A New Day

Hut & Shack

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Marko Toivonen 14.10.2017
Tämmöistä musiikkia olisi kiva kuunnella jossain ruotsin laivalla rennosti istuen ja katsellen Miiraa ja vähän muutakin bändiä hämärässä tunnelma valaistuksessa. Samalla siemaillen jotain huurteista. Ja kiirettä ei olisi minnekkään. Hyvän ja rennon fiiliksen musiikia. Me like! Matka menisi joutuisasti ja mukavasti niinkuin menee nytkin tässä kuunnellessa. Tekee mieli laittaa soimaan taas uudelleen.
+2   +1 +2
 
8
Olavain 14.10.2017
Tässä on melodiaa, kaunis ja ehyt, sekä hyvä soundi.
+1   +1 +2
 
10
NaNa_ 06.10.2017
Ohhoh! Nyt on kyllä kappale joka saa vajoamaan polvilleen :) Sävellyksenä kauniisti kunnioittaa blues-perinteitä. Ja Miiran aivan uskomattoman taidokkaan haikaileva SUURI tulkinta toimii erityisesti! Täydellisyyttä hipova sovitus olisi lunastanut täydellisyyden-mitalin yhdellä skebasoololla ;) Ja EI... ei lainkaan mielestäni hippi, vaan loisto tuotos aivan omassa sarjassaan!
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 02.10.2017
Olipas metka hässäkkä. Miiran revittelyä olenkin kaivannut jo pitkään. Nythän sitä tulikin oikein makoisasti. Jes tiesin että mimmistä on siihen! :) Mutta juu voksut tosiaan hieman turhan kovalla kuten täällä onkin jo todettu. Mutta itse meno silti mitä mainioin. Mulle tuli itse biisistä mieleen sellainen, kun laitetaan tietty määrä ajan hittejä yhteen ja tehdään niistä yksi biisi niin sävellyksellisesti kuin sanoituksellisesti. Joten siinä mielessä tämähän oli nerokas tekele. :)
+2   +1 +2
 
aRt074 02.10.2017
Tämä biisi osuu omaan musamakuuni aika kybällä ja sävellys/sanoitus kerrassaan onnistunut. Miksauksessa kuitenkin nyt jotain pielessä. Laulu nyt ainaski ehdottomasti liian kóvalla ja liioilla efekteillä. Miiran ääni toimii minusta paremmin aitona ja lähes kuivaksi jätettynä...ehkä vähän reverbiä mukaan korkeintaan. Remixiä toiveikkaana odotellessa :)
+2   +1 +2
 
9
Kivasti nouseva melodia ja soinnutus sopii oikein hyvin yhteen mieltä kohottavan lyriikan kanssa. Ei niinkään melankolista bluesia, pikemminkin henkii 60-luvun soulia. Todella sielukas laulutulkinta. Omissa korvissani kuulostaa siltä kuin vokaalit olisi miksattu vähän liian kovalle, tahtoo voimakkaimillaan mennä puuroksi, ja toisaalta peittää kitarat. Sovitus on toimiva, vaikka bluesmaisia kitarafillejä ja -sooloa jäin vielä kaipaamaan, samoin jotain erottamaan biisin osia paremmin toisistaan, esim. jousilla. Enemmän hitti- kuin hippimateriaalia.
+2   +1 +2
 
Hosse 21.09.2017
Sävellys oikein hyvä. Olisin kaivannut Blues kitaraa enemmän esille koska tällaisessa biisissä se toimii helvetin hyvin.
+2   +1 +2