Hauta

Minoria

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

damien thorne 10.08.2007
mukava ränttätänttä.rock n roll all night....yeahh...
0   +1 +2
 
7
Trize 03.03.2007
Ei huono mutta niin kuultu.
0   +1 +2
 
8
Taakka 24.08.2006
Hieno biisi. Miksaus ihan kunnossa, vokaalit kertsissä ehkä hieman turhan taustalla, koskettimet ja kitarat hyvässä balanssissa keskenään, eikä bassokaan huku liian pahasti kaiken taustalle. Rumpusoundit ovat hyvät, ja muutenkin biisi on kokonaisuutena hienoa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Oi, niin surumielistä. Kokonaisuudesa, ja varsinkin kertosäkkeestä tuli hyvinkin vahvasti mieleen Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, kenties jokin yhtyeen Rajaportti-levyn biiseistä. Musiikki on melko tavanomaista, eikä varmaankaan olisi niin tarttuva ilman sanoituksia. Ne ovat todella hienot, eivät liian helposti ymmärrettävät, mutta eivät myöskään liian vaikeat. Ja tuo lauluääni... Aivan upea; puhdas ja selvä, juuri sopiva tämänkaltaiselle musiikille. Yhden pisteen otan pois musiikin jonkinlaisen "tylsyyden" vuoksi, vaikka en osaa mitenkään määritellä, kuinka sen saisi koukuttavammaksi. Eikä sitä tarvitse oikeastaan edes muuttaa, sillä mikään ei voi, eikä saa olla täydellistä. Sanoitukset ja lauluääni ansaitsevat pisteeni, ilman sen kummempia perusteluja. Tuollaista ääntä voisi kuunnella vaikka päivät läpeensä, se on niin ihanan matala...
0   +1 +2
 
9
tycc 09.04.2006
tykkään sanoista, pelottavat ja tunteelliset. melodiasta tulee mieleen jokin kappale mieleen, mutten saa mieleen sitä nimeä. en tajua mistä pölläsette sanoitukset, mutta niistä pidän. "möreä" ääni laulajalla sopii hyvin tälläiseen musiikkiin. toisaalta sanat kamalan teennäisiä, mutta pidän silti.
0   +1 +2
 
9
Miius 19.03.2006
goood
0   +1 +2
 
10
Faster5 02.02.2006
Ihan hiton hyvä biisi, Studio Koti kuuluu äänenlaadussa, mutta siitäpä en piittaa kun sisältö on niin vahva. Jälleen hyvä livebiisi.
0   +1 +2
 
10
tosi ihana...
0   +1 +2
 
9
Tunitti 04.01.2006
Todella kaunis biisi. Laulajan ääni sopii tuohon loistavaan melodiaan loistavasti, sanoitukset ovat kauniit, ja kipale jää vielä soimaan päähän. Positiivisella tavalla. Ihan mikserin parhaimmistoa tosiaan.
0   +1 +2
 
10
Jerzu 16.10.2005
Ihan sairaan hyvä biisi, dikkaan! Loistavat sanat, koko bändi toimii kokonaisuudessaan hyvin yhteen, siisti syna... Kauniin melankolista! CMX vivahteita havaittavissa mut ei häiritsevässä määrin. Todella kaunista...
0   +1 +2
 
9
Cerende 03.10.2005
Ei tää nyt aivan paskaa oo. Itseasiassa lähempänä sen vastakohtaa.
Tyylikästä menoa tämäkin joskaan ei parhaimmistoonne ylläkään.
Soittaahan te osaatte, sen tiesin jo aikasemmin ja Jaakon laulu kyllä mulle uppoo.
Joissain kohdissa tulee mieleen apulannan keskivaiheiden tuotanto :O
Jää tääkin soimaan päähän, ei sillee ärsyttävästi vaan kivasti.
Tykkään. Paljon.
0   +1 +2
 
9
styrocks 17.07.2005
Polkaisi heti käyntiin aivan loistavasti! Perkeles...Hauskat kauhuleffa sointukulut säkeistössä...Kaipaisin kuitenkin enemmän vielä jotain kertosäkeisiin...Mut hyvä näinkin...
0   +1 +2
 
10
kakka 10.06.2005
Mitä tähän nyt sanois... Laulu oli kivan letkeetä. Sanat kivat.
Basso kuulosti kivalta. Kaikki täydellisesti. Jäi jopa soimaan päähän.
0   +1 +2
 
9
brok 26.05.2005
Mahtava ääni laulajalla ja kaunis biisi. Tykkään. Ehkä vähän rajumpaa äänenkäyttöä laulajalta olisin tähänkin biisiin kaipaillut, niin olisi ollut enemmän minun makuuni. Mutta näinkin on hyvä. Kiitettävä teille.
0   +1 +2
 
10
Murmeliini 29.03.2005
Aivan mahtavan ipeaa musiikkia! Todella positiivinen yllätys suomeksi lauletuksi tuotannoksi. Tämä uppoaa meikäläiseen ihan täysillä ja olen varmasti kannattaja jatkossakin. Sanoissakin on järkeä ja sanomaa! Kiitos pojat!
0   +1 +2
 
9
hoitopoika 31.01.2005
hankala bändi arvosteltavaksi. tekee niin omaa juttua kuin vain voi mutta silti tulee mieleen jotku muut bändit. hienosti kuitenkin kaiki kuulostaa omalta. laulu saa erikois maininnan ja yhtyeen soitto on hyvin yhteen itsautunutta. siellä on ilmaa.

biisin sovitus on onnistunut, sävellyksestä puhumattakaan. jää päähän soimaan vaikka kuulokkeista ei enää mitään kuule. tarttuva. ehkä paikoitellen laulaja voisi yrittää laittaa enemmän fiilistä kehiin ja eläytyä voimakkaammin, mutta hyvä näinkin.

kitarat jää taka-alalle mun mielestä. ne vois tulla esille joissain kohdin voimmakkaammin, mutta tämä on kitaristi mielipide.

hyvä kokonaisuus
0   +1 +2
 
9
Mikael83 17.12.2004
Hyvä kappale, melodiat oikein hyvät. Soundit silti hieman huonot ja laulu ei välttämättä ole aivan terässään vielä. Hyvä suunta on bändillä.
0   +1 +2
 
10
Slimer 01.10.2004
Voi jessus, mikä alku! Laulajan ääni on todella hyvä ja sanoitus on sopiva. Mutta, mutta tuo sävellys on lähes uskomaton! Tätä kuuntelin monta kertaa peräkkäin enkä ole kyllä vieläkään tylsistynyt. Tämä on todella upea! Kybä ja faniutuminen!
0   +1 +2
 
5
Sinap 20.09.2004
cmx on mun tappolistalla...eipä tää ollu ainakaa parempaa.
0   +1 +2
 
9
murQla 25.08.2004
Hemmetin hyvää soundii...eipä tähän oikein mitään muuta osaa sanoa että soundit kohdallaan. Mulle toimii ainakin
0   +1 +2
 
9
Häkkiperkele 24.07.2004
joo hyvältä kuulosti, edelleen jäin vaan kaipaamaan sellasta pientä syntikka/kitara soolo-renkutusta, vaikka ei se välttämätön olekaan varsinkaan tässä genressä.
0   +1 +2
 
8
Samuel Raggy 19.07.2004
Tämähän toimi paljon paremmin kuin tuo routasydän! Hyvä kertosäe, laulu vain pitäisi olla miksattuna enemmän pintaan. Sovitukset toimivat myös, ja biisi erottuu edukseen tässä genressä joka on kärsinyt ylitarjonnasta Suomessa jo jonkin aikaa. Tämä voi jäädä soimaan päähän....!
0   +1 +2
 
10
Viveka 21.06.2004
Tähän ei oo kyl enään paljon lisättävää... Muuta ku se et tää oli sen hitusen verran parempi kuin toi Routasydän! Kyl nää kipaleet on sen varran hyvii et oli pakko liittyä faniks :)
0   +1 +2
 
10
bloodmetal 18.06.2004
Ei tähän taida olla paljon sanottavaa... Mahtava biisi!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Fireglade 08.06.2004
Kävinpä sitten lataamassa ja kuuntelemassa Paimion omien poikien tuotoksia ja pakko oli tulla soittamaan poskeaan.

Routasydän ei niin iskenyt, mutta jostain syystä ko. Hauta kolahti aika kovin. Erillisen intron puute ei haittaa - hieman varioitu kertosäe toimii mainiosti. Muutenkin tuo kertsi tuo kivasti kontrastia muuten niin metallinsävyiseen ralliin. Mikä eniten kiinnitti huomiotani, oli säkeistön bassolinja. Tiukasti soitettu ja sopii kuin nyrkki silmään.

Hieman miinusta tulee rummutuksesta. Peruslinja on hienosti kasassa, hyvä. Mutta jotain puuttuu - ehkä aavistuksen monipuolisemmat fillit ja soitantoon vähän omaperäisyyttä lisää. Missään nimessä huonoja rummutukset eivät ole, mutta astetta tiukemmalla soitolla se ei jää niin paljoa muuten niin hyvän kappaleen muiden instrumenttien varjoon.

Tiivistelmä: Jumalauta jätkät, kyllä soitto kulkee!
0   +1 +2
 
10
Pidin aivan mielettömästi! Etenkin sanoista ja aiheesta. Melodiat sulautuivat loistavasti kappaleeseen ja kitara toi juuri jonkin näköistä toivoa vielä kuvioihin. Sanat koskettivat syvästi mikä korottaa numeron kymppiin!
0   +1 +2
 
9
Heikura 18.05.2004
Juu kyl mie tykkäsii oikee kovastekkii. Alussa soiva tunnelmallinen syntikan pimputtelu jatkuu koko biisin; toimii ja kuullostaa hyvältä! Koskettavat sanat, jotka laulaja tulkitsee herkästi ja sopivan maltillisesti. Erityisen kaunis on kohta, jossa kävellään tietä pitkin niitylle... Lopussa synan kanssa tanssiva, jopa hempeä kitara yllättää positiivisesti, jää tunne ettei toivo olekaan kokonaan menetetty vaikka polvillaan ollaan :)

Ja itse olen aina ollu sitä mieltä, että ne muut oli sairaita...
0   +1 +2
 
8
Velve 15.05.2004
täs on jees että laulaja tavottelee vähän ylempääkin rekisteriä. toi efektoitu basso tossa ekassa versessä olis kaivannu viritystä. lyriikat on vähän kornit, kertsi tässäkin vähän mielikuvitukseton. toistoa liikaa. lisää koukkuja biiseihin, niin hyvä tulee! Ihan iskeviä riffejä, mutta kun se ei riitä. vähän hieromista niin homma toimii!
0   +1 +2
 
8
kimbbaz 13.05.2004
Melodia ja sovitus toimii tässä kipaleessa! Mullekin yllättäen tuli yrkkä mieleen laulajasta, mutta nou hätä! Toimivaa perus-settiä!
0   +1 +2
 
8
*naly* 13.05.2004
tuli kans heti mieleen cmx... musiikkipuoli on aivan mahtavaa! syna sopii tähän ku nyrkki silmään. mut laulajan äänestä en kauheesti tykänny...
0   +1 +2
 
10
Eleni^ 12.05.2004
hmm. kun kuulin biisin ensimmäistä kertaa, se tuntui todella läheiseltä minulle ja tuntuu edelleen. (voit tehdä mitä vaan, ei kukaan ymmärrä kuitenkaan)
0   +1 +2
 
8
Hellbilly 03.05.2004
Tuli alusta mieleen Verenpisara, mutta kertosäe onkin vähän popimpi... itse asiassa tämähän on varsin mukavaa musiikkia! Yleensä tämmöinen kevyempi raskaampi rokki (eh?) ei iske minuun juuri ollenkaan, mutta tässä on jotain joka on mieleeni, luultavasti laulu, joka on mielestäni varsin onnistunutta. Tässä on myös semmoista mukavaa haikeutta, joka hyvin toteutettuna tekee biisistä astetta paremman.
0   +1 +2
 
9
AssA 29.04.2004
Erittäin mukavan kuuloinen biisi ja mikä parasta niin tarttuva kertosäe. Huomasin tuossa kuunnellessani, että rupesin kertsiä hoilaan itekseni joten hyvin tarttui =) äänimaailma oli mukavankuuloista ja laulajalla todella hieno ääni.
0   +1 +2
 
Kaurismaki 29.04.2004
Säkeestä tulee mieleen Miljoonasateen 'Lennä Juri Gagarin' -kipale. Laulaja ei ole aivan kotonaan tässä biisissä. Kuulostaa hieman kokemattomalta... Jotkut artikulaatioylilyönnit ja pienoinen sävelepätarkkuus silloin tällöin häiritsee.

Synabasso on vähän kornin kuuloinen. Ei erotu muuten kuin hiljaisissa kohdissa. Rumpusoundit ja kitara jousipadilla tuettuna ovat todella hittikamaa. Vähän noissa hiljaisissa kohdissa toi hat-sample häiritsee... kun se tulee niin konemaisesti.

Sanoituksesta sen verran että juuri tämän takia en pidä CMX:stä. Makuasioita, sanoi koira kun... kuunteli CMX:ää.

Biisin rakenne menee täysin oppikirjan mukaan, ja toimii sellaisena ihan hyvin. Vähän yllätti tuon lopun hempeilykitara, kun sitä ei kuullut missään muualla biisissä. Vähän niinkuin ylimääräinen elementti.

Mikseri-standardeilla Hyvin Toteutettu Kappale.
0   +1 +2
 
9
vivad 15.06.2004
Älyttömän hieno ääni laulajalla. Kappale semmonen jota voisi kuunnella vaikka sata kertaa yhteen menoon kyllästymättä. Upeat soundit.
0   +1 +2
 
8
markku.loinen 15.06.2004
Perhana! Tekisi mieli antaa enempi mutta jotenkin tuntuu että soundit on vähän liian "isot" tuotantojälkeen verrattuna. Kuulostaa varmaan livenä aika samalta, joten pitääpä tulla stiigaamaan keikalle! Ja tuo basso on aivan mahtava! Kyllä tätä pitäs jo jonkun kuulla.
0   +1 +2
 
8
tammina 19.04.2004
Pätevästi soitettua gootahtavaa suomirokkia.
Koskettimien vahva panos erottaa tämän viisun
muista samankaltaisista. Yrjänä tulee lauluista mieleen
mutta kyse ei kuitenkaan ole mistään imitaatiosta.
Dynaaminen biisi jonka melodia ei aivan kolahtanut.
Positiivinen tuttavuus kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
The Reaper 08.04.2004
Täytyy kyllä sanoo et tää on hyvää musaa!
0   +1 +2
 
9
infamia 08.04.2004
Kaverit on tainnut kuunnella CMX:ää joskus? :)
0   +1 +2
 
9
Janna- 24.03.2004
Ihan hieno biisi..
0   +1 +2
 
7
Evenfall 20.03.2004
koskettimet on kuin jostain iskelmästä, mutta muuten ihan kaunis ja tyylikäs biisi.
0   +1 +2
 
9
Mörk Ö 19.03.2004
mii laik it!
0   +1 +2
 
8
Devlin 19.03.2004
Yllätyin todella positiivisesti ;) Tsemppiä jatkoon.
0   +1 +2
 
10
StAr 18.03.2004
mä liikutuin.. tykkään iha tosissaan!! helvetin kaunis
melodia ja skitta ja piano natsaa hyvin.. laulajan ääni
vireessä, matala miesääni, sopii tähän hyvin! mä en
kyllä muuttais varmaankaan mitään. tykkään!!
lisää tätä!
0   +1 +2
 
9
marza1 17.03.2004
Toimii
0   +1 +2
 
10
Anskuz 17.03.2004
Loistavaa! :D
0   +1 +2
 
10
Anskuz 17.03.2004
Loistavaa! :D
0   +1 +2
 
8
RUMPUNEN 17.03.2004
niinku muut ki jo on todennu ni aika helkutisti laulajan ääni muistuttaa cmx:n laulajan ääntä.
laulu oli ihan kivan kuuloinen ja musiikki ihan kohtalaista.
0   +1 +2
 
7
Toivottomat 17.03.2004
Hyvää perusrockkamaa. Tuo basso on vaan kohtalaisen tökerön kuulonen ainakin tällaseen musatyyliin. Vokalistilla on hyvä ääni, mutta vois ehkä laulaa voimakkaamminkin ja möräkämmin. Osaltaan soundimaailma kuulosti hieman perusmidisettihommalta. Mut enivei hyvää perussettiä!
0   +1 +2
 
Laihanen 17.03.2004
Vokaaleita kovemmalle, niin olisi kyllä ihan valmista matskua. Erittäin onnistunut teos, vaikka tuo slapbass kuulostaakin aika hölmöltä noilla korkeilla nuoteilla.
0   +1 +2
 
8
mww 17.03.2004
Menevää rokkia. Säkeistön laulu on kyllä ihan Yrjänää. Ihmettelen jollei CMX ole bändin suurin vaikuttaja.
0   +1 +2
 
rebb 17.03.2004
En kyllä yhtään ihmettele CMX vertauksia. Laulaja pärjäisi varmasti aika mukavasti Yrjänä imitaatio kisassa. Basso on kuin suoraan Amiga demosta :) Hyvin on homma hanskassa, miksauksessa hieman toivomisen varaa. Melodiantajua löytyy jne. Hyvää kamaa, onnea singlen kanssa.
0   +1 +2
 
9
Instrumetal 16.03.2004
Äänenlaadussa vähän hakemista, mutta hyvä kappale muuten...
0   +1 +2
 
9
Jo B1 16.03.2004
Kunnon Suomalaista melankoliaa. Tyylillä ja taidolla tehtyä musiikkia.
0   +1 +2
 
Haava 16.03.2004
Voisin tehdä mitä vaan.. Vaikka antaa tälle nelosen ja kukaan ymmärtäsi eikä kuulisi minua kuitenkaan... Heh... Jooh... CMX vaikutteista olette todennäköiseti kuulleet jo tarpeeksi.. Joohh...

Oitoa.. Tämä vain hyvä... Paitsi, että sanoitus häiritsee kokoajan, kun se vain tuntuu niin tyhmältää... Tai sanotaanko, että se ei tunnu yhtään läheiseltä... Lähinnä väkinäiseltä... Yliampuvalta... Yhteensopimattomista palasista kootulta... Jooh...

Biisi sen sijaan näppää hyvin... Väliosa jaottelu toimii hyvin.. Joka kerran kappale pläjähtää hyvin pläsille ja hiljainen näpyttely partti toimii kuin synti.... Kertoa syö sen sanoitus, ja se sintakiKIN kuullostaa vähän pateettiselta...

Jooh.. Todella näppärä veto.. Hyvä biisi kokonaisuudessaan.... Jokin tuossa simppelisä sävelessä toimii ja imee mukaansa... Hittikamaa...
0   +1 +2
 
9
TIK 14.03.2004
Laadukasta tavaraa sanoisin.
Kappale pysyy vaatimattomana ollen kuitenkin sen vastakohta :P
0   +1 +2
 
10
Avara 14.03.2004
Oho. Aivan sairaan mahtava biisi! En yllättyisi jos tämä olisi seuraava biisivalinta ;)
0   +1 +2
 
9
Infernal Fear 14.03.2004
Mahtavasti lähtee liikkeelle tämä biisi. Laulussa ehkä hiukan sellaisia CMX -vivahteita. Omaakin panosta on mukana rutkasti. Syntikka tuo perhanasti lisää sävyä tähän kappaleeseen. Todella tasokasta materiaalia tässä genressä pitkästä aikaan. Muitakin mainitsemisen arvoisia kohtia täsä kappaleesta löytyy: kertösäe on varsin tarttuva ja sopivissa näärin rauhallinen, eikä se hyppää suoraan silmille. Ennen kaikkea sovitus on todella onnistunut kaikin puolin. Varsin valmiilta paketilta kuulostaa tämä orkesteri.
0   +1 +2
 
8
J Lee 22.03.2004
On paljon hyviä juttuja... Mut jotenkin suomenkieli ei kolahda. En tiedä. Omalaatuista jollain jännällä tavalla...
0   +1 +2
 
8
J Lee 22.03.2004
On paljon hyviä juttuja... Mut jotenkin suomenkieli ei kolahda. En tiedä. Omalaatuista jollain jännällä tavalla...
0   +1 +2