Jam hillo

Gangnam style

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Susimies 19.12.2011
tässä on semmonen "oriental" tunnelma, etnistä musaa ja tykkään tosta mongolian kurkkulaulannalta kuulostavalta efektistä taustalla mut tässä on liikaa ääniä samaa aikaa tai sitte liikaa muuttuvia tekijöitä peräkkäi tai jota isemmosta mut tästä sais tosi hyvän biisin. tietysti jos tarkotus on olla psykedeelinen jms. ni tää on just sitä :)
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 17.12.2011
Jos tästä ei saa migreeniä niin ei sitten mistään. Itseasiassa tästä soundimaisesta kyllä pidän. Tällainen mukavan luomu soundi. Mutta siis itse sävellys? Mikä ihmeen sävellys? Eihän tässä ole päätä eikä häntää.

Todettakoon että tää luomusoundi kyllä toimii, mutta tää kaipaisi oikeasti jonkin yleisen järjestelmän tiedossa olevan asteikon alleen. Dynamiikkaakin voisi vähän lisätä.
0   +1 +2
 
10
DJ_JIIKOO 16.12.2011
on kyllä aika jännän kuulone biisi :D tämmöne hirveen hämärä sillee ovelasti, mut sitte taas toisaalta vetää puoleensa sillee, vähä vaikee sanoo lopullista arviota tästä :D
0   +1 +2
 
Kostiainen 15.12.2011
Kierolla tavalla hienoa musiikkia. Vokaaleja vailla vaan, ja ehkä puolet pois pituudesta. Eipä tuo kyllä 7min ja 32 sek pitemmälle soittanutkaan
0   +1 +2