Thoughts

P. M. Kostiainen Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Felix N 15.05.2014
Hieno veto. Mainion kuuloisia tunnelmallisia kitarajuttuja ja tunnelma enemmän kuin kohdallaan. Tosi hypnoottinen, hämyinen tunnelma. Hyvä kertsi ja sävellys ylipäänsä. Rauhallinen vokaalityyli toimii hyvin ja naistaustalaulut tuovat vielä lisäsävyä. Lausumisessa hiomista, mutta eipä tuo haittaa. Loistava biisi.
+2   +1 +2
 
em@il 28.01.2012
onks she will be loved tuttu kappale? :D
vertailes säkeistöje melodioit, vink vink...
0   +1 +2
 
10
toi englannin lausuminen oli parasta tässä biisissä!! tai no oli se muutenki huippu :D
+2   +1 +2
 
theplan 11.01.2012
Hyvä kitarasaoundi alussa, toisin kuin rumpuluuppi, jonka soundi oli aika tympeä. Kertsi alkoi hyvin, mutta ei oikein lunastanut odotuksia. Jäi jotenkin liiaksi junnaamaan paikalleen sävellyksellisesti. Taustalaulu toimi hienosti. Englannin ääntämys on kyllä sellainen juttu mikä tässä pahasti nyppii. Kokonaisuutena varsin toimiva tunnelma, mutta ehkä vähän liian synkeä biisi mun makuun.
0   +1 +2
 
rviinama 26.12.2011
Tunnelma ja fiilis ovat tassä kappaleessa parasta, kokonaisuus rauhoittaa. Erittäin yksinkertaisilla elementeillä on kappaleesta saatu hyvä paketti. Sävellys ei mikään maata kaatava, komppisoittimen saundi ehkä vähän tunkkainen, mutta kuulunee tämmoiseen melankoliseen äänimaailmaan. Mutta mutta... kyllä laulu pitäisi olla enemmän pinnassa ja liika taustalaulu puuduttaa. Ehdottomasti suomen kielellä pliis.
0   +1 +2
 
7
Damage1994 26.12.2011
Melko aneeminen ja synkkä tunnelma. Biisi oli kokonaisuutena turhan laiska vaikka ilmeisesti haettiinkin eteeristä tunnelmaa. Tämä johtui liian laiskasta soitosta. Lyriikat jäivät yksinkertaisuudessaan helposti mieleen, mutta olisin kaivannut niihin enemmän syvällisyyttä. Kuitenkin ihan hyvä esitys.
0   +1 +2
 
Kongir 26.12.2011
Ihan kivan kuuloinen kitarariffi alussa. Taustalaulu sopii hyvin. Rumpukomppia olisi mielestäni varioida reilusti enemmän, sillä pari fillausta ja hieman monipuolisempaa komppivalintaa olisivat piristäneet reilusti biisin meininkiä. En meinaa nyt siis biisin ajatusmaailmaa joka on varmasti tarkoituksella suht melankolinen, vaan lähinnä soitannollista puolta.
0   +1 +2
 
Fitz 26.12.2011
Miksaus mun mielestä vähän muovinen ja persoonaton, ei oikei sykähdyttänyt. Sinänsä kaikki tasapainossa ja sillein, mutta tosi tunteeton ja kliininen, sekä samalla myös tosi amatöörimäinen. Sitten se pahin... Jumalauta tuo englannin lausuminen, Se on vaan aivan kamalaa. En edes halua olla mitenkään ilkeä, vaan se on yksinkertaisesti aivan järjetöntä finglishiä. Laulaa suomeksi jatkossa, kiitos.
Taustalauluista ei kuulu juuri mitään, ei juuri väliä onko niitä siellä vai ei. Kitarasoolo oli turha ja huono.
0   +1 +2
 
Samin Kaima 15.12.2011
Kitarat on siistin kuuloset, mutta rummut on vähän turhan kumiset. Pakettina tää on kuitenki selkee, miksauksessa olis jotain juttuja, mitä olisin tehny eri tavalla: Skittoja snadisti pienemmälle ja rumpuja vähän isommalle. Laulut on kuitenki miksattu ammattimaisesti ja ne sopii todella hyvin yhteen.

Hyvää jälkeä, jota oli mukava kuunnella!
0   +1 +2
 
10
ihan hyvä tunnelmabiisi, en keksi mitään kritisoitavaa, kyllä tälläista kuuntelis vaikka radiosta ku ajaa autolla pitkää matkaa, tai oikeastaan se tuli ekana mieleen
+2   +1 +2
 
Jamsteri 14.12.2011
Perinteistä Kostiasen tyyliä löytyy kyllä. Sellaista tiettyä melankoliaa.

Laulua on vissiin efektoitu vahvasti jollain? Ainakin kuulostaa kovasti siltä, että siinä olisi jonkilainen chorusefekti tai jokin vastaava. Tavallaan kuulostaa ihan kivalta, mutta jossain vaiheessa tuohon tottuu ja sitten se mahdollinen hienous katoaa siitä.

Täytyy kuitenkin sanoa, että tätä on jotenkin mukavampi kuunnella kuin aiemmin vastaantulleita Kostiais-biisejä. Tässä on paljon enemmän sitä jotain. Erilainen saundimaailma ja parempi miksaus varmasti toki vaikuttavat mielipiteeseen.
0   +1 +2
 
9
Tero-Antero 12.12.2011
Kuuntelemisen arvoinen kipale. Hyvää matskua kaikinpuolin!
0   +1 +2
 
7
Turmis 11.12.2011
Ihan ookoo tunnelmointia. Ensimmäinen asia mikä kalskahti korvaan, on laulun voimakas efektointi, liekö doubleria ja/tai voimakasta chorusta... kesti hetken aikaa ennenkuin sain edes selvää, että lauletaanko englanniksi vai suomeksi. Laulu ehkä kaipaisi voimakkaampaa tunnelman tulkintaa, nyt se on "vain" laulua. Fadeout-loput on taas aina niin ja näin, se on aina ikävän helppo tapa lopettaa jos ei keksi muuta lopetusta.
0   +1 +2
 
Furry 10.12.2011
Kuuntelinkin tätä biisiä aiemmin muistaakseni köyhän miehen rusinamaksalaatikosta.. Itsessäni biisi ei herätä mitään suurempia tunnelatauksia, vähän turhan "harmaa" biisi. Teknisesti kaikki on ainakin omaan korvaan kohdillaan, ehkä laulua olisi saanut tuoda enemmän pintaan, tuntui olevan jotenkin hassusti efektoitu. Toisaalta voihan se olla tehokeino, mutta kuulostaisi meikäpojan korvaan paremmalta kirkkaana.
Tämmöinen "sunnuntai"-biisi, tunnelmaltaan. :)
0   +1 +2
 
Jusben 07.12.2011
Rummut hiukan apaattiset, lausunta voisi olla parempaa. Laalelossa kiva saundi. Ihan hyvää settiä :)
0   +1 +2
 
Freyelise 07.12.2011
Rumpujen konemaisuus vähän kuuluu läpi, mutta eipä nyt häiritsevissä määrin omaan korvaan käy. Aika tasapaksu kipales, mutta tunnelmaltaan yhtenäinen ainakin. Finglishistä perinteisesti pitää vähän kätistä, noin. Kitarasoundit on kyllä aika kohillaan, varsinkin soolokitarassa.
0   +1 +2
 
10
Ted Nugentti II 06.12.2011
Oho, kostiaista vähä paremmilla soundeille. tai "paremmilla", rupiset soundit on sopinu äijän matskuun ja siihen oli tottunu. Joo mut tää on oikein slick.. Taustalaulu siihe viel päälle tuo jotain eteeristä. Täs o kummalline goottifiilis, nimittäi kun kuulosta yheltä bändiltä missä soittelin parikybäsenä.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 06.12.2011
Tässä pelataan hienosti minimalistisella fiilistelyllä. Lyriikka ei kuitenkaan anna mulle oikein mitään ja vaikka antaiskin, remuenglanti vesittää sen.. Fiilis kuitenkin erittäin viehättävä!
0   +1 +2
 
7
Shadow_fox 05.12.2011
Aika askeettinen poljento. Lausunta on aika tönkköä, ellei tarkoitettu huumoriksi, ja sanat aika tavanomaista suomienglantia. Kumminkin kursittu musiikin kanssa ihan hyvin yhteen ja sovitus toimii kohtalaisesti. Jänniä soundeja.
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 04.12.2011
Pakko nostaa toi arvosana kymppiin.. ei toteutuksen takia, vaan sen takia että tää jää soimaan päähän ja palaan tähän aina uudelleen, vaikka kuuntelen välissä paljon muitakin mikseribiisejä.. kymppi tulee siitä, että tässä on oikeesti sävellys sanotus ja ajatus täydellinen, jos toteutus kohtais sen, tää olis hitti.. ja edelleen, toi mitä aiemmin kirjotin, vika kertsi kovaa ja täysiä oktaavia ylempää.. muutenkin lauluun säröö ja hiomista.. mutta luvan sain, teen tästä jonain päivänä coverin omalla näkemyksellä ;)
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 04.12.2011
Siis kyllähän kun tätä biisiä kuuntelee useempaan kertaan, niin tässä on kyllä potentiaalia vaikka ja mihin!! Tekis mieli tehä tästä coveri, jos vaan aika riittäis =)
0   +1 +2
 
J. Hifish 04.12.2011
Ihan mukiinmenevä miksaus ja tuotanto. Kitarat toimivat hyvin. Ei minua tuo laulajan lausuminen niinkään häiritse, vaan ennemminkin tuo lievähkö monotonisuus. Biisi kaikenkaikkiaan kuunneltavaa kamaa.
0   +1 +2
 
10
Kreeta 04.12.2011
Tässä on jotain todella puhuttelevaa ja koskettavaa.
Parasta mitä olen teiltä kuullut. Jos jotain parannettavaa on, niin ne on sivuseikkoja, kokonaisuus on ihan 10.
0   +1 +2
 
T.Rautakari 04.12.2011
Ihan hauska biisin kuljetus.
Soundit ihan kivat.
Sopisiko suomen kieli kuitenkin paremmin, lausunta on vähän hakusessa eikä käy oikein tehosteena.
0   +1 +2
 
8
Stoggaf 04.12.2011
Vähän turhan rentoa mun makuun. Miksaus on kieltämättä ihan hyvä. Soolot toimii myös. Ite tykkäisin vähän järeemmistä kitarasoundeista ja nopeammasta temmosta. Toimii silti.
0   +1 +2
 
7
edenbeast 04.12.2011
Mukavan apaattista meininkiä. Minuakin häiritsi tuo lausuminen ja taustalaulu hukkuu johonkin ainakin mun luureissa. Kun ääntämisen saa kohdalleen niin tämä on hyvä.
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 04.12.2011
Jäi muuten soimaan päähän..
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 04.12.2011
Hyvä biisi! Lauluun lisää voimaa ja rähinää tohon kertsiin.. rähinä tosin hillitysti ..niin ja voimakin, ettei biisin idea katoo.. tossa lopussa vois vetää kertsin oktaavia ylempää lähes huutaen.. Hieno on biisin sävellys, sanoituskin, joskin toi lontoo ei mulle niin hyvin aukee ja muutenkin kuuntelen mieluummin suomenkielistä. Jotenkin tuli Nirvana mieleen ja mun mielestä tästä sais kympin biisin jos vielä vähän hierois =) Hyvä!
0   +1 +2
 
9
Fillari 03.12.2011
Mielenkiintoinen, meininki on alakuloisen apaattinen, siis kuitenkin positivisella tavalla. Hyvältähän tämä kuullostaa. Arvelen että paras teiltä kuulemani piisi tähän mennessä. Rauhallisuuden täydentymä.
0   +1 +2
 
Snacke 03.12.2011
Kitara toimii tässä miksauksessa mukavasti, laulukin puhtaampi. Rummut ja tilantuntu taas vallitsevat demoversiossa. Tässä on joku adtmäinen pikku hommeli. Neil Young sanoisi "digi-tal, digi-crap". Joku hassu huoneentuntu, mitä ilmankin pärjäsi. Mutta kappale on ihan kaunis. Sen olisi voinut vetää ruotsiksi, niin olisin ymmärtänyt paremmin.
0   +1 +2
 
7
JohnSalute 02.12.2011
Mun mielestä sun biisit ehdottomasti toimii paremmin suomeks veisattuna. Mikäs efekti tossa laulussa on, kuulostaa jotenki robottimaiselta..? Mulla tulee tästä biisistä mieleen ihan joku Limp Bizkitin herkistelybiisi. Kieltämättä tuo "I don't believe" -kohta jää päähän. Synkkää materiaalia.
0   +1 +2
 
10
milo05 01.12.2011
aika mukava melodia ja basso pääsee hyvin esille myös,sanoitus hyvä hemmetin hyvä tremolokaiku tai sinnepäin,miksaus myös hoidettu ammattimaisesti,ollaan jo sinun parhaissa piiseissä tässä.ehä luureissa vikaa kun en kuullut vivianii.mut helppo 10.hyvä edistys jatkuu.
0   +1 +2
 
ex4 30.11.2011
Pehmeämmät soundit kuin sun muissa kappaleissa. Mr. Tommy Dee on istunut hetkeksi myös tuottajan paikalle ja tuonut vähän uutta näkemystä kappaleeseen.

Samaa täytyy sanoa kuin aikaisemmatkin kommentoijat. Suomeksi toimisi paremmin, nyt tuo ääntäminen häiritsee ja vokaaleissa on turhan paljon efektiä mun makuun.

Kokonaisuutena täytyy sanoa, että Tommy on hoitanut tonttinsa kelvollisesti, sellainen tietty terävyys on saatu hiottua soundista pois.
0   +1 +2
 
zenri 30.11.2011
On aika erilainen soundeiltaan kuin muut sinulta kuulemani biisit täällä. Pidän soundeista. Kertsin laulujutut toimivat. Eniten itsellä ottaa korvaan lausuminen, joka kuulostaa vähän kankealta. Jotenkin jos siitä sais vielä hullummankuuloisen, niin se vois toimia vähän niinku tyyliin Björkin lausuminen.
0   +1 +2
 
9
Project 66.6 30.11.2011
Ajatuksia tästä kyllä herää, mukavan rento tsipale. Pakkohan jostain on valittaa, niin laulu ei oikein toiminut omaan korvaan, mutta tuollainen "efekti" laulu varmaan kuuluu tyyliinkiin? Ei kuitenkaan ole lempimusiikkilaji kyseessä, mutta ysi kuitenkin koska varmasti tämä on mahtava kappale oikeille kuuntelijoille.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 30.11.2011
Tässähän on oikein mukava äänimaisema sun aikaisempiin setteihin verrattuna. Toi ääntäminen häiritsee aika paljon tällaisessa biisisssä. Vokaalien efektointi ei mielestäni ole ihan täysin onnistunut vaikka hyvin ne tähän sopiikin. Kertsiinkin olisin kaivannut vähän enemmän dynamiikka eroa. Nyt se kertsi soi aikalailla yhtä kovaa kuin muukin biisi joka vähän nakertaa sen tehoa. Aika kaikuisaa ja bassovoittoista tää on mun makuun. Itse biisi on aika laahaava, vähän liiankin. Sävellyksenä ja sovituksellisesti tää on aika perusvarma rockbiisi. Tää on ainakin soundimaailmallisesti sun paras biisi, mutta toisaalta itse jäin jopa nyt kaipaamaan sitä raspia ja sirkkelikitaraa. En tiedä oikein miksi?
0   +1 +2
 
10
Rämevelho 30.11.2011
Soi todella hienosti, varsinkin laulu kuulostaa parantuneen (sekä aksentti) "velhon" käsittelyssä :), ja ehkä myös harjottelun myötä myöskin. Taustalaulut toimii , ja sopii hienosti myös ... Soolot erittäin kypsän kuuloisia. Melankoliset, tulkinnan varaa jättävät lyriikat täydentää biisiä hyvin. Tunnelma sopii hyvin tälleen yön pikku tunneille. Biisi kyllä jyrää yli kuin lentokone.
0   +1 +2
 
10
walkaway 29.11.2011
Juu kyllä D osaa hommansa tää biisi o aikas hitti matskuu, hemmetin hyvä VETO
0   +1 +2