Meissä on Voimaa

Miira

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Felix N 01.03.2018
Pidän tämän biisin tyylistä tosi paljon. Kitarat ja koskettimien kasarisoundi luovat kyllä hyvän tunnelman. Tässä on sekä rosoa, että sellaista hämyistä kasarisävyä. ”Rumpalikin” kikkailee siistillä otteella. :) Hyvä tarttuva sävellys ja sanoituksen positiivisuus kolahtaa. Kertsin korkeat kitarat hyvä sovitusidea ja kitaristi lähtee lentoon mitä pidemmälle biisi etenee. :) Kun laulat kertsin päätteeksi ”Meissä on voimaa”, niin siinä on voimantunnetta ja tuo lause kyllä jää pitkäksi aikaa mieleen kuuntelun jälkeen.
0   +1 +2
 
Tämä kasari saa kyllä oikein hilpeälle tuulelle :) Kitarat, synat ja säkeistöjen melodia vievät 80-luvun puoliväliin, mutta miiramainen kertsisoinnutus ja hifishin tunnistettava sooloilu tuovat tätä nykypäivään. Kivaa punkhenkistä rummutusta ja miksaus sopii tähän autenttisesti.
0   +1 +2
 
Tackle 28.10.2017
Jee! Kitarointi antaa kummasti potkua kalustoon... siis siihen kalustoon jolla oletan että nuo muut instrumentit on tehty. Mikäli olen väärässä niin anteeksi. Biisissä vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja mitäpä siitä sen enempää. Hyvä hyvä !
0   +1 +2