Icicles

Celsius Minus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
R.Kaihola 30.01.2009
Hyvän kuulosta jumputusta ++
0   +1 +2
 
8
^Nocturna 25.10.2005
Täytyy sanoa että biisi on todella hyvä. Biisissä ei ole mitään vikana.. ehkä liian perus trancea, mutta se oli vain mun mielipide...
0   +1 +2
 
9
DJ Splequ 04.07.2004
tää on tosi kaunista trancee...hidas tempo saa sen kuulostamaan pirun hyvältä...oon sitä mieltä et sit ku ehdit tehä lisää biisei ni saman tyylistä vaa enemmän
0   +1 +2
 
daliggo 20.04.2004
hyvän kuuloinen soundi puoli & toteutus mutta tästä jää uupumaan jotain, varsinkin näin pitkäksi kipaleeksi.. ??
0   +1 +2
 
Snoze 22.02.2004
Ihan kivan kuulosta leijuntaa.. menee hyvin näin neljältä aamulla =)
0   +1 +2
 
9
Taapero 21.02.2004
oikein mukavankuuloista trancea.... äänimaailma on erinomainen ja melodiat ovat kivat.. toteutus on hyvä ja muutenkin sopivan menevää fiilistelyä :) tykkään todella :)
0   +1 +2
 
10
SpeaK 21.02.2004
Nonih, tämähän oli erinomainen biisi! Äänimaailma on mahtavan kiva, ja toteutus on muutenkin kaikin puolin kunnossa. Ei yksinkertaisesti mitään vikaa.
0   +1 +2
 
10
Quki 17.02.2004
pidän erittäin paljon massiivisesta musiikistasi, tässä on sitä tunnelmaa, oikeaa musiikia, tälllaista minä jaksan kuunnella vaikka päivät pitkät. missäs on levytyssopimuksesi.
en malttanut painaa "Lisää kommentti" koska biisi olisi vaihtunut enkä olisi saanut kuunnella sitä enää :O vaikka piisi onkin hiukan pitkä, odotan malttamattomasti tämän musiikin loppuun asti kuuntelemalla.
0   +1 +2
 
9
Onioni 17.02.2004
Trancesta en oikein pidä, mutta tämä on kyllä poikkeus. Biisi jumputtaa sopivasti ja taustalla kuuluvat äänet ovat ihan hyviä. Kaikin puolin hyvä kappale.
0   +1 +2
 
9
Jadyley 16.02.2004
Alun jumppaaminen on tutun kuuloista tavaraa tälle genrelle...yllättävästi melodia kuulostaa Lunatikin "the future" biisiltä! ja tuo biitti samaten! tuo kivoja muistoja mieleen. jos millään löydät sitä mistään netistä niin huvikses voit käydä kuuntelemassa.
0   +1 +2
 
9
Jadyley 16.02.2004
Alun jumppaaminen on tutun kuuloista tavaraa tälle genrelle...yllättävästi melodia kuulostaa Lunatikin "the future biisiltä"! ja tuo biitti samaten! tuo kivoja muistoja mieleen. jos millään löydät sitä mistään niin huvikses voit käydä kuuntelemassa.
0   +1 +2
 
BX 16.02.2004
En ole mikään trancen suurkuluttuja ja näinollen en välttämättä myöskään paras kommentoimaan, mutta ainahan voi yrittää. Tulee sellainen visio, että joku alus lentelee avaruudessa kovalla speedillä. Soundit on mielenkiintoisia ja puhtaan kuuloisia. Suurta koukkua ei löydy, mutta letkeesti tämä rullaa joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
tiitus 16.02.2004
kommentti ringissä on se huonopuoli, että tulee useasti musiikkia, josta ei oikein osaa sanoa mitään; tämä kappale on minulle juuri sellainen. Kun en kauheasti karva-trancea harrasta.. imelää on kaikenkaikkiaan. .. niin.. ja.. imelää. ja toi chillauskohta ei oikein toimi..

tai siis, pidetään chillaus ja tamppaus erossa toisistaan niin on kivempaa. ei sitä jaksa juhlissa seisoa vaan ja oottaa et lähtis se rytmi taas et sais tanssia. tosin tälläistä en haluaisi tanssia ollenkaan, se ei ole biisin, vaan genren vika :P
0   +1 +2
 
7
Seeci5000 16.02.2004
tykkäsin kyllä oli ihan mukavan kuuloista trancea...
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 15.02.2004
Äänimaailma on ihan kiva, ja soundit pelaa muutenkin. Eipä paljoa valittamista. Ihan kohtalainen suoritus.
0   +1 +2
 
9
dremel 15.02.2004
tässä ainesta! miksaukset on hyvin paikoillaa! näitä lisää! vois kunnella jopa autossa!
0   +1 +2
 
9
Ungalo 15.02.2004
Juup. Ihan mukavan kuuloista höystettä. Varsinainen melodia alkaa siinä 2 min jälkeen ja ihan rauhallisen kuuloinen on. Enemmän olisi saanut olla melodia puolella vaihtelua mutta... Ei hassumpi tekele =)
0   +1 +2
 
Ihan mukavaa ja toimivaakin trancea. Kovin tylsää vain... Kun ei ole ihan mun juttuni tämä tälläinen peruskama. Tehty, kuultu... Tylsää. Iha kaunista.. Tylsää.. Ei tässä ole oikein mitään miksi tämän laittaisin uudestaan soimaan. Trancefanit varmaan pitävät...
0   +1 +2
 
8
pinza 12.02.2004
Ihan leppoisaa trancea, mieleen tuli (tietenkin) Astral Projection. Ei syvempiä vivahduksia, tasaista kivaa menoa.
0   +1 +2
 
10
Putte 09.02.2004
Wow! täähän oli varsin menevää trancea! Melodiat oli oikein mukavia, pannaukset erittäin onnistuneita. En tästä mitään vikaa löytänyt.. Viimeistely ihan huipussa! Ei tästä voi olla pitämättä, pakko ladata kovalevylle.. Täyden kympin arvoista tavaraa!
0   +1 +2
 
9
a98 09.02.2004
aika napakka psyke kikki toimii. soundimaailmat ovat kaikinpuolin hyvät, varsinkin filtterit meininki iskee meikäläiseen. biisissä on todella paljon sellaista aidon trance fiilistä, paikoittain hypnoottista ja transsiin vievää kamaa niinkuin trancen piti alunperin ollakkin, eikä nyky kiksua (mikä sekin kyllä on omalla tavallaan todella hyvää) jotain selvempiä rytmiosuuksia jäin kaipailemaan, ja jotain kunnon breikkiä. mutta muuten kyllä perhanan toimivaa tranceilua.
0   +1 +2
 
10
Setittäjä 08.02.2004
Noniin. Kuten olen aikaisemmin sanonut, niin kuuntelen vähän trancea, mutta tämä on taas sellaista trancea joka kyllä iskee muhun! Todella kiva biisi. En vaan voi valittaa mistään, kaikki toimii tässä mun korvaan. Sori mun epärakentavasta kommentista, mutta mielestäni ei tarvitse enempää sanoa. :)
0   +1 +2
 
Kari Runk 09.02.2004
Aika mukavan kuulosta trancea. Soundipuoli oli kohdallaan, mutta kappaleesta uupui mielestäni "se jokin" eli joku koukku mikä olisi pitänyt otteessaan toiseenkin kuunteluun asti.
0   +1 +2
 
6
sarka 08.02.2004
Ihan tyylikästä matskua, joskin taustapuoli sais olla monipuolisempi. Tietystihän tämän ois voinut rakentaa jotain sävelasteikkoa käyttäen...
0   +1 +2
 
7
sakke-makke 08.02.2004
Iiiiiiiiiiiiihan leppoisan oloista trancettelua rauhallisilla ja nätisti rakentuvilla elementeillä. basari on jotenkin turhan möheä, siihen voisi hoitaa hitusen napakkuutta lisää kuminan sijaan. Hihatit ja helskeet rummuissa eivät kuulosta järin monipuolisilta, ja näin ollen latistavat kokonaisvaikutelmaa. reverse crash ja crash kuulostavat hyviltä, mutta tosiaankin muuhun kompitteluun toivoisi syvempää otetta ja hienoisia rakennevaihteluita, nyt tuntuu potkevan tmpeähkösti paikallaan samoilla sihinöillä alusta loppuun. Temmon tahtiin rytmitety efektit tuovat hieman lisää eloa biisiin, joka on taasen hyvä elementti. Melodiasta taas en saa revittyä oikein jutun juurta. Tuntui koko ajan siltä että tässä lämmitellään suuren purkauksen edellä, että kohta tulisi jotain ihanaa saha-leadia ja perkeleenmoisia pädejä, mutta minimalistisuus loisti läsnäolollaan koko biisin ajan. Kotikuuntelussa kaiken viikonlopun melskeiden jälkeen sunnuuntaina kotisohvalla tämä voisi olla tarpeeksi taustamusan tapaista helpottamaan krapulaa. No en tiedä. Siis rakennetta ja pienen pieniä elementtejä oli yritetty viilata kuosiin hitaasti ja hartaudella, mutta vähän jäi sellanen fiilis että parempaankin olisi pystytty pienellä kokeilunhalulla. Nyt oli liian tuttua hyrräämistä, ja kaiken lisäksi ilman sitä olennaista, maailmaasyleilevää leadi-purkausta voimakkaaseen kertsiin ympättynä. No mutta joo, vähemmän massiivista ja rauhallisempaa tavaraa, kuten sanoit info-osiossakin - muttei järisytä mieltä kuitenkaan. koukut jujut ja rohkea kokeilullisuus puuttuivat. osaamista voisi ollakin. 72/100
0   +1 +2
 
Möhökki 08.02.2004
Hiukan turhan pitkä mun makuuni, mutta muuten kyllä toimivaa matskua. Ei ihan mun ominta lajia, mutta voisi joskus katsastaa ne psykemmät biistit.
0   +1 +2
 
6
jeejeejee 08.02.2004
Pah, taas tällästä teknoa. Aika samanlaista kuin kaikki muutkin. (En silti tiedä, kun en ole mikään asiantuntija.)
0   +1 +2
 
Haava 08.02.2004
Pohja oli timakka ja vahva... Tunnelammisesti oli aika ovelaa napsauttaa tumman leijuvat saundit siihen päälle ikäänkuin "tukevasti" leijumaan... Ihan vähän haisi psykedelia tässä... Harmi, että ei tuksahtunut kunnolla... Näppärää melodointia ja odottavaa tunnelmaa, joka saa jopa vähän vastakaikuakin... Tassibiitti iskee letkeästi ja perinteiset filtterikikat ovat hyvin hallussa. Joku sellaien eriomainen kokonaisnäkemys tässä on, joka ei kuitenkaan ole jmahtanut täysin paikalleen, niinkuin Trancessa yleensä... Suvannot toimivat, joskin nousut lähtevät niiden jälkeen vähän ponnettomasti... Pituuta oli minusta liikaa, mutta Trancea en kuuntele, joten aika jäävi olen sanomaan. Tästä kuulee, että tämä ei taatusti ollut ensimmäinen biisi tätä lajia... Oppineet sormet ovat tätä nakutelleet.
0   +1 +2
 
Drakmin 07.02.2004
Hyvä biisi naamioitu apeaan ja perinteiseen introon. Sopiva biisi yölliseen kuunteluhetkeen, todellakin rauhallinen biisi tranceksi. Tällaista musiikkia ei vain voi kuunnella pelkiltään, vaan toimii paremminkin taustamusiikkina. Tätä ei pidä kuitenkaan lukea heikkoudeksi, sillä taustamusiikillekin on tilauksensa. Tämän tahdissa voisi kyllä nukahtaa.
0   +1 +2
 
Cover Girl 06.02.2004
Alkuun korkea basari oli ärsyttävän kuuloinen ja voihkin ja huokailin jo tuskissani että eikö täällä kommenttiringissä pääse tästä trancehelvetistä millään, mutta ohi lentävät aa aa -äänet muuttivatkin kantani. Jos pääsäntöisesti trance biisien kohdalla surkuttelen ymmärtämättömyyttäni ja genren vierautta, niin siitä huolimatta tämän kuuntelin ihan ilokseni. Joskin olisin toivonut loppua kohden lisää kehittymistä/etenemistä. Jäi vähän polkemaan paikalleen, mutta ei huonolle paikalle ollenkaan. Loppu oli "ovela" . Kuuntelen "salaa" kaiketi uudestaan.
0   +1 +2
 
8
Tumppi 06.02.2004
Menee osastolle biisejä jota jaksaa kuunnella myös yöllä. Eli mukavan rauhallinen ja uninen meininki. Soundit ovat aikas raikkaita ja puhtaita. Joka antaa tästä hirveen sinisen kuvan... Mitä se ikinä tarkottaakin.. :D Eli mitä yritän sanoa tässä on että HIENOA biisi. :)
0   +1 +2
 
8
SBW 06.02.2004
Soundimaailma on oikein hieno! Vokaalimaiset soundit ovat hienot! Bassorummusta puuttuu mielestäni suurin potku. Bassolinja on hieno, mut soundi on vähän turhan lattea makuuni. Pidän sähköisen kuuloisista bassosoundeista. Miksaukseen voisi panostaa hieman lisää... Mutta kokonaisuutena todella hieno biisi!
0   +1 +2
 
WaurioRocks 06.02.2004
Ihan hyvältä kuulostaa.. soundit kohdallaan ja mukavan vaihtelevaa. Rauhallinen melodiaosuus mun mieleeni. En kuuntele trancemusiikkia.. mutta ei milläänlailla kyllä ärsyttänyt.
0   +1 +2
 
9
tahtila 06.02.2004
Ihan potkiva :) Hyvää tanssi ja/tai kirjoitusvauhditus musaa :) Kivat melodiat ja saundit tulee tässä näin ja sensemmosta. Hyvin vaihtelee korvasta korvaan ja kaikki saundit toimii, miksaus kohdallaan.
0   +1 +2
 
Rhino 06.02.2004
Otetaan 4 tahtia sointua A ja sitten 4 tahtia sointua B. Loopataan tämä ja heitetään vähän lihaa ympärille. Sitten pannaan vielä kahden soinnun loopille pituutta lähes 7 minuuttia. Jo on kumma, jos ei ala kuuntelija kyllästymään... No hyvin tämä oli tehty ja toeutettu ja soundit olivat kohdallaan, mutta kun ei jaksa kuunnella näin yksinkertaistetun simppeliä musaa niin ei jaksa.
0   +1 +2
 
9
Samu2 06.02.2004
Oikein pystyvää tavaraahan tuo puskee olemaan, muistelen joskus hämärästi käyneeni joissain klubituksissa ja näin alaan täysin vihkiytymättömänä voisin väittää että tämän tahtiin voisi olla oikein muksa pistää jalalla koreasti... Miellyttävästi oli breikkiä välissä jottei ihan kokoajan basari napsu hermoon, mutta tasapuolisuuden vuoksi myös meisinkiä löytyi... silviissiin sitten niin!
0   +1 +2
 
7
Jazzmaster Flex 06.02.2004
Aika jämäkkää tranceilua, mutta tuossa 7.35 kohdalla minua alkoi kyllä jo puuduttamaan.
0   +1 +2
 
9
Salminen 06.02.2004
Tykkäsin kovasti, erityisesti noista ambientti-väliosista ja syntikan nupit on osattu käännellä mukaviin asentoihin. Melodista tavaraa ja tunnelmakin on mukavan rauhallinen. Tätä on kiva kuunnella näin "rankan" työpäivän jälkeen.
0   +1 +2
 
8
Taina 06.02.2004
Ihan kiva tietokoneen näytönsäästäjän ääneksi. Aika herkkää...
0   +1 +2
 
8
Badmad 06.02.2004
Ihan siistii jumppaa.. soundeista noi voksut ja basso ovat ihan ok, mut biitin äänet oli aika kylmän kuulosia. Muuten tätä kyl kuuntelee, rakenteessa ei mitään ihmeellisisä ongelmia.
0   +1 +2
 
Okapi 06.02.2004
Vaikken trancesta yleisesti tykkää juuri lainkaan, tämä oli ihan leppoisa viisu.
Jalkaa tuli poljettua ihan kivasti tahdissa ja jokseenkin haikeat padit sun muut toimivat hyvin.
Enempää on vaikea sanoa, kun en genren päälle ymmärrä oikeastaan yhtään, mutta ihan hyvä biisi kuitenkin. Ei aiheuttanut kuvotusreaktiota, mikä on tapauksessani jo paljon.
0   +1 +2
 
9
Laihanen 05.02.2004
Alku on oikein vaikuttava. Basari potkii (ehkä vähän liian korkealla tuo basson isoin napakkuus) mukavasti ja bassolinja on hienon kuuloinen. Eteeriset oravavoksut luovat ihan mielettömän hienon tunnelman. Meno on kokoajan hienon kuuloista, mutta ihan pikkuriikkisen olisi vaihtelua kaivannut. Biisi toimii näinkin todelal hyvin alusta loppuun, mutta joillain lisäsoundeilla ja yhdellä isommalla breikillä tämä olisi voinut olla ihan jumperin hyvä! :)
0   +1 +2