletta koottaessa on yritetty päästä liian helpolla, osasista olisi saanut paljon mielenkiintoisemman kokonaisuuden. Nykyisestä rakenteesta tulee mieleen, kuten edellä on jo todettu, paloista kasattu kokonaisuus.
Faniutumiseni on erittäin lähellä ;)
0   +1 +2
 
7
bze 08.11.2004
Kaikesta vähästä tuotannosta se monipuolisin ja ehdottomasti mielenkiintoisin teos. Tosin, kärsii kammottavasta kehityksen puutteesta, loppu ja alku eroavat toisistaan kuin päivä ja yö, äänimaailmassa riittää syvyyttä ja tekstuuria ja onkin sääli että tässä välissä ei näe ikäänkuin koko spektriä vaan ikäänkuin pienen palan suuremmasta kokonaisuudesta mitä kuitenkin yrittää etsiä kuin valokatkaisinta pimeästä huoneesta.

Täytyy toivoa että tämä toimii jonkinlaisena kehitysalustana mahdollisesti samankaltaisille projekteille.
0   +1 +2
 
orion903rock 09.07.2004
ei millään pahalla mut mä inhoon näitä Industrial juttuja! kyl tästä jotkut varmaan tykkää mut en mä
0   +1 +2
 
Lumonia 26.07.2004
Tässä onkin sitten fiilis joka antaa ymmärtää automatkan halki mantereen.. Ehkä jenkkien arot ja maatila maisemat sopisivat tähän parhaiten. Tämä kuulostaa toden totta hyvältä.

Autoileva ryhmä olisi todellakin hiljainen. Kuski seuraa vain tietä ja muut katsovat ilmeettöminä ikkunoistaan ulos. On kuuma ja tie jatkuu ja jatkuu.. ..se jatkuu.. ..jatkuu eikä lopu..

Vokaalit ovat häröt ja kappaleen säröisyys omalla fiiliksellään tuo mieleen aivan jonkin uuditrendi elokuvan jossa on käytetty taiteilijan häiriintyneitä mielentiloja..
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 09.08.2004
Jostakin kohdista tämä biisi toi vahvasti mieleen Nine Inch Nailsin, ainakin minulle ja sehän ei ole tosiaankaan paha juttu. Kitarariffi toimii sekä biisin aikana ilmenevät rumpukompit luovat hyvää taustaa; jotenkin tämä biisi luo vahvoja mielikuvia päähän ja tarjoaa synkkiä melodioita korville. Itse pidin tästä biisistä juuri näitten faktojen takia. Äänimaailma on juuri sopivan ahdistava. Enpä keksi tästä muuta sanottavaa; tosi hyvä industrial tekele.
0   +1 +2
 
8
phuuskon 08.07.2004
Tämähän oli ihan kuunneltavaa industrialia, ensimmäinen lajiaan joka minulle näin uppoaa. Tätähän voisi kuunnella uudestaankin. Vähän ahdistava tunnelma jatkuvaan kuunteluun.
0   +1 +2
 
7
Averell 07.07.2004
Ei pöllömpää, mutta vähän hitaasti kehittyy eikä mielenkiinto pysy yllä kun ei ole vaihtelua juuri nimeksikään. Ehkä kaipaisi vähän dynamiikkaa, johonkin väliin vähän vihaisemman osan ärisemään
0   +1 +2
 
8
Einsteins 07.07.2004
Joo täysin toimiva paketti biisinä. Soundit vähän ehkä ohkaiset, basso ja rumpuosasto siis. Kolmen minuutin kohdalla mukaan tuleva syntsa ei oikein istu, aivan liian pirtsakka kaiken keskellä. Hyvä juttu silti.
0   +1 +2
 
dirtylicks 07.07.2004
Ihan keksiliäs tausta kyllä... voisi vähän valoisampi olla minun mielestä. tämän tyylin biisejä olen kyllä huono arvostelemaan
0   +1 +2
 
9
Samu2 07.07.2004
Alku houkutteli kuuntelemaan pidemmällekin, ja niinhän siinä kävi että puulla tuli päähän! Hieno kappale, ne intron jälkeiset särkevät synat meinasivat tiputtaa tuolilta, samoin ekan laulupätkän jälkeinen rumpusekoilu oli kaikessa yllättävyydessään upea! Kovin epäkonventionaalisesti ja henkilökohtaisia ratkaisuja käyttäen rakennettu, eli plussaa siitä ehdottomasti.

Hallinnan rajoilla tasapainoileva harmoninen koknaisuus kaunista ja rujoa.

Ainoa kyssäri liittyy ennen vokaaleja tulleeseen napsuntakohtaan... olenko AIVAN väärässä vain oliko kyseessä klassinen poski-lusikka? ;)
0   +1 +2
 
8
Ilmiselvä 23.06.2004
Tyylikäs aloitusriffi. Snare ja basari vitun tykit, peltiääni ei ehkä ihan paras mahdollinen. Särösoundi on aika tyylikäs, joskin ehkä hieman tylsä. Tunnelmaa löytyy. Mikä toi kilkutusääni tossa 1:35 kohdalla on? Yllättävä ratkaisu, roks. Repimisäänet ovat aika täydellisiä. Puolessa välissä tuntuu, että toistoa on vähän liikaa, enkä pidä noista särö-örinävokaaleista. Drum-n-bassihtavat rummut tuon jälkeen pelastavat hyvin paljon, saisivat vain potkaista vielä kunnolla käyntiin, tällä meiningillä toisto ei ihan natsaa. Alun melodia lopussa lisää tätä fiilistä; olisi voinut tapahtua vielä jotain yllättävää lopussa.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 11.06.2004
kunnon surinaa. Dildo ROXX
0   +1 +2
 
9
Artturi 16.04.2004
Mukavan rauhoittava biisi. Riffistä on vaikea olla pitämättä.
Tulee Akira Yamaokan kitara biisit mieleen. Biisi hitusen junnaa paikallaan, mutta eipä tuo niin hirmusti haittaa.
0   +1 +2
 
8
tammina 12.04.2004
Hyvä kitara. "Säröbassosta" oli botnet "unohtuneet", sais tehokkaamman..
Kaikenkaikkiaan hyvä teema, joka vaatisi ympärilleen isomman saundin
ja sitä kautta suuremman kontrastin taustan ja yksinäisen kitaran välille.
Mutta jäi päähän.
0   +1 +2
 
9
kudusai 12.04.2004
Kitarariffi imaisee toistavuudellaan sisään biisiin. Kolinoista ja särinöistä pidän. Tunnelmaa löytyy. Lopun rummuista en niin pitänyt, mutta kokonaisuus oikein loistava biisi. Industrial on muutenkin niin tuntematonta kenttää minulle.
0   +1 +2
 
9
niilo 12.04.2004
Hieno yhtä teemaa kierrättävä teos. Tykkäsin varsinkin taustasahasta josta kuuluu pelkkää pörinää ja surinaa ja nuotti vaan viitteelisesti. Mutta bittirahinaa on minun makuun vähän liikaa kun sitä on ihan kaikissa soundeissa. Ja loppupuolelle on löytynyt tosi vapinainen rumpali :)
0   +1 +2
 
10
Möhökki 03.04.2004
No helsvetti. Tämähän oli vähän niinkuin Nine Inch Nails meets Tool + mitälie ja sehän kelpaa meikäläiselle mainiosti, etenkin kun sitä Toolia on enemmän. Tuo höpötyspätkä toi sopivasti omaa soundia sekaan. Mikseri-asteikolla ihan tajutonta tavarata niin soundillisesti kuin muutenkin. Perkeles! Saakeli! Juku!
0   +1 +2
 
8
Taukohurina 21.03.2004
Mä oon lapsi ja tää on lollipop! Tulee suu makiaksi, mutta ei kiireisille.
0   +1 +2
 
traumacoma 21.03.2004
toimiva kokonaisuus:)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.02.2004
?
0   +1 +2
 
9
jabis 18.02.2004
Tapa se!
Pane sitä!

Ihan helvetin koomaavaa menoa semmosessä hilpeänpositiivisessa meiningeissä,, mukiin|kuppiinmenevä masterointi, loistava särötys,, Loisteliaan hyvä meininkgi omaan genreensä :)

[ei välttämättä ihan täydellinen kooma, mutta]
MOLEN SUSTA NIIN YLPEÄ :)
0   +1 +2
 
8
DjLime 07.02.2004
Todella maukas alku biisissä. Hieno kitaramainen soitin ja
mukava sähkön surina. Siistiä menoa, joskin aika tasapaksua. Rakenne ei niin iske. Turhat nopeat breikit. Kuulostaa aivan biisitä irrallisilta ja muutenkin alkaa liian myöhään. Ja liian yksinkertaiset breikit. tämähän voisi vaikka remixata? jos mahdollista.

0   +1 +2
 
9
everhad 06.02.2004
mieleen tuli: Synkeä ilta tehtaan raunioissa. Gootit viettävät iltaa rauhallisissa merkeissä. Vähän Skinny Puppy ja Ministry tuli mieleen.

parasta biisissä: Se säröbasso/mikälie pöristin. Mahtava soundi! Rakenne on myös harvinaisen toimiva

heikoin lenkki: Rummut ja masterointi. Alkupuolella rummut oli vaan vähän turhan alhaalla enkä oikein tykännyt siitä loppupuolen junglekompista.

muuta kommenttia: Vaikka tää on aika synkeä biisi, niin tässä on jotenkin silti aika hyvä meininki. :-) Efektejä voisit käyttää kanssa vähän enempi tai rajummin. Vähän kuivan kuulonen yleissoundi säröä lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
8
Pastori 02.02.2004
aikastas kylmän metallista meinikiä. Jollain tavalla tästä tulee mieleen Marilyn Manson. Sillä erotuksella että tässä on raaemmat soundit ja laulu puuttuu. Mutta tästä sais tehtyä sellaista Manson-rokkia. Ihan siisti biisi. Eli siivo viisu.
0   +1 +2
 
8
TIK 02.02.2004
Hieno soundi. Jotenkin biisin tunnelma sai ajattelemaan hukkuvaa henkilö joka on juuri pääsemässä pinnalle ja *zäm* taas ollankin pohjalla, uudestaan ja uudestaan pintaa kohti mutta koskaan sinne ei pääse... (sillälailla dramaattisen elokuvamaiseen tyyliin..)
Tämä siis positiivisessa mielessä.
Tunnelma mielestäni jotenkin "kahlitseva".
0   +1 +2
 
8
zood 02.02.2004
Ai hitto tykkäsin kun biisi alkoi, mutta jotenkin kokonaisuus jäi vähän ponnettomaksi. olisin kaivannut enemmän potkua... säröä en tiedä mitä, jotain tuntui puuttuvan tai sitten mielentilani oli liian energinen. ehkä pitäisi kokeilla tätä biisiä uudestaan illalla :) hyvä biisi kuitenkin
0   +1 +2
 
Haava 02.02.2004
Nätti intro, joskin alkaa tuntua junnaamiselta kun se soitetaan täysin identisenä niin monta kertaa... Voi kun noihin kolinarumpusampleihin oli saanut pari aavistuken erilaista kolausta round-bobinina, niin ei olisi tuo tismalleen sama kolahdus alkanut toistaa itseään. Särörätinä saundit olisivat voineet olla jotenkin parempiakin..

Se psykedeelinsempi osuus tuli taas tuossa niin yllätyksenä, että ihan pitää pohtia mitäköhän tässä nyt taas sanoisi.. Ihan ulapalle menin kappaleen kokonaisuuden kanssa. Oikeastaan aika pläjäys... Ei tähän muuta voi sanoa, että kun vain olisi muistanut Haavan moton, niin tästä olisi varmaankin tullut aika jumalattoman kova: "Jokainen ääni on yksilö. Sanokaa EI kloonaukselle." Eli samplejen toistavuus söi sen muuten mahtavan fiiliksen, joka tässä niin kivasti kutkutti. Sääli.
0   +1 +2
 
Kevlmess 01.02.2004
Ihan kelvollinen synkkäily. Tuli mieleen ihan sellainen ajatus, että tämä sopisi jonkun splatterkauhuleffan traileriin. Tuotannon tasosta on paha mennä sanomaan mitään, kun tämä tuntuu aika lofiksi olevan tarkoitettukin ja sellaisena hyvin toimii. Ja aina kun meinaa melkein käydä tylsäksi, tulee jotain uutta mukaan. Kivakiva.
Mutta mutta. Silti tämä tuntuu vähän "halvalta" ja ehkei tekisi yhtään pahaa lisätä tavaraa vähäsen, nyt on vähän elämätön tunnelma koko ajan. Joka tapauksessa yllätyin ihan positiivisesti, koska olin odottanut kommenttiringistä putkahtavan jotain aivan hirvittävää.
0   +1 +2
 
9
Salminen 01.02.2004
Hyvin tuotettua ja hyvällä maulla tehtyä industrialia. Vaihtelua olisin kaivannut hieman enemmän. Laulusoundi on juuri tällaiseen musiikkiin sopiva. Juuri tämäntyylistä musiikkia on hauska kuunnella heviräkälöissä tuopin ääressä.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 01.02.2004
kaunis kitarariffi ja ihanainen säröbasso. basari oli mielestäni turhan kumea, möyheä tjsp.. lisäksi snare kuulosti jokseenkin etäiseltä. Kappaleen parasta antia on ehdottomasti toi säröinen basso, joka toimii kyllä yllättävän hyvin noinkin leveällä stereokuvalla.. rakenne tuntuisi biisissä olevan vähän turhan yksinkertainen. ei juurikaan kehity. Lopussa tuleekin oikein maukasta biittiä. hmm..vähän monimutkaista arvostella tällä tavalla lennosta..pitäisi kuunnella ehkä useampaankin kertaan. Mutta kyllä, vokaalien jälkeiset biittihässäkät toimii pirun hyvin. Tohon kitarariffiin olisi ehkä toivonut jotain muutosta, mutta ennenkaikkea _kitarariffissäkin_ olisi voinut olla rutkasti efektejä. Tai sitten ei. Aika kaunis kappale muutamaa huomauttamista lukuunottamatta. Kommenttirinki toi kyllä heti ensimmäisenä sellaisen biisin arvosteltavaksi, että tuli heti hyvälle mielelle, että hei, täähän saattaa toimiakin - löysin heti yhden hienon biisin, kenties jopa hienon artistinkin ;)

ikävää vain, että näin artisinimen ja biisin nimen jo etukäteen, sillä joudun selainongelmistani johtuen lataamaan kaikki ringissä olevat biisit ensin koneelleni. mutta pärstäkerroin harvoin arvosanaani vaikuttanut on.

0/100-asteikolla 83,5/100
0   +1 +2
 
d fast 01.02.2004
mielenkiintoinen kipale tämä. päämelodiaa toimittaa mukavan lämmin kitaramelodia, jota on tukemassa hivenen industrialilta vaikuttavat rummut - jotka tosin muuttuvat puolivälin paikkeilla enempi breakbeatmäisemmäksi. biisi ei säväytä oikeastaan millään tavalla, vaan jättää kuuntelijalle jokseenkin turhan fiiliksen. melodiapuolen kanssa olisi voinut työskennellä hitusen enempi, sillä nyt biisi jää pahasti jumittamaan eikä pahemmin tee mieli palata tämän biisin pariin ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. biisi kaipaisi jonkinlaista koukkuakin. kyllä monissa tyyleissä pärjää vähemmälläkin kuin kolmella eri soinnulla, mutta tässä biisissä se ei vaan toimi. jotenkin tuo keskivaiheen puhesample tuntui tutulta, liekö jostain vanhasta bruce lee leffasta napattu?
0   +1 +2
 
TomiS 01.02.2004
Soundit ovat rapeudessaan aika mainioita. Itse olisin kyllä efektoinut noita vokaaleita särön sijaan esim. filttereillä ja flangerilla, mutta hyvä näinkin. Persoonallisesta soundista plussa. Ihan jees biisi.
0   +1 +2
 
Buhis 01.02.2004
Biisi alkaa aika mukavasti. Kitarasoundi on ihan hyvä ja melodiakin mukava. Muut soittimet ovat taas sitten jotenkin oudon kuuloisia. En tiedä onko ihan tarkoituksella tehty(?), mutta nuo muut soittimet tuntuvat särisevän aika pahasti. Aika puuduttavaksi biisi myös käy, kun vaihtelua on alussa aika vähän, ja varsinkin kun tuo kitaramelodia on koko ajan sama. Tuolla kolmen minuutin paikkeilla oleva melodia on ihan hauskan kuuloinen, ja nuo perkussion kikkaliutkin ovat ihan toimivia. Ei oo kyllä ihan mun lempimusaa tämmönen, mutta kyllähän tän kerran pari kuuntelee.
0   +1 +2
 
aluminiumblade 01.02.2004
Utuisen hämärää. Erityisesti pidin heti rumpujen soundista. Mukavia kikkailuja löytyy. Toi Rumpu basso kohta oli erittäin hyvä lisä! tosin ois voinu hakkaa vielä lujempaa. Jäin kaipailemaan sellasta lautasten helinää, semmosta fiilistä että itekkin oisin alkanu hakkaa ilmarumpuja! Soundiltaan tämä on juuri sellaista mistä ite pidän. Kunnon meininkiä jäin uumoilemaan kyllä. Muuten erittäin hyvä. :)
0   +1 +2
 
8
Tumppi 01.02.2004
Kitara soundi kuulostaa hienolta. Mitä nyt vähän turhan yksitoikkoinen. Takova vasarasoundi on mukava ja sinäänsä "omaperäinen" ratkaisu. En normaalisti aivan tälläistä musiikkia kuuntele joten en ole ehkä paras tätä biisiä arvostelemaan.
Mutta kasin annan.
0   +1 +2
 
8
Tumppi 01.02.2004
Kitara soundi kuulostaa hienolta. Mitä nyt vähän turhan yksitoikkoinen. Takova vasarasoundi on mukava ja sinäänsä "omaperäinen" ratkaisu. En normaalisti aivan tälläistä musiikkia kuuntele joten en ole ehkä paras tätä biisiä arvostelemaan.
Mutta kasin annan.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 01.02.2004
Itse en Industrialia paljoa kuuntele, mutta kommentoidaampas sitten tätäkin =) Alussa kitarat sopivan synkät, sitten tulee tuota rumpu hässäkkää mukaan. Aika kivaa kolinaa, ja tuo särinä on kiva lisömauste. 1:50 kohdassa alkaa jo puuduttamaan tuo sama kitara melodia. Biisi ei tunnu ollenkaan alkavan, vai onko se genren tarkoituksin? Kyllähän tätä illalla 11-12 aikaa kuuntelis ihan helpolla, jos pistäisi taustamusiikiksi. Efut toimivat. Ihan keskivertobiisi.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 24.01.2004
helvetin hieno äänimaisema...
rokkaa
0   +1 +2
 
Putte 23.01.2004
Njoo, olihan tässä ihan hauskoja kikkoja.. Suurimmat plussat tulee biisin tunnelmasta! Tulee kylmät väreet tätä kuunnellessa..
0   +1 +2
 
Putte 23.01.2004
Njoo, olihan tässä ihan hauskoja kikkoja.. Suurimmat plussat tulee biisin tunnelmasta! Tulee kylmät väreet tätä kuunnellessa..
0   +1 +2
 
8
Shah 22.01.2004
Mukavan melankolinen kitarariffi. Alun jyrähdykset ennen komppia ovat hyvät. Kitaran toisto huumaa monotonisuudella mukaansa positiivisessa mielessä, ilman liian suuria nyansseja. Seesteinen ja levollinen. Juuri kun aloinkin n. 2:05 kohdalla kaipaamaan jotain uuteen vaiheeseen etenemistä, se tuli. Laulu on todella hyvä! :wumpscut: tyyppinen, säröinen ääni. Asiaa... Mainio!
0   +1 +2
 
8
J_ 19.01.2004
En ole Industrial himo kuluttaja mutta jos tämä oli sitä itseään niin kyllä pitää tutustua genreen hiukan paremmin.
Hieno biisi!!
0   +1 +2
 
8
Ni eipä minua tuo kitarariffin toistuminen niin häirinnyt. Olen sen verran tylsä tyyppi ja monosta pidän. Pidän tän biisin saundeista. Ootko itse huutanu noi vokaalit? Varmaankin. Tuohon surinaääneen olisin kaivannut sellaista dnbmaisuutta - enemmän matalia taajuuksia. Ts. Kunnon murinaa. Tuo samplelooppikompittelu on oikein piristävä lisä ja kun en industrialista mitään tiedä niin yllätyin että sellaistakin tässä on. ÄH. Tarraudun liikaa siihen mitä pitää olla ja eikö pidä vai pitääkö vai mitä...genre on outo. Tälläistä synkeää ja rosoista ja samalla kaunista ambientmaista menoa. Minä kuitenkin olen enemmänkin kovan meiningin kuin rennon fiilistelyn kannalla. Joskus se kuitenkin toimii ja uskon, että tällekin biisille löydän otollisen hetken jolloin saan tästä enemmän irti. Se hetki ei ole nyt. Hyvinhän tämä toimii. Hyvä biisi ehdottomasti. Kuten belchior jo sanoikin niin saundit erottuvat hyvin toisistaan eivätkä muodosta sellaista möyhyä äänimassaa. Kaikki toistuu kirkkaasti. Tuo looppikomppi tai mikä onkaan kaipaisi mielestäni hieman jotakin särötystä tms. Enpä tiedä sitten. Paha sanoa mitään joten olen vain hiljaa ja kuuntelen biisiä yrittämättä kaivaa sitä jotakin vikaa.
0   +1 +2
 
Rhagfyr FX Zero 07.01.2004
Alussa tuli jotenkin mieleen "industrial-katatonia", mutta tiedä häntä. Soundit ovat hyvät. Biisi ehkä vähän itseään toistava, mutta muuten hyvä.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 06.01.2004
En ole mikään industrial hirmu ja täten pitäydyn yleisesti ottaen turvallisen matkan päässä genrestä. Syytä tähän en pysty määrittelemään, industrial ei vain ole minulle. Se voi kuulostaa korvissani erittäinkin hyvältä, mutta siinä ei ole sitä jotain mitä mielimusiikissani on.

Tunnistan kuitenkin hyvän biisin, ja tämä on eittämättä sellainen. Soundeja kehuttiinkin jo edellä, ja helvetin hienojahan ne ovat. Kitarariffi ei välttämättä kanna loppuun asti toistuessaan niin usein, mutta on toisaalta vangitseva ja hypnoottinen tällaisenaan. Rumpusoundit vaativat mielestäni hienosäätöä, ehkä siksi, etten noin yleisesti ottaen perusta industrial soundeista muutenkaan...

Mutta joo, alaa tuntemattomana on turha selittää enempää.
0   +1 +2
 
8
[ sam ] 06.01.2004
Yleensä en puutu tällaiseen musiikkiin lainkaan, mutta houkuttelevan alun jälkeen sain kuin sainkin kiinni kokonaisuudesta, joka paljastuikin ihan hienoksi kappaleeksi. Tunnelmaa on vaikka muille jakaa ja pidin varsinkin siinä 2:36 mukaan tulevasta komppihäirinnästä, joka riehuu taustalla kuin vesikauhuinen puudelihärkä. Vähän jäin tosin kaipaamaan jotain leikkaavia ja teräviä äänirepäisyjä noin efektimielessä, mutta onnitunut setti se on tämäkin. Kasi.
0   +1 +2
 
8
Imp 05.01.2004
ihan hyvä biisi.ehkä paras mitä biisissä oli.on toi alku kitara.se on niin menevän kuuloinen.biisin rakenne oli erikoinen ja keskivälin vocaalit erittäin onnistuneita mielestäni.miinusta joutuu antamaan biisin suppeasta rakentumisesta.tällä tarkoitan sitä, että biisi ikään kuin junnaa liikaa samojen melodioiden takia paikoillaan.särö syna joka tulee sitten tossa intron jälkeen ei sovi korvaani täydellisesti,muttei vältämättä ole mikään huono ratkaisu. biisi on taas todella hyvin miksattu ja biisin hiomiseen on käytetty aikaa paljon.sen kuulee pro tason soundeista. Hienoa kuulla miten kaikki soittimet erottuvat niin täydellisesti ääni massasta. tämä biisi oli hyvä ellei erinomainen mutta ei iskenyt samalla tavalla kuin tuo aikasempi.
0   +1 +2
 
9
tilkka 07.07.2004
Hieno kauhuelokuvatunnelma kappaleessa! Tälläistä jaksaa kuunnella, vaikka muuten konemusa tökkisikin!
0   +1 +2