Jäisiä Mustikoita

Ville Kotiranta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
NaNa_ 05.10.2017
Laadukasta tuotantoa! Massiivisen synkät soundit ja vouvaavat synat antaa erittäin vakuuttavan vaikutelman. Sovituksessa on sopivasti stoppeja ja kaikki kivan erillaisesti toteutettu. Varsinkin basso-droppi on henkeä salpaava :) Ja sanat.. niis on ROUTAA! Ja koko kappaleen ajan kantavat rytmikikkailut tekee mielekkään kuunnella toisen jos kolmannenkin kerran putkeen. Ainoa, mitä oisin toivonut kuulevani, niin hieman rouheampaa laulutulkintaa kertsiin. Mutta kokonaisuutenaan kuitenkin erittäin onnistunut tuotos tästä pikku seikasta huolimatta :)
+2   +1 +2
 
Marko Toivonen 04.10.2017
Oli vähän kovalla kuulokkeissa volumet kun laitoin tään soimaan niin ihan kunnon sahaukset sain korville. Paniikin omaisesti aloin hamuilemaan volumenappulaa. Mut ei mitään. Tuttua ja turvallista Villeä taas tarjolla koko biisin pituuden edestä. Ei mitään huonoa sanottavaa. Sidechainikin pumppaa ihan mukavasti. Jännät sanat.
+2   +1 +2
 
J. Hifish 03.10.2017
Sanoitus on erittäin onnistunut! Jotenkin vois vähän hienovaraisemmin sovittaa tällaiseen biisiin noita sahoja sun muita syntikoita. Tuotanto muutenhan on moitteetonta. Ehkä vähän yllätyksetön sävellys, mutta tavallaan siitä kuuli Villen trademarkin.
+2   +1 +2