Vuodet

Anna Sipilän Lapsi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Segis V 25.04.2014
kuulostaa todella hyvältä biisiltä ja nuo sanat uppoo tajuntaani aika hyvin ja todella monipuolinen melodia mikä sopii tähän biisiin aivan loistavasti:)
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 01.04.2014
Hyvänkuulonen biisi! Laulumelodia tosi mielenkiintonen. :) Erikoisia melodiakulkuja, mut ihan hyvä vaan, ettei olekaan niin ennalta-arvattava. Tosi paljon koukkuja sävellyksessä ja sovituksissa :)
+2   +1 +2
 
ex4 29.03.2014
Jees, taas on osuttu kultasuoneen. Tässä on yksi teidän parhaista kappaleista, juuri sopivaa bittersweet-meininkiä. Ja raskaat soundit toimii tässä hienosti, ne muodostaa kivan kontrastin lauluäänen kanssa. Muuten tummasävyiseen kappaleeseen sopii hienosti parissa kohtaa oleva duurihenkisempi kitarariffi. Jos nyt jotain kritiseerattavaa täytyy sanoa, niin toisen kertsin jälkeen tullut soolo kuulosti vähän irralliselta, varsinkin sen jälkiosassa ollut sitarasoundinen osuus.
0   +1 +2
 
6
aajm 25.03.2014
hyvä laulaja, soundit vois olla ehkä vähän leppoisammat, voisi toimia jopa piano/ akustisena versiona
0   +1 +2
 
J. Hifish 20.03.2014
Hieno biisi taasen. Tykkään paljon tällaisesta progemaisemmasta tuotannostanne. Laulajaa on tullut kehuttua pitkin matkaa, niin kehutaan nyt soittajaakin: hyvä! Objektiivisesti ajatellen tarvitsisitte jonkun yksinkertaisemman hittirenkutuksen näiden vähän vaikeammin sulatettavien kappaleiden lisäksi. Siis, jos haluatte poppirokkitaivaan huipulle. Potentiaalia löytyy kyllä. Mutta minä tykkään tästä projektista juuri tällaisena.
0   +1 +2
 
HumongousFungus 19.03.2014
Tykkään jotenkin paljon tosta laulajan äänestä. Mielipidekysymyksiähän ne taitaa olla, mutta muhun iskee. Tykkään muutenkin biisin tunnelmasta. Jos kritiikkiä etsitään, ni ehken itse innostunut niin paljon noista instrumentaali-osioista raisuilla kitaroilla.
0   +1 +2
 
Coach 19.03.2014
Tosi hieno lauluääni. Kitarasaundeista tykkäsin, joskin ehkä tähän kappaleeseen voisi toimia vähän leppoisammatkin saundit. Eli ehkä kitara jää irralliseksi vaikka itsessään kuulostaakin hyvältä. Kappale voisi ehkä olla myös aavistuksen lyhyempi niin jättäisi paremmin nälkäiseksi. Loppu on myös hieman töksähtävä. Eli kappale ei nyt saavuta ihan täyttä potentiaaliaan jota sillä on paljon.
0   +1 +2
 
8
Morgoth1687 17.03.2014
Eipä moitittavaa. Jokainen taaplaa tyylillään :)
0   +1 +2
 
Peloukoufa 14.03.2014
Tulee tuossa heti alussa vähän hiuksia nostattavasti mieleen sellainen julistava agit prop -laulutyyli, joka on kyllä mun korvassa sellainen punainen vaate, joka työntää voimakkaasti luotaan. Tietysti on myönteistä, että solistilla on ääntä joka lähtöön, mutta en osaa sanoa mistä vaikutelma tässä johtuu. Olisiko sävellaji? "Vapaassa pudotuksessa" esimerkiksi laulu ei niinkään työnnä luotaan vaan kiskoo lähemmäs. Tai ehkä vain kuvittelen. Kitarat ovat mainiot, ja taiteellinen vaikutelma yleisesti ottaen vahva, kuten myös tekniset pisteet. Jokin tuossa laulutavassa kuitenkin jättää tämän etäisemmäksi kuin jotkut aiemmat biisit. Mutta mikserin parhainta yläkastia siitä huolimatta.
0   +1 +2
 
Lahkonen 13.03.2014
Joihinkin kappaleisiin laulajan ääni sopii paremmin kuin toisiin, tähän ei ehkä sovi ihan niin hyvin. Sävellys on sinällään hyvä ja toteutus kaikkine koukkuineen todella kunnianhimoinen. Mielestäni kappaleen noin 45 sekunnin kohdalla (ja lopussa) oleva osa on loistava, olisin ehdottamasti käyttänyt sitä sovituksessa enemmänkin.
0   +1 +2
 
Snacke 10.03.2014
Ns. pystytukka-akkarisoundi istuu kivasti. Enough little bitties to keep you interested. Mitä tapahtuu kun Shakira ja Wigwam tekee yhteislevyn? Pahoitteluni namedroppailusta.
0   +1 +2
 
10
Immunity DBL 09.03.2014
tosi puhdas ja hyvä soundi, siis tosi selkeä ja hyvä äänistys...

biisikin on ammattilais kamaa...

ei tästä musa paljon parane... tosi miellyttävä ja erinomainen kappale...

pisteitä juuri tästä laadukkaasta äänitykestä ja soundista.... kappalekkin on täydellinen :D
0   +1 +2
 
8
soundofwood 08.03.2014
Ihan hyvä veto. Sopivasti vinksahtaneisuutta ja toisaalta perinteisempää menoa.
0   +1 +2
 
8
Berlingmur 05.03.2014
Anteeksi vaan mutta laulajan ääni ihan hirveä. Biisihän muuten hyvä.
0   +1 +2
 
Kostiainen 05.03.2014
Progressiivista kitarointia jossa oli YUP:tä ja loppujenlopuksi itämaisuuttakin. Haikeaa tunnelmaa. Tässä biisissä tuo laulajan tyyli parissa kohtaa ärsytti, etenkin b-osan tuplauksissa. Mutta se on vain mielipideasia. Hyvin vedetty silti.
0   +1 +2
 
Nostradamus 05.03.2014
Kitarajutut tässä herättää mielenkiintoa, ihan mukavia koukkuja kyllä löytyy ja yleissaundi on toimiva. muutenkin hyvä biisi kokonaisuudessaan
0   +1 +2
 
10
Ace Metalhead 04.03.2014
Yllättäviä käänteitä, ei siis ennalta-arvattavaa. Yksinkertaisen oloisen perusluonteen vastapainoksi lisätty huikeita sooloja, toimii. Ja esim. eka soolomelodiassa mukana oleva komppipelti on mahtava oivallus. Kitarasooloissa on aika monta koukkua, ihan loppuun asti. Superselkeä miksaus, täysin moitteetonta soittoa ja laulua, mutta samalla harvinaisen elävän makuista. Tässä ASL näyttää mihin pystyy ja saa sen kuulostamaan rennolta.
0   +1 +2
 
9
Felix N 04.03.2014
Hieno biisi. Tunnelmalliset säkeistöt ja hyvä sävellys hyvällä lauluäänellä varustettuna. 2:27 mahtava itämainen soolo. Sovituksen melko rock-tyyppinen ote oli paljon mieleeni.
0   +1 +2
 
rviinama 03.03.2014
Ajattelin, että en lähde enää toisteleen samaa tarinaa musiikin sovituksen ideologiasta tämän projektin yhteydestä, mutta pakko oli palata kehiin toisen kuuntelukerran jälkeen. Laulusaundi ja sointi saa ihon kananlihalle, musiikin soiton taito on kerrassaan huippua ja tekniikka muutenkin hyvin hanskassa. Kyllä minä edelleekin lähtisin puhtaalta pöydältä ja miettisin asiaa niin, että miten saadaan noin loistavalle äänelle sen ansaitsema sävellys, sovitus, soittimet ja genre. Olisiko homma ratkaistavissa niin, että tekeminen olisi yksinkertaisempaa eikä soitto sisältäisi kaikkia taikatemppuja.
0   +1 +2
 
9
A.S.H 03.03.2014
Laulajalla tuollaine jännä soundi,lampaansaparo vibraa vaan vähän mikä on hienoa.
Taitavaa soittoa, ja sovitusta kautta linjan.
0   +1 +2
 
MSV-Studio 03.03.2014
Onpa hieno biisi ja kitarismi todella hienoa työtä. Organ-tyylinen urku tekisi poikaa kertseihin ja toisi sointumattoa ja nyanssia, mitä biisi hieman kaipaa. Hyvin ammattimainen toteutus, hyvä teitä.
0   +1 +2