William Homebeach - Touch The Sky

Ville Kotiranta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Putte 23.05.2017
Ai että kun on pitänyt jo pitkään kommentoida tätä, mutta multa hukkuu kuunellessa sanat ihan täysin. Oon niin sydäntä myöten rakastunut tähän sovitukseen ja innoissani siitä mihin sait sanat taipumaan. Varsinkin nuo lisäykset toimii kuten kallein vaha auton päällä, käsin levitettynä silkkihämähäkin seitistä valmistetulla trasselilla. Biisi on itsessään on kuin Taj Mahal, mutta juoksevalla vedellä, kuin Leijonat kultamitalin kanssa. Mitään ei puutu, mutta jokainen osa-alue loistaa laadullaan - kuten olettaa saattaa. UMK 2018?
0   +1 +2
 
10
NaNa_ 11.04.2017
Rauhallisen viihdyttävä kappale! Ja kyllä, kertosäe nostattaa kirjaimellisesti lentoon! :) On se kyllä ihailtavaa, kun omaa muuntautumiskykyisen niin äänen, soitto- kuin sovitustaidotkin. Tässä varsinkin hyvin kuoriutuu autotunen takaa erittäin pehmeä soundi. Eli tämän seurauksena, saat useamminkin vetää poikkiväsyneenä ja läpällä laulumelodiat demopurkituksena seuraavaa päivää varten ;) ..ja eikä sitten ennen neljää! :P
0   +1 +2
 
10
Quantum83 04.04.2017
Hieno kappale! Hyvä tunnelma alusta loppuun. :)
0   +1 +2
 
J. Hifish 28.03.2017
William HomeBeachBoy goes to Pet Shop. Ihan kuin Neil Tennant laulelisi osassa biisiä:). Taas kivan erilaista näkökohtaa kisaan.
0   +1 +2