Never Enough (2014)

Lost With You

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Ted Nugentti II 19.03.2016
Acella ois maailmantähden ainesta. Mieki mieki! mutta tuota, voisin olla tähti, mutta se vaatisi muuttamista pois täältä pikkukaupungista. Mutta!!! En aio tehdä sitä koska aion olla hvä isä pojalleni, ja olla läsnä ja tukena ja kuunnella. Ehkä Acella on sama tilanne. En tiiä. jotenki menee talentit ihan hukkaan. Minkä teet, aivan sama... never enough and always too late
0   +1 +2
 
ex4 13.05.2014
Pakko tykätä! Tässä on sellaista isojen kasariheavybändien akustisen balladin tuntua. Soundit tuhteine laulun tuplauksineen tukee pakettia. Arvostettavaa, että akustinen äänite kuulostaa oikeasti akustiselta, ei mitään synamattoa tekemässä lisää massaa. Ja silti biisistä on saatu eeppisen iso. Tämän äärelle palataan vielä.
0   +1 +2
 
10
Jahas, uutta matskua. Tämähän on ihan parhaimmistoasi, tosi hieno biisi ja toteutus! Ja komeat soundit olet saanut akkariin. Stemmat pelaa hienosti. Ja suolet voi laulaa pihalle tämmöisessä biisissäkin näköjään tosi komeasti, ei tarvinnut varmaan muuttaa äänityksen säätöjä yhtään rokkibiisien jäljiltä…;)
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 20.01.2014
Jännä riffi. Riipaiseva lauluääni. Guns n' roses tuli jotenkin mieleen. Kitarasoolo puuttui, mutta tuskinpa se lienee vahingossa unohtunut.. Jees.
0   +1 +2