Yksin Äitini Kodissa

Sekalaista Wanhaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
lucas123 27.01.2013
Mielenkiintoinen :)
0   +1 +2
 
9
pommikaitsu 15.09.2012
runo toimii mutta toimis paremmin jos paussittaisit eri tavalla. välillä on hieman hätäilyä. puhesoundi kuulostaa aluksi hieman ärsyttävältä, johtunee rytmistä. leikkaisin hieman ässää pois.
0   +1 +2
 
10
Hyvin intiimi runo.
Vahva ja virittynyt voimakkaisiin tunteisiin, kaunistahan tämä on hyvin persoonallisella tavalla. Minusta tässä uskosta puhuminen ei tunnu tuputtavalta, se on henkilökohtaisena ominaisuutena kuin runon juurena.

Lausut vahvasti, omalla tavallasi runon sisällön, kaiku sopii erittäin hyvin tähän taustalla, tämä runo ei muuta pyydä eikä vaadi.

Rohkea veto!
+4   +1 +2
 
uninen runoilija 27.08.2012
Eka runo?! Susihan on oikea luonnonlahjakkuus runoulussa. :) Runo on mukaansa tempaava; Runon alusta rupesin miettimään, että miten tämä päättyy? "yksin äitini kodissa vuosia sitten, mietin unta saanut miks' en," Taustalla hiljaa soiva musiikki vahvistaa mukavasti runon synkähköä ja pelokasta tunnelmaa. Toisella kuuntelu/luku kerralla voi jo nauttia hyvästä sanan käytöstö, kun runon loppu ratkaisu on tiedossa. Erityisesti pidän kahdesta viimeisestä säkeestä: "avaan raamatun kannen, sulkeudun armonsa alle." Ei muuta kuin uusia runoja kirjoittamaan. :)
+5   +1 +2