Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet

NaNa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

J. Hifish 19.06.2017
Alku on jylhää suomalaista maisemaa. Sävellys ja sovitus ja laulaminenkin erittäin hyvää. Sanoitus nyt vaan muistuttaa minua liikaa armeijan marssilaulukilpailusta, johon meidät piiskattiin laulamaan Muistoja Pohjolasta marssia. Toki muutes voitettiin se kisa, kun veteraanit olivat tuomareina. No ei saatu edes kuntsareita.
+2   +1 +2
 
8
Lahkonen 13.06.2017
Mahtipontinen veto ja hieno sävellys. Teksti ei kuitenkaan yllä ihan sävellyksen tasolle, mutta toimii kyllä tässä kontekstissa.
0   +1 +2
 
NaNa_ 13.06.2017
Kiitämme kommenteista :) Kappaleen tulikin olla soolopainoitteinen, mutta omien miksaustaitojeni puutteesta, jäi kuorosovitukset ontuviksi juurikin mainituin osin. Onneksi solistin taidokkuuden vuoksi, kappale kuitenkin mielestäni kannattelee arvokkaasti itseään :)
0   +1 +2
 
Marko Toivonen 12.06.2017
Hieno sävellys jossa Villen voimakas ääni pääsee hienosti oikeuksiinsa. Nanan ääni taas mielestäni hukkuu liiallisen kaiun taakse liikaa. Todella mahtipontinen hieno sovitus. Tykkään erittäin paljon.
0   +1 +2
 
Windywalk 05.06.2017
Jestas sentään! Upean mahtipontinen veto. Kaikinpuolin tasapainoinen kokonaisuus lauluineen ja sovituksineen. Laulajien äänet sopivat tähän täydellisesti.
0   +1 +2
 
NaNa_ 05.06.2017
Kiitoksia kommenteista :) Onneksi kuitenkin norja oli sorjasti kirjoitettu pienellä :D Vaikkakin muiden pohjoismaiden mainostamista en piä pahana, tuntuisi se isänmaallisen kappaleen kohdalla kovin ironiselta ;)
0   +1 +2
 
Hieno teos, mahtipontista, vaikkakin vanhahtavaa, sinfonista tunnelmaa hyvin sovitettuna ja päälle komeita laulusuorituksia. Teeman kannalta olisin toivonut enemmän tuoreempia tunnelmakuvia. Joissain paikoin melodian ja lyriikan rytmit eivät kohtaa. Ja pitikö norja mainita ;)
+2   +1 +2
 
9
hokodigi 04.06.2017
heh,sähä osaat laulaa,ei oo tullut aikaisemmin puheeks? Lievästi patrioottinen , sata vuotta sitten ois menestynyt paremmin,nytko pitää kumartaa rysseliin.
0   +1 +2