Stressi

Olden Goldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
dbgirl 20.04.2006
Kyllä tästä itse kukin stressin saa jollei sitä ole jo ollut. Todella painostava ja ahdistava tunnelma, ja sellaisestahan stressi syntyy. Diagnoosisi laulunnimeksi on siis oikea.
0   +1 +2
 
8
odkid 12.09.2005
Tämä oli vähän riisutumpi esitys sitten. Vähän nyt junnasi paikallaan, ei ihan tavoittanut sitä ydintä mitä nuo pari ylempää tässä sivulla. Kelpo esitys silti, onhan tämä varsin aaarrrrggressiivistä ja päälletunkevaa.
0   +1 +2
 
8
Stocco 07.04.2004
Vähän rankaa panssarivaunulla yliajamiskolinaa. Junnaa alun voimallaan ja lopun taidollaan. Tää kuulostaa siltä et porakoneen terä menis seinän läpi hidastettuna. Loppu on muuten harvinaisen köyhä. Alku kuulostaa sotamarssilta.
0   +1 +2
 
kudusai 05.04.2004
No tästä voin sanoa jo pitäväni, toistaa sen verran mukavasti itseään, joten pidän, vaikka soundillisesti ei niin paljoa miellytäkään. Mukava biisi.
0   +1 +2
 
Pequman 11.03.2004
Tulee ensimmäiseksi mieleen t. raumschmiere.
Hyvähyvä.
Jumittaa monosti aina päälle 2min asti, kunnes olet erehtynyt laittamaan biisiin sopimattoman instrumentin särkemään tunnelmaa. Lisäksi elementit tuodaan intrumentin lisäyksen jälkeen turhan tönkösti esille. Siihen loppuivat huonot puolet. Tämä on yksi parhaimmista kappaleistasi, onneksi olkoon.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 22.02.2004
Alkuperäinen kommenttini katosi kappaleesi mukana, mutta tässä pääpointit: Rokkaava lehmä, vitun hyvä.
0   +1 +2
 
Snoze 22.02.2004
no tästä kyllä stressi nousee jos joutuis koko biisin kuunteleen ;):. ei hajukaan mistään monotrack genreistä et ei voi sanoa mitään
0   +1 +2
 
Taapero 21.02.2004
joo... :S ihan kivaa jumitusta :D ei oikee mun makuun tämäntyylinen mutta niin... nimi on kyllä kohdallaan.
0   +1 +2
 
RA 21.02.2004
Monoraita uppoaa joskus tietyssä mielentilassa. Nyt en vaan valitettavasti ollut ko. fiiliksissä. Pää ei lähtenyt nyökyttelemään eikä jalka vatkaamaan. Kelasin ajoittain eteenpäin. Tutusti ja turvallisesti sieltä putkahti aina yksi elementti lisää. Ei tarjonnut yllätyksiä. Mutta kuten sanottu, väärä aika ja paikka tämän biisin kuuntelulle.

Sori, en nyt vaan millään keksinyt mitään rakentavaa.

(ringin kautta jätetty kommentti)
0   +1 +2
 
SpeaK 21.02.2004
Öh mitähän tällaisesta osaisi sanoa. Kivat rummut oli. :) Stressi tulee kyllä mieleen tästä biisistä vahvasti.
0   +1 +2
 
G-Tune 21.02.2004
Melko kolinaa on juu.. jäi vaan hieman liiaksikin pelkän kolinan puolelle. Kuulostaa kyllä siltä että tekijä on tiennyt mitä on tekemässä, mutta silti tämä jäi mielestäni vajaaksi biisiksi. Ihan menevää kolinaa, mutta olisi kaivannut paljonkin lisäelementtejä. Onneksi sentään tuossa kolinassa oli edes jotain vaihtelua välillä :) Hieman välilä kuulostaa siltä että soundit menee puuroksi ja tulee rätinää, mutta eipä se toisaalta tämän tyylisessä biisissä paljoa häiritse.
0   +1 +2
 
8
Quki 21.02.2004
mässäilyä. kiva kuunnella aamuyöstä. onneks o kuulokkeet, saattas väki vähän tulistua ku tämmöstä kuulis herätyskellona. Stressaantuneen ihmisen aikaansaannos välittää kyllä selvästi minulle stressin, ainakin minulle tämä on stressille sopiva tempo. alkuosan särörummutuksen tahtia voisi melkeen verrata ahdistuneeseen hengityksen tahtiin :) hienoa.
0   +1 +2
 
9
Imp 19.02.2004
mitas vittua..mun kommentti ei ole enää tääl?lähetitkö biisin uudestaan?no anyway uusiks pitää imeskellä ja arvostella =).alku taas perinteistä raaka biittiä.tosin aivan uudella soundilla =).siis todella hieno särösoundi tässä.munaa on myös alapäässä tarpeeksi.edelleen osaat tämä ns.jumitus musan ;).ei kyllästytä vaan on sopivan monotonista rynkkyä :D.tomit ovat ne tämän biisin heikkous tuossa rakenteessa.siis ei sovi mun korvaan tuo filli joka tulee tossa toisenvaiheen loppupuolella ennen kolmatta vaihdosta.mut maku asia :).teknisesti hyvää laatua ellei jopa erinomaista.vittu mikä kivilouhimo fiilis:D.loppu ois saanu olla erilainen.toi soundi joka lopuks tulee ei oikeen sovi mielestäni.mutta paras kolina5000 mielestäni.
0   +1 +2
 
Nyhde 19.02.2004
Voi jukra, Jepu-setä teki sen taas! Ihmiset eivät vain tunnu pitävän tästä aivan yhtä paljon kuin minä. No, se on niiden toisten ongelma. Se on niiden ihmisten ongelma!

Ja minä kun ajattelin, että qxi_moi on tiukka pala. Okei, on se, mutta tämä on heti seuraavaksi kovin. Sitä vain toivoisi, että tämä ei ikinä loppuisi. Tekisitkö tästä sellaisen pidennetyn, oikein viimeisen päälle monotonisen jumittelusovituksen, jos pyytäisin oikein kiltisti? Pyydän oikein kiltisti.

Tämän seurassa voisi jumitella pienen ikuisuuden. Ah, niin tunkkaista. Tunkkaisuus on ehdottomasti positiivissävytteinen tekijä. Komea rytmi runnoo tiensä takaraivoon ja soinee päässä vielä huomenna herätessänikin. Pidän tästä valtavasti, mutta fysiikkain ei kestä enää yhtään enempää valvomista, joten menen tästä nukkumaan, vaikka halu kuunnella lisää onkin valtava.

TO-O-KHHH. TO-O-KHHH. TO-O-KHHH. TO-O-KHHH.
0   +1 +2
 
SarQ- 19.02.2004
no hyi, iha sairasta musaa.. onko täl oikeesti olemas joku tarkotus täl biisil.. tai no mun pään hajottamisen lisäks.. ei ei ei tämmöst pysty kyl kuuntelee, ja ku osaa melkee veikaa et tää ei täst muutu mihinkää suuntaa..
0   +1 +2
 
Ape 19.02.2004
testiviesti jou jou aight XIIT XIIT apuva apuva jätkä on tyrkkybiisi hajoo siihen amis amis amis yeppee!!! <3
testiviesti jou jou aight XIIT XIIT apuva apuva jätkä on tyrkkybiisi hajoo siihen amis amis amis yeppee!!! <3
0   +1 +2
 
Rhino 18.02.2004
En oikein ymmärrä tämän teoksen funktiota, mutta kieltämättä, jos tämän kuuntelee esim 10 kertaa putkeen, niin stressi siitä voi puhjeta...
0   +1 +2
 
9
Veneficus 18.02.2004
Rapeat soundit heti alussa alkaen. Junttaa eteenpäin armottomana ja poimii mukaansa uutta lihaa ympärilleen matkan varrella. Jotenkin olisi ehkä raskaampi voinut olla mutta hyvin silti veti heilumaan tuolilla. Upeinta tässä olivat kyllä soundit jotka olivat yksinkertaisesti loistavia, ja kuten jo sanottu, rapeita. Lähdettyään kunnolla käyntiin mitä mahtavinta tamppausmateriaalia.
0   +1 +2
 
Jadyley 18.02.2004
no tässä sydän pomppii kyllä aika tiukassa tahdissa. yllättävän stressaavan liukuhihnafiiliksen tämä kyllä saa aikaan! mutta minulle kyllä liian tasainen biisi rakenteeltaan.
0   +1 +2
 
Badmad 18.02.2004
Tää on aika kökkö. Ei vaikuttanu muhun mitenkään.. ei edes stressannu, vaan oli tommosta tasasta jumppaa. Kaiken muun päälle vielä 5 minsaa liian pitkä.
0   +1 +2
 
rawhead 18.02.2004
Hmm... Tähän on varmaan artisti purkanut stressinsä, siitäkö nimi? Saattaisihan tätä ennen baariin lähtöä six packin jälkeen vaikka kuunellakkin useamman kerran. Tuntuu ehkä lilian pitkältä yksitoikoisuutensa takia. Joissain kohdin löyty pientä vaihtelua, mutta liian vähän aikaa.
0   +1 +2