Pujota niitä housuja

Rähmä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JaDubb 24.04.2005
Jeah, heti ensikättelyssä respekti tuosta aidosta vinyylirahinasta. "Jokainen oli paikallaan, aloitettiin musiikki" -sample on parasta, mitä olen kuullut voksuissa pitkään aikaan. Ja vieläpä tuollainen vanhasta Suomi-elokuvasta otetun kuuloinen, excellent!

Torvisektiot ovat eeppiset ja pidän niistäkin todella paljon. Rumpubiitti on ehkä todellakin hieman liian tavanomainen, mutta toki erittäin laadukkaasti toteutettu. Rohkeammalla rumpukuviolla tämäkin kappale kapuaisi täydellisyyteen minun asteikollani, nyt kappale on "vain" erinomainen.
0   +1 +2
 
Flip 04.01.2005
ku tulee toi pianokohta ni huhuh toi on hyvä siis hiton hyvää.. en oikee diggaa snaresta, mutta muuten rumpupuoli hymyilee aika kiitettävästi, ja nuo torvet kyllä uppoaa.. minusta tää kuulostaa LOFI:na paremmpalta :)
0   +1 +2
 
10
kicks06 06.07.2004
Siis ihan vitsin mahtava biitti. tuo rähinä oli aika bueno tohon alkuun. Tosi mahtavat instrumentit. jees=0)
0   +1 +2
 
9
marianvalinta 17.05.2004

Lämpenen kyllä näille kaikille rähmäilyillesi. Vois olla hauskaa kokeilla tehdä jotain laulelmajuttuja näiden päälle. Ei kai kaiken lauletun rytmimusan tarvii nykyäänkään olla sitä räpäytystä? Scott Walker, Andy Williams ja Johnny Hartman kunniaan! : )
0   +1 +2
 
10
Rusoposki 11.04.2004
Huh, kylläpäs oli loistava! Yksinkertainen, mutta juuri siksi äärettömän toimiva ja vangitseva. Hyvin pannailtu noita sampleja ja kuten Mark T Bird:kin jo tavallaan sanoi, äänet sopivat täydellisesti yhteen. Vaikka kuinka haluaisin pelkästään iloita kuulohermoilleni suodusta muhkean elegantista äänimaailmasta, nostaa tämä biitti myös hieman kateutta allekirjoittaneessa. :/ Juuri tällaisia yksinkertaisia, mutta ah niin pudottavia biittejä olisi mukava vääntää, mutta aina pitää sössiä kaikkea turhaa mukaan sekoamispisteeseen asti. Lopputulos on sitten yleensä kuraa, jota kukaan ei jaksa. Noh se siitä tilityksestä, pointtini oli lähinnä, että ei niin VAAN NÄIN!!
0   +1 +2
 
10
Jurvanen 19.03.2004
Uh-huh. Yksi parhaista biiteistä mitä olen kuullut. Tämä tykkää niin maan helvetinperkeleesti. Ja itku herahtaa kun tämä kuitenkin muille menee
0   +1 +2
 
9
dem 17.03.2004
kyl toi biitti munki mielest rullaa hyvin! ja eihän biitin nimel oo välii, ei oo pakko tehdä semmost biisii mikä sopii biitin nimeen!
0   +1 +2
 
9
dem 17.03.2004
kyl toi biitti munki mielest rullaa hyvin! ja eihän biitin nimel oo välii, ei oo pakko tehdä semmost biisii mikä sopii biitin nimeen!
0   +1 +2
 
10
Aitto-oja 17.03.2004
Ei mitään valittamist... Ei todellakaan... Oon samaa miält JiiPeen kans siit, et tää luuppi sopii tähän tosi hyvin... Ja, JiiPee, mitä outoo nimes muka on? Täähän sopis nimen omaan sellaseen biisiin, jonka nimeks kelpais "Pujota Niitä Housuja"... :D
0   +1 +2