Syysviisu

Elektroborgå

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ville Kotiranta 18.10.2014
Syksykisa: Hyvää laulusamplejen käyttöä. Mystistä meininkiä. Äänimaailmasta voi löytää syksyn. Kuunnellessa voi kuvitella kuinka lehdet putoaa. Rummut olisivat voineet omaan makuuni olla levollisemmat, jolloin tästä olisi saanut sellaisen hypnoottisen jumputuksen (joka osaltaan olisi tukenut syksyn kuoleman värjäämää tunnelmaa).
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 17.10.2014
Korkealentoista syysmeininkiä. Mielenkiintoiset rytmipaukuttelut. Kympillä nakkaan.
0   +1 +2
 
9
Lahkonen 17.10.2014
Aika erikoinen kappale ja hyvässä mielessä sitä. Hyvä rytmi ja omituista utuista äännähtelyä. Yhteys syksyyn jäi tavoittamatta, mutta koska kyse on melko korkealentoisesta pläjäyksestä joka sai jalat väpättämään, niin en minä ole kompetentti tätä anti-syksyiseksikään tuomitsemaan. Kova veto.
0   +1 +2
 
Peloukoufa 16.10.2014
Syyskisa 2014: Ihan jännittävää tunnelmointia tässä sinänsä, mutta syksyn tunnelmaa on vähän vaikea löytää. Taitavasti käytetty noita laulusampleja. Vaikeasti arvioitava biisi tämän kisan puitteissa, mutta lauluntapainen tekee tosiaan ihmeen paljon helpommin lähestyttäväksi. Mikä on vain osoitus siitä, että kyllä vokaaleilla - vaikka ei edes ymmärrettävillä - on musiikissa ihan oma ja tärkeä tehtävänsä. Siitä siis iso plussa.
0   +1 +2