Break And Bleed

Infinia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Ovela osa toisensa perään ja tykkäsin kaikista, se rytistelyn jälkeinen oli vähän tylsempi. Inro miellytti erityisesti. Tuli mieleen semmoinen modernisoitu Jethro Tull, ja tullimiehet on kyllä kovia. Soitto pelasi ja kova laulaja. Valmista tavaraa.
0   +1 +2
 
7
Gunnerluv 25.11.2012
kivat riffit! alku sade laitto synkän mielen mut sitten tyyli muuttui ?
0   +1 +2
 
9
JohnSalute 23.11.2012
Kuulostaa lupaavan ammattimaiselta tämä intro. Laulaja varsinkin vakuuttaa. Hevikitarat jyrää sisään, edelleen ihan messevän kuulosta. Tempoa kun olis lisää, niin toi riffihän menis vanhasta In Flamesista! Se ei voi ikinä olla huono vertauskohde melo-metallille. Tykkäilen kyl tosta teidän laulajasta, hyvä ääni ja vetää virheettömästi. Kertsin laulumelodia on ehkä vähän tylsä. Hyvä bändi, hyvä biisi (joka olis kaivannu tosin paremman melodian kertsiin!) ja varsinkin hyvä laulaja. Jes! Ehkä kuitenkin vähän tusinatavaraa? Tämmönen kiva kasi, mutta laulajan takia ysi.
0   +1 +2
 
9
Peloukoufa 22.11.2012
Eeppistäpä hyvinkin. Tehosteet istuvat tossa alussa mainiosti tunnelmaan, mikä on oikeastaan aika harvinaista. Biisissä on elävyyttä ja vaihtelua, joka sekin on oikeastaan yhtä harvinaista. Se on kai sitten sitä melodisuutta. Harvemmin tulee liki viiden minuutin mikseribiisin jälkeen sellainen fiilis, että " jokos se nyt loppui". Nyt tuli.
0   +1 +2
 
10
Kongir 21.11.2012
Kovan biisin ootte väsänny! Erittäin ammattitaitoinen meininki koko biisissä, kaikki osa-alueet toimii. Eritysikiitos laulajalle, ääni sopii ku nappi silmään tähän biisiin. Biisikin toimii. Kovaa settiä!
0   +1 +2
 
sikki-six 21.11.2012
Sinänsä hiukan kliseinen sade-sample tukee biisin fiilistä oikein hyvin. Akkarissa on oikein tiukka tatsi ja hyvä soundi. Virveli meinaa hiukan jäädä välillä taustalle, mutta rummut soi muuten ihan tanakasti.
0   +1 +2
 
8
[Delacroix] 20.11.2012
Hyvänkuuloista settiä. Mahatava saundi ja eeppinen kertsi.
0   +1 +2
 
10
Assica Jelba 29.10.2012
Makee soundinen alku, sähköinen fiilis. Mahtisoundi, ja toimii, hyviä osia ja elementtejä. Miksaus ja masterointi on onnistunut erinomaisesti. Jos jotain pitäisi kehittää niin kertosäkeeseen lähdössä ei ole nyt sitä jotain että ottaisi selkeää pesäeroa verseen.
0   +1 +2
 
Discord 27.10.2012
Meinasin jo syyttää laulajan ääntä hieman ponnettomaksi, mutta sitten tuliki kertsi. Kuitenki ehkä hieman enemmän tunnetta ja eläytymistä voisi olla? Biisi sävellyksenä ihan kohtuuhyvä, wah-wah -licki oli jännä lisä. Kitarasoundeissa saisi olla vähän enemmän keskipäätä, nyt vähän kränkät
0   +1 +2
 
10
Dr.Groove 27.10.2012
Mahtava soundi ja efektointi, varsinkin alussa, mutta sama laadukas taso jatkuu läpi biisin. Alussa ilmava ja seesteinen, jatkossa iskevä ja sähköinen.
Tämä biisi on lähellä kuulijaa.
Vokalisti vetää osuutensa briljantisti ja stemmat on mikstattu ja laulettu juuri sopivasti.
Biisissä on hienoja vaihteluita, sekä sovituksessa että melodiassa/harmoniassa.
Ehkä ainoa debatoitava asia biisissä on se, että tässä (varmaankin tarkoituksella) sekoitetaan monia tyylejä: melodisia harmonioita ja metallista tykitystä. Makuasia toki, joidenkin mielestä hyvä, mutta joku voisi myös kokea tämän hieman sekavaksi.
Hieno ja tyylikäs biisi, joka on soitettu, laulettu ja tuotettu mallikkaasti. Kudos!
+2   +1 +2
 
Snacke 26.10.2012
Hienosti tehty. Niin sävellys kuin tuotantokin. Sanoituksista minulla on tapana itkeä kielivalinnasta ja kliseisyydestä, mutta melodiseen metalliin kuuluvat nämä molemmat ainakin sopivissa erissä, kuten tässä. Enkkuakin voisi ääntää hieman suomalaisemmin, se tuntuu antavan metsässävaeltelusanoille tässä genressä potkua ja uskottavuutta alá Kotipelto. Upea meininki, pikkuisen äärirajakikkeliä toivoisin lauluun muutenkin kuin efektoinnin muodossa. Kyllä siellä resursseja on, pitää siteerata Remu Aaltosta loppuun: Vittu äijä, anna palaa!
+2   +1 +2
 
10
Hillstart 26.10.2012
Mielenkiintoinen kappale. Kokonaisuus on monipuolinen mutta kuitenkin ehjän oloinen. Tässä taisi paikoitellen kuulua vaikutteita Devin Townsendin tuotoksista, vai kuvittelinko vain? Akustiset kitarat soivat erittäin miellyttävästi. Varsinkin tuo kappaleen puolessa välissä alkava osio toimi helvetin hyvin, jossa akustiset kitarat valtasivat tilaa äänimaailmasta. Tuossa kohdassa myös laulun ja liidikitaran yhteensulautuminen tuotti mielihyvää. Plussaa myös siitä, että laulajalta tuntuisi löytyvän oikeasti laulutaitoa. Eipä tätä oikein osaa mennä kritisoimaankaan vaikka rakentavaa kritiikkiä aina pyrinkin antamaan. Jätkillä on homma hyvin hanskassa!
+2   +1 +2
 
7
TheShrineofDeath 26.10.2012
Mielestäni ihan hyvin potkii, mutta kitarasoundi ei mielestäni sopinut tyyliin. Vähän maltillisemmalla säröllä olisi voinut kuulostaa paremmalta.
0   +1 +2
 
10
Immunity DBL 26.10.2012
Tämähän alkoi hyvällä melodialla ja laulukin yllätti, se nimittäin on tosi hyvä soundi tällä teidän laulajalla niin. Riffit, rummut ja niin ovat parasta luokkaa. Laulu on selkeä niinkun muutkin soundit. Yksi kaikkien aikojen kommentti ringin paras kappale mitä on mulle osunnut. Täysi kybä:D
0   +1 +2
 
Kostiainen 25.10.2012
Tyylikäs alku. Sade, akustinen riffi, ja laulaja. Tunnelma kohillaan. Senkin jälkeinen verse oli jees. Mutta kertosäe oli jotenkin tylsä, paikallaan junnaava. Ja sitä seuraava osio taas kuin kokonaan eri biisistä.. Mutta ehdottomasti mielenkiintoisin kom. ringissä olleista biiseistänne tähän mennessä.
0   +1 +2
 
8
SIAR 25.10.2012
kivasti lähtee akkarilla liikenteeseen. laulajan ääni on mieleen. hyvä baändi, tulevaisuus edessä
0   +1 +2
 
Neemu 25.10.2012
Tässä oli ihan hyvää tekemisen meininkiä. Laulajan ääni miellytti, toi vähän mieleen Machinae Supremacyn. Aika hyvä ralli. Toimii!
0   +1 +2
 
Thoun 24.10.2012
Kertsin jälkeinen akustispainotteinen osa toimii mulle parhataiten biisistä. Soundit hyvin hiotut, mutta kokonaiskuva biisistä jää sekavaksi.
0   +1 +2
 
MSV-Studio 23.10.2012
Nyt on osaamista. Hyvää soittoa, laulua ja tuotantoa. Bassoon olisi toivonut kuitenkin hieman potkua. Sävellys ei ole mitenkään mieleenjäävä, vaatinee useamman kuuntelukerran. Kertsi jää hieman hahmottumatta. Tämä menee kuitenkin tämän foorumin kärkipäähän. Hyvä veto.
0   +1 +2
 
7
Hillo-munkki 22.10.2012
Tästä biisistä en pitänyt läheskään yhtä paljon kun äskeisestä. Tässä on paljon laimeempi meno. Melodiat ei millään jää päähän, tästä puuttu se jokin.
0   +1 +2
 
10
R-iQ 22.10.2012
No nyt toimii hienosti. Tässä on sitä omaperäisyyttä ja ideaa. Hieno sävellys ja sovitus. Miksauskin on erittäin onnistunut, varsinkin vokaaliraidat on hienosti toteutettu. Vähän bassoa mukaan niin paletti on valmis.
0   +1 +2
 
9
Doctor Carpenter 16.10.2012
Nönii! Nyt alkoi pelittämään täälläkin päässä, Porcupine Tree-fanina en voi olla dikkaamati tästä rainasta aika helvetisti :) Jotenkin se edellinen biisi oli liian Stratovarius-tyyppinen kasariveto ja se ei jyskyttänyt sydämmeni tahtiin... Tämä tekee. Aivan upea sävellyskohta toi 2.20 alkava kohta, nannaa korville! Yksi asia mikä tästä nyt jotenkin puuttuu on basso. Hyvällä basistilla varustettuna en näkisi teillä mitään esteitä sukseeseen..
0   +1 +2