MoonTrip

Eläkkeelle jääneet biisini

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kari Runk 18.06.2004
Mahtavan rauhallinen biisi, jota kuunnellessa tuli hyvät fiilikset. Biisissä oli sopivasti vaihtelua ja ei siksi käynyt tylsäksi missään vaiheessa... Nuo hienot vokaalit/puheet myös tiivistivät biisin sanomaa ja tunnelmaa. Hieno biisi sanon minä.
0   +1 +2
 
8
Chronosis 08.02.2004
Nuo soinnut sopi tähän teemaan hyvin. Pääliidin saundi oli liian ohut mun korviin ja basaria oli equtettu turhan rankasti (tai huono sample käytössä). Low-mid taajuuksia voisi muutenkin olla enemmän. Kohtuu hyvä fiilis tästä kuitenkin irtosi.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 07.02.2004
Juuri tällaisesta musiikista pidän ja genrekin juuri oikea. Melodiat olivat mieleeni ja ne kuulostivat todella hyviltä. Ja rummut olivat myös hyvät, tosin basari ei ehkä potkinut kovin voimakkaasti, mutta eihän sen aina tarvitsekaan. Kuu-ukon puheet tai mitkä lienee olivat hyvä lisä biisiin ja yksi askel lähemmäksi vieläkin parempaa tunnelmaa. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
RUMPUNEN 07.02.2004
erittäin kekseliästä käyttää tuossa alussa avaruus saundeja ja sitten vielä tuo ukko joka jotain siinä selvitti kuusta. melodia oli ihan hyvää niinkuin saunditkin.
0   +1 +2