scraps

320x240

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
GxBx 10.09.2012
glitch ihanaa :_ vokaaliglitsit on aina parhautta ja toi snare on just sopivan IDM eli kuiva ja tuhnu. akustiset soittimet blendaa hienosti kone-elementtien kanssa. just näin, just näin.
0   +1 +2
 
Fitz 10.09.2012
Tosi erikoinen biisi. Tässä jonkun 3-4 kertaa kuunnellu tän. Eka kuuntelukerta meni kyllä ihan makustellessa, että mites päin tästä ottais kiinni. Nyt alkaa jo ehkä vähän hahmottumaan.
Tykkään tästä tuotannollisesta otteesta, tässä on paljon sulle uusia juttuja. En tiiä kuinka randomized noi glitchit yms, mutta tää silti kuulostaa siltä että tässä on jaksettu viilata yksityiskohtia pitkään ja se on aina kivaa. Kaikki on prosessoitua, venyy ja paukkuu, pitää ainakin mielenkiinnon hereillä. Mä en tiiä oikein, mitä sanois sillei järkevästi tästä. Tää on niin unenomainen/vääristynyt, että tuntuu ettei tätä oikein voi arvostella mitenkään verbaalisesti tai objektiivisesti. Tuotannollisesti kaikki on hallussa, toi akustisen pianon ja kitaran yhdistäminen tälläseen loppuun asti digitaaliseen ja prosessoituun unitodellisuuteen on siisti idea.

Ois mielenkiintosta kuulla tää albumikokonaisuudessa, se ehkä määrittelis tän kappaleen luonteen ja roolin lopullisemmin. Jäiskö se hämmentäväks, mutta hyväks välibiisiksi vai oisko se koko albumin suunnannäyttäjä? Tälläsenään tää on siisti neljän minuutin trippi johonkin itselle tuntemattomaan maailmaan, ja sellanen on olokin tän jälkeen.

Tosta lopusta mä pidän ihan tajuttoman paljon.
+6   +1 +2