Emotion Overdose

Strike Force

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
partakuu 28.09.2004
Oikein menevä biisi. Melodiat on hienot ja energiaa piisaa.
Ja A-osa iskee kuin miljoona volttia :D.
Saundi puoli on hieman ohut, mutta sen kyllä ymmärtää, tuota laitelistaa vilkaisemalla.
Miksaus on aika tunkkainen niin kuin tuossa edeltäkin jo käynee ilmi. Biisin rakenne on ehkä hieman erikoinen, muttei missään nimessä huono, päinvastion. Siitä plussaa.
jos miksaus ja saundit olisi kohillaa, olis biisi kyl kympin arvoinen, mut ei aivan näillä eväillä..
0   +1 +2
 
7
DELPHiON 11.08.2004
Biisin perusongelma on se, että rakenne hyppii omituisesti. Yhtäkkiä lyödään kaikki tiskiin, otetaan jotain takaisin ja sitten taas kaikki. Missä biisin kehittely? Kohdassa 1:30 ja siitä eteenpäin meno muuttuu erittäin sekavaksi, kun soi pahimmillaan 3 erilaista piipitysmelodiaa päällekkäin, joista mistään ei saa selvää. Tuo tosin voi johtua myös todella tunkkaisesta miksauksesta. Hyvä yritys mutta parantamisen varaa on, ainakin saundeissa ja rakenteessa. Tuntuu, että on kaivettu kaikki elementit biisiä varten, mutta niitä ei ole järjestetty mitenkään. Sekkari vaan auki ja palikat uuteen uskoon, niin voisi toimia paremmin.
0   +1 +2
 
Speed Freek 21.07.2004
Alkaa tod-ella mahtavasti. Bass soundi on hieman yksinkertainen, mutta bassline tukee sitä mahtavasti. Tuossa hieman dissattiin tuota soundien päällekkäisyyttä, mutta mielestäni se tuo hienosti lisää energia tuohon alkuun. Ainoa mikä häiritsi oli tuo string syna, joka tuntui olevan hieman liian kovalla. Soundi olisi muutenkin ehkä saanut olla hieman pehmeämpi. Rumpupuoli on varsin kunnossa. Open haitsu ja clap kuulu kaiken tavaran keskeltä. Basaria todellakin voisi tuoda hieman pintaan. Melodiat ovat varsin toimivat.

Meininkiä biisissä riittää vaikka muille jakaa. A-osa todellakin iskee kuin miljoona volttia. Pientä säätämistä ja täysin kympin arvoinen biisi.
0   +1 +2
 
9
digeon 14.06.2004
Hieno idea biisis!! mut erittäin huono miksaus! tuntuu jatkuvasti puuroontuvan hieman! Siis tosi hienot melodiat!! ei perhana! biisin rakenne on muutenkin hyvä!=) Ja kick...se ei kuulu lainkaan!! nyt foorumeita lukemaan ja miksausta tekemään! basslinea ei myöskään kuulu muutakun hiljasis breikki kohis ja ainakin bassline on helvetin hienosti vedetty!! kompuraa ja eq:ta! siinä se! miksaat uudestaan ni sit biisi on niin selvän kympin arvonen!:)
0   +1 +2
 
10
SarQ- 13.05.2004
huh huh, täs on niinku aivan v**** hyvää musaa.. ei jumalaut jätkä osaa.. tätä kuuntelee tosi mielellää. täys kymppi, mistää ei oo valittamista
0   +1 +2
 
10
QPS 08.05.2004
Taasen lämpenin aikas hyvin. Tosin vasta muutamien kuuntelukertojen jälkeen. Mutta toimii ihan hyvin ja iso plussa useista hyvistä melodioista mitkä paikkaavat nuo ihan basicsaundit. Basari on ehkä yksi joka ei oikein toimi, ehkä perus traancebasari ois parempi. Mut makuasia... Tosin ihan killeri, kunhan vielä muutama hiominen / saundin vaihto, joka saisi tämän erottumaan massasta!
0   +1 +2
 
10
DjLime 09.04.2004
Aika mahtavaa wannabe push meininkiä. Oikein nautinnollista menoa. Soundit on kivaa keskitasoa ja meininki mitä mahtavin. Miksausta vähän tietty voisi parantaa, mutta näinkin toimii oikein makeasti. Melodiat on tosi kauniin kuuloiset. Yllätävän hyvä sattuma osui kohdalle.
0   +1 +2
 
Ape 28.03.2004
Miksaus oli myös minun mielestäni vähän tunkkainen. Soundit olivat ehkä hiukan kumiset. Muuten kyllä pidin melodioista, oikein mukavaa matskua.
0   +1 +2
 
10
maraski 04.03.2004
Toimii ihan kypällä!!!
0   +1 +2
 
10
Soulburn 02.03.2004
Joops. Iskee kyllä kuin 1000000 volttia, harvinaisen paljon tyylikkäitä erilaisia melodioita. Jos tätä kävis pidemmin arvostelemaan niin suomen kielen superlatiivit loppuisivat kesken. 10 tulee ja fanitus kaupan piälle. Rules |,,/
0   +1 +2
 
10
Imp 20.02.2004
//___// ;D vittu nyt on musaa!jumalauta mita melodia kulkuja!ihan uber menoo!ainut asia joka ei ollu hyvä oli basari.se oli liian hiljasella muuhun äänimassaa nähden.mutta ei se menoo vähennä.todella tunnelmainen biisi.jää oikeen odottaa mites se jatkuu seuraavassa osiossa.
0   +1 +2