Kapeikon kansa

zargo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
tuntematon_pelle 19.06.2020
Tämäkin biisi muistui vielä vuosien takaa mieleein. En voi edeellänkään sanoa muuta kuin, että olit osittain edelläkävijä. Kaimasi Martikainen on varmasti ottanut mallia tästä. Osaisipa edelleenkään tehdä tällaista musiikkia. Yritys on kova, mutta kun sä , donkkarit ja Ismo teitte sen...

Ei muuta sanottavaa kuin, että tätä lisää!
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 08.09.2012
Kyllä tähän on aina yhtä hieno palata. Yeah!
+2   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 26.01.2012
Kai se vielä pitää kerran sanoa, että tämä on vain aivan helvetin hyvä biisi! Suosittelen oikeesti järkkäämään tälle ansaitsemansa äänityksen studiossa. Tässä on mun mielestä enemmän sitä omaa kuin tuossa Yläluokassa. Voisin itseasiaasa nostaa arvosanan samalla 10, koska tämä kestää kuuntelua!
+2   +1 +2
 
8
Blind Leader 21.12.2011
Joo mä kyl tykkään juustosta ja tänäänkin vasta höyläsin itselleni monta juustosiivua. Viime viikolla citymarketissakin oli kevyt oltermanni alennuksessa ja pohjanpoikajuusto oli kans alennuksessa. Nyt vähän harmittaa ku en ostanu. Ei siinä.. hyvää joulua ja lämmin kasi.
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 18.12.2011
Kyllä tää on muuten älyttämän tiukka biisi edelleen. Vaikka tässä esikuvat kuulukin vahvasti on tää silti oman kuuloinen. Tähän ku sais vaan paremman miksauksen niin kyllä rokkais monet biisit suohon. Erityisesti toi bassotaajuuksien puute vähän häiritsee isommassa soitossa.
+2   +1 +2
 
kyllä tätä ihan mukava oli kuunnella näin aamupäivästä
0   +1 +2
 
Kostiainen 15.12.2011
Mielenkiintoinen biisi. Paljon sanoja, ohi menee ja vauhdilla välillä. Jotakin 80-90luvun suomirock-bändiä tämä muistuttaa, mutten saa päähäni että mitä.. Tiivistystä vailla. Vajaa 7 min on kyllä liikaa vaikka olisi miten hyvä ralli..
+2   +1 +2
 
9
milo05 13.12.2011
musiikin peruaajatus on juuri että löytyy erillaista musaa ja tyyliä tämä ihan ok sanoitus soitanta toimii miksaus onnistunut hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
-sahis- 11.12.2011
hyvältä kuulostaa varsinki sanat ja lauluääni :)
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 07.12.2011
Enpä voi olla tuosta YUP:stä mainitsematta minäkään, vaikka itse olen kuunnellut verrattaen vähän :P Vähän alapäätä ehkä miksiin kaipais, on vähän laiha. Leadilaulu vois olla nykäyksen lujemmalla, sanat on tässä kuitenkin niin hallitseva elementti että toivois että yksikään ei menis ohi. Hyvin dynamiikkaa kappaleessa kyllä, eikä onnistu ainakaan olemaan tylsä ja tuikitavanomainen radiohittisävellys. Propsit siitä. Hieno tekele!
+2   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 06.12.2011
Mainittakoon nyt vielä sekin, että vaikka tää olikin näköjään äärimmäisen pitkä niin ei missään vaiheessa tullut mieleen, että tää olis liian pitkä vaikka tää toisaalta onkin aika simppeli sävellys. Lyriikat vain vangitsee hyvin mukaansa.
+2   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 06.12.2011
Nyt on ainakin YUP:t kuunneltu. Täähän on aivan äärimmäisen hieno biisi! Itse pidän juuri tällaisesta setistä. Lyriikat on äärimmäisen toimivat.

Laulu vähän ehkä herätti ristiriitaisia tunteita. Soundi on kyllä hyvä, mutta siinä on mielestäni välillä sellaista yliyrittämisen makua. Voksuissa on myös ihan liikaa tuplauksia ja ne ei oikein aina osu ihan täysin samaan vireeseen. Ja olisin halunnut voksut enemmän naamallekkin, koska nyt ne tuntuu vähän kuiskimiselta taustan päälle vaikka niiden ei todellakaan siltä pitäisi kuullostaa. Myös laulun kompurointi on täysin epäonnistuneen kuuloinen. Vähän olisi edes voinut sitä hengittävyyttäkin jättää. Luulen kyllä että laulun saisi huomattavasti paremmaksi pelkällä kompuran vähentämisellä ja nostamalla voimakkuutta.

Kaiken kaikkiaan tää on kyllä helvetin tiukka biisi. Biisistä ja lyriikoista tulee vähän mieleen Donkkareiden Sirkuksessa johon Martikainen olisikin tehnyt tekstit. Ja vaikka noista voksuista olikin paljon asiaa niin ei ne oikeasti mitenkään huonot ole, päinvastoin. Nyt se toteutus vain vähän ontuu. Tällaista mäkin ehkä tekisin jos osaisin. Helvetin kovaa shittiä!
+2   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 12.10.2011
Tämä kappale oli enemmän minun mieleeni, siis tuohon ensimmäiseen postaamaasi katsottuna. Tulihan tuosta varsin vahvasti Yup mieleen alusta, mutta varsinkin tuosta mainiosta "osuma" kohdasta lähtien kappaleessa oli kovasti sinulta kuulostavia juttuja, ne hemmetin pan-huilut tulivat viimein hienosti käyttöön. Oliko toi lopun koukku sitä sähköurkua, mainion kuuloista joka tapauksessa? Toi mukavasti vielä tuota kansanmusiikkimaisuutta ralliin. Pankki ei vielä räjähtänyt, mutta niin vahva kappale, että kantoi vaivatta koko kestonsa. Mulle ei ehkä nyt ihan ekalla kuuntelulla jäänyt mieleen pyörimään korvamatoa, mutta kovasti mukanahoilattavan oloinen kappale ja tuo on sellainen biisi mikä muutaman kuuntelukerran vaatii, mainiota.
+2   +1 +2