Poronsarvijauhetta

P. M. Kostiainen Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

unsky 24.11.2013
muuten ihan jees jopa hevimiehelle, mut laulu kusee. onko tää sit sitä huumorirokkia? jope on jo varmaan tehnyt tän?
0   +1 +2
 
9
Heh, karheaa arkipäivää pohojoisesta…:) Hieno biisi ja hienot taustat kuten Rantaselta saattaa odottaa. Laulun puhtaus ei minua häiritse, siinä on Kostiaisen peruskarismaa. Mutta nyt kun on tämmöinen tahtitieteellisen tarkka tausta, niin joissain kohdissa tuli mieleen, että sanojen rytmitystä hiomalla saisi vielä iskevämpää jälkeä. Akkaribiiseissä tuon asian kanssa ei ole niin tarkkaa.
+2   +1 +2
 
9
MC GuNDALF 22.11.2013
Hyvä Kostiainen. Setä Gündalf tykkäsi. Asia mukana ja rehellisesti.
+2   +1 +2
 
Lahkonen 19.11.2013
Ehdottaisin, että jossain kappaleessa kokeilet tarkoituksella rytmittää vokaalit huomattavasti nopeammin, vaikka kappale olisi muuten tällainen keskitempoinen. Rosoinen laulu voisi esim. säkeistöissä kuulostaa aika mielenkiintoiselta, kun saman mittaiseen säkeistöön tunkisi puolet enemmän sanoja. Kertosäkeet sitten tutulla kaavalla.
0   +1 +2
 
7
Ibutzev 16.11.2013
Hyvin tehty (laatu). Hyviä kitara soundeja. Vokalisti kymppi kertosäkeeseen.
Ei sinänsä mitään "hookkia" aikalailla samanlainen säe kuin kertosäe musiikillisesti.
Kaikenkaikkiaan hyvä, vaikka en tälläistä itse työkseni kuuntelekkaan.
0   +1 +2
 
6
Kick The Giant 16.11.2013
Biisi on aika peruskamaa, ei mitään kauhean koukuttavaa mutta ei myöskään ärsyttävää. Lauluissa olis parantamisen varaa aika reilusti, en oikeen tiiä mitä tässä on haettu.
0   +1 +2
 
9
walkaway 15.11.2013
Poppista aivankuin kaks erimaailmaa kohtais tässä biisissä Kossun omaperäisyys ja Rantasen siloposkisuus , kontrastia siis ainakin piisaa . Kossun tuotantoon perehtyneenä totean et kappale on loistava . Aluks noin saundit kuulosti liian pehmeiltä mut parilla kuuntelulla korva jo tottui tohon saundiin , koukuttava kipale joka paranee kuuntelu kuuntelulta
+2   +1 +2
 
Tuomo 15.11.2013
Todella hyvin toteutettu, hyvä biisi. Jotenki laulus toimii paremmin noissa akustisissa vedoissa, mutta tässäki kumminki kertsin laulut ihan mukiin menevät. Omaperäistä ja siitä plussaa
0   +1 +2
 
No nyt täytyy jo nostaa vähän peukkua. biisi yleisesti ottaen kuulostaa jo kuunneltavalta ja miksauskaan ei oo huono.
0   +1 +2
 
Tuottajavelholle plussaa, sovitus on kiva. Tässä oli jotain sellaista alkukantaista "hulluutta". Jos aiempi versio on kuunneltavissa, pitää käydä kuuntelulla.
0   +1 +2
 
9
Kuzimus 13.11.2013
Sulle sopii just laulutaidottomuus ja
toi soolo oli aika mahtava.
Koskettava ja sympaattinen biisi.
0   +1 +2
 
minatune 13.11.2013
Jänniä Leevi and the Leavings -viboja tuli tästä. En edellistä versiota kuullut, mutta kyllähän tolle laululle kantsis vielä jotain keksiä, kun kaikki muu on niin priimaa!
0   +1 +2
 
Rämevelho 13.11.2013
Säkeistöt antaa kappaleesta sellasen iskelmäbiisin mieleen, mut sit toi kertsi toimiikin jo omaan korvaan paljon paremmin, tuoden Kostiaisen ominais saundin esille. Toi on ihan ihan tyyli vetää säkeet puhtaasti ja sit kertsi raspilla, vaikka tota puhdasta laulua vois ainakin vielä treenata jatkossa. Pidin kyllä biisistä kokonaisuutena. Hyvä sävellys ja sovitus kaikkine höysteineen.
0   +1 +2
 
Kostiainen 12.11.2013
Tästä etiäpäin uusi versio ja uudet kommentit.
0   +1 +2
 
Jan C 23.09.2013
"Project Manager" Kostiainen fiilistelee, kera isomman soundin. Popimpaa kamaa, ei kuitenkaan peruskaavalla, vaan omalla persoonallisella käsialalla. Tuotantopuoli hallussa, mukavia yksityiskohtia rumpusoundin suodatuksissa ja värityksissä. Biisi lähtee kohtisuoraan, tanaan, ilman poronsarvijauhetta, tänään.
0   +1 +2
 
6
slivarit 23.09.2013
No tuotantohan kappaleessa on aivan laadukas, kuten Rantasen omissakin kappaleissa. Ehkäpä 2000-lukuiset soundit kuitenkin vain korostavat laulun ontuvuuksia. Sulla tuntuu olevan vaikeuksia liukua nuotista toiseen puhtaasti ja se ei ainakaan mun korvaan kuulosta kivalta. Kertsin laulumelodiaa olisin myöskin tarkistanut - en pidä siitä, että melodia laskee perättäisissä riveissä jatkuvasti alas. Teksti ei oikein taaskaan herättänyt mitään tuntemuksia.
0   +1 +2
 
Jenny 23.09.2013
kappale sinänsä on oikeastaan todella hyvä. mutta tuo lauluääni jälleen pistää pahasti korvaan =) en oikein tiedä mitä mieltä siitä pitäisi olla....
0   +1 +2
 
Lucky Loser 23.09.2013
Kovasti Vainajalalta maistuva soppa. Laulupuolta voisi hieman terävöittää. Muuten ihan ok.
0   +1 +2
 
weikathforever 23.09.2013
Rantaselle pisteet soitosta, miksauksesta ja muista. Kostiaisellekin +1 sävellyksestä, kunnon tuotannolla tätä jaksaa kuunnella huomattavasti paremmin kuin artistin muita biisejä. Laulua en enää vaivaudu edes kommentoimaan.
0   +1 +2
 
10
R-iQ 23.09.2013
Nää yhteityöbiisit toimii kyllä hyvin. Toi karu laulanta sopii myös vähän enemmänkin tuotettuun matskuun. Hyvä biisi kokonaisuudessaan, varsinkin kertsi rokkas hyvin.
+2   +1 +2
 
MSV-Studio 23.09.2013
Taidan olla hieman jäävi tähän... Lähtökohta biisiin oli hieman hankala. Tietäen artistin karun meiningin ei saisi olla liian siloteltua, mutta kuitenkin sopivasti tuotettua. Yleissoundi jäi siis aika läpitunkevaksi. Efektejä ja muita pikku jippoja sinne tänne kokeilumielessä yms sälää tuomaan sitä ns. tuotantoa.
Kertsit toimii helvetin hyvin, säkeistöt vähän huonommin. Riffi on hyvä, mutta laulu sen päällä ei ole parhaimmillaan. Onhan tämä selkeä hyppy artistilta johonkin uuteen.
0   +1 +2
 
Snacke 22.09.2013
Vaikuttaa että sulla on vähän samanlainen sähköistymisvaihe kuin mulla, tosin tämä selkeästi 80/90-lukutuotantoa verrattuna omaan hieman vanhanaikaisempaan meininkiin. Kertsissä kaikki toimii hemmetin hyvin, säkeistön laulut olisin tuottanut hieman toisin, tosin toimii näinkin, kunhan hieman tottuu. Festarirokkia, tai sitte vaikka Röyhkän lämppäriksi. Onnellisen parisuhteen salaisuus on hyvä seksi -Kauko Röyhkä.
0   +1 +2