Boywonders Schizophrenia

Petri.A

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Peysface 21.08.2012
Huh, äänimaailmasta tykkäsin kyllä pirusti. Voksut aka. laulanta ei ehkä ollut omaan mieleen ihan ykköstä, mutta rytmi potkii ja rullaa. Tykkäsin paikoitellen jopa paljon, tuota laulusaundia lukuun ottamatta.
0   +1 +2
 
7
Fitz 20.08.2012
Sun lauluäänestä on aina tullu mieleen Saran Jorma, sillon kun ne vielä pukeutu verkkopaitoihin ja soitti Jyrkissä. Lausut suomea englanniks, ja ylikeimaillen. Periaatteessa ton pitäs upota muhun, selkeesti oot paljon diggaillu samoja laulajia kun mäkin, mutta etenkin tälläsessä huumorikontekstissa se kuulostaa vaan aika typerältä. Haluisin kuulla sun lauluas jossain aidosti vakavassa, hyvin toteutetussa musiikissa niin varmaan rakastuisin intohimosesti. Nyt on vähän awkward-olo vaan.
Miks koko master-raita särkee? Ja samaan aikaan tuntuu ettei tää biisi lähe käyntiin kunnolla missään vaiheessa.
Sovitus on toki ihan siisti, mä tykkään tosta kertosäkeen multilayered vocals -jutusta, ja instrumenttien vähäisyydestä. Eiku on siellä näemmä kitaraki, mut ei sitä kuule.
Plussaa vielä introsta, se on tosi siisti! En mä kauheasti muuta osaa tälläsestä kulutetusta vitsistä sanoa. Annan pisteet "hölmö hätäsesti tehty hassunhauskacover" asteikolla.
0   +1 +2
 
8
Lassi Heiskanen 13.08.2012
Alussa laulu oli parempi, toisessa säkeessä ja siitä eteenpäin ei ollu niin hyvin vedetty. Kertsi on hyvin laulettu ja hauska saundi, kuten aiemmin mainittua, pariisin keväältä kuulostaa (eikä se oo huono juttu). Jotenkin hauskaa että tällasesta biisistä tehään tällanen coveri. Mut mä kyllä tykkäsin :/ (eikä siihen vaikuta se että mun lapset kuuntelee alkuperästä) Mun mielestä tää oli hyvä =)
0   +1 +2
 
7
veezay 08.08.2012
alussa kymmenen sekunnin kohdalla stereovokaalit vaikuttavat lupaavilta. rumpujen todella ohut yleissoundi pilaa kyllä fiilikset. lisäksi päälaulun melodia seilaa borderline rumasti. c-osan lopussa soi päällekkäin duuria ja mollia, joka viimeistään kuulostaa hirveältä. stemmat ja taustalaulut ovat sen sijaan yleisesti suht ok, joskin niissä kuuluu välillä ehkä snadisti liikaa säröytymistä. diskanttien pistävä ylikirkkaus onnistui ekalla kuuntelukerralla varastamaan huomioni lähes kokonaan lauluäänen hölmöydestä. se on outo kombinaatio nuorisosatiiria ja stereotyyppisiä homoseksuaalivivahteita. hmm.

instrumentaatio toimii rumpujen steriiliyttä lukuunottamatta taustalla ihan onnistuneesti, mutta yleissoundin tasapaino on liian vinksallaan. sen ja laulun ajoittaisen heikon vireen korjaamalla tämä olisi oikein toimiva ja hauska veto.
0   +1 +2
 
9
Samin Kaima 07.08.2012
Tähän kommentoinki aikasemmin kahen sanan verran, joten annetaan pari virkettä lisää.

Miksaukseen olisin panostanu pari hetkeä lisää. Voksut on miksattu tosi tukkoon ja kertsin rideissä tuntuu olevan pelkkää 15k-> taajuuksia. Miksausta lukuunottamatta tää yllätti mut kuitenki pelkästään positiivisesti. Laulut on vallan mainiot, vaikkaki parissa kohtaa pientä epävireisyyttä oli havaittavissa. Sovituksessa ei myöskään oo mitään valittamista ja biisi rullaa hyvällä fiiliksellä eteenpäin.

Varmasti parempi, ku alkuperänen.
0   +1 +2
 
9
Funereal 07.08.2012
Tää on vähän tämmönen köyhän miehen versio Pariisin Keväästä. Laulut toimii, kaikissa muissa kohdissa paitsi ihan versejen alussa, joissa jotenkin lauluilla kestää hetki, et ne menee oikeeseen vireeseen. Jos saundit jättää huomioimatta, niin tää on aika tiukka coveri (vaikken olekaan Robinin teokseen tutustunut). Vaikka saundi on tosi tukkoinen, niin tykkään kuitenkin noista lauluista sen verran että annetaan nyt ysi kuiteski!
0   +1 +2
 
9
Samin Kaima 06.08.2012
Ohhoh, toimivaa!
+2   +1 +2