Syys, loka, marras

Laulupojat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Ville Kotiranta 18.10.2014
Mukava poppimainen sävellys. Laulu on vähän hataraa, mutta lauluäänestä voisi kyllä tykätä, jos siihen saisi vielä vähän tarkkuutta lisää. Lauluäänellä saattaisi ehkä olla annettavaa korkeammissa äänissä. Siitä kuullaan pieni viite tuolla 1:27 kohdilla. Hyvän saundin pilkahdus siellä. Miksaus on hieman tuhnu, mutta kyllä kaikesta kuitenkin selvää saa.
0   +1 +2
 
Kostiainen 17.10.2014
Kasarimeininkiä. Hyvät säkeistöt ja yleisilme. Kertsissä liikaa sanoja ja siitä puuttuu potku.
0   +1 +2
 
8
Lahkonen 17.10.2014
en tiedä viekö kappaleen miksaus tämän tahattomasti jonnekin 80-luvun hämyiseen karaokebaariin, jossa joku tuntematon paikallinen suuruus esittää pelkästään Miljoonasateen kappaleita kolmihenkiselle yleisölle, mutta joka tapauksessa asetelma toimii, ja biisi on hyvä.
0   +1 +2
 
9
BVR 17.10.2014
Kappale kun lähti soimaan niin piti melkein tarkistaa että onko auto pihalla muuttunut 100A:ksi, ja päällä olevat vaatteet siniseksi farkkutakiksi ja saman värisiksi farkuiksi. Tästä oikein huokuu sellainen mukava 80-luvun tatsi. Hetken olin sitä mieltä että enhän mie tykkää yhtään tästä, mutta biisin jatkuessa vaaka alkoi kääntymään toisinpäin ja kappaleesta tuli vallankin mainio. Paketti toimii kuin kappaleen junan vessa, jota huuhdottaessa kappaleen herrasmies saa vielä ylimääräisen pikantin tatsin syksyisyyteensä. 9+
0   +1 +2
 
Soundcraft 29.09.2014
Sävellys ja soitto on ihan hyvää, mutta miksaus tappaa koko biisin fiiliksen. En tietenkään odota että mikserissä yleensäkään mitään erityisen kovaa miksausta olisi, mutta yleensä sillä saadaan palveltua tarkoitusta. Tässä tapauksessa valitettavasti ei. (Lieneekö tarkoituskin?)
0   +1 +2