Lonely Days, Lonely Nights

Eero Ritter

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Felix N 20.11.2015
Kappaleen lopullisessa levyversiossa on yhdistetty tämä versio Gunther-version kanssa. :) Gunther-vokaalit ovat viimeisessä säkeistössä ja naistaustalaulut lopun kertsissä. Lopullisen version discohenkinen musiikkivideo: www.youtube.com/watch?...
0   +1 +2
 
Felix N 27.01.2015
Camp-henkisempi Gunther-versio samasta kappaleesta: :) http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
Felix N 27.01.2015
Tähän en tosiaan ihan tämän tyyppistä tulkintaa ollut suunnitellut (kuten tuossa esittelyssä itsekin myönsin). :) Vaikka kertsilaulujen teinipoikamainen kepeys onkin tarkoituksellista, niin säkeistöihin ajattelin paljon matalempaa laulua. En sitten päässyt tarpeeksi matalalle, niin lauloin oktaavia ylempää (biisin huumoriversioon sain toki Gunther-laulut huokailtua riittävän matalalta). :) Minulla on itse asiassa vain yksi biisi (I Keep Waiting), jossa laulan omalta luontaiselta korkeudeltani (eli laulaisin samalta korkeudelta ilman säestystäkin). Kyseistä biisiä varten päätin ottaa sen minun "oikean" korkeuden selville ja soitin sitten siltä. Eri korkeus, kuin missään aiemmassa biisissäni. En nyt sano, että se laulaminen hyvää on siinäkään, mutta tuolta se kuulostaisi, jos livenä laulaisin.

Muissa biiseissä olen yrittänyt sopeutua biisin korkeuteen, niin tulkinta on vähän milloin mitäkin (esim. Running Awayn Mikserissä olevan version laulan aivan mahdottoman korkealta verrattuna siihen, miten sen ilman säestystä laulaisin). :) Kiitos palautteesta.
0   +1 +2
 
Kostiainen 26.01.2015
Tässä on laulu taasen vähän epävarmempaa. Jotenkin noita huudahduksia tasaisin ja tämmöstä. Hankalaa toisia neuvoa kun en itekkään mitään ihmeitä varsinaisesti osaa..
0   +1 +2