Where Ravens Cry

Miira

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Marko Toivonen 23.02.2018
Mites mulla on mennyt tälläinen biisi ihan ohi ja laitettu tänne jo viime vuoden lokakuussa. Tässä Miira on kyllä parhaimmillaan. Menee ihan heittämällä mun Best of Miira listalle. Hieno simppeli sovitus upealla tunnelmalla höystettynä. Tykkään.
0   +1 +2
 
10
BVR 28.01.2018
Hieno biisi, siulla on melkoisen mahtava ääni. Mukavia tummia sävyjä, jotka eivät kuitenkaan ihan pilkkopimeään lipsahda. Miulla kun on joku ihmeellinen fetissi kaikuun, ja sen tuottamaan "häilyvän isoon ääneen", niin kuvittelin mielessäni et miltä tää kuulostais sellasena versiona. Vois toimia! Mutta ehdottamasti kympin biisi!
0   +1 +2
 
Popkorni 20.12.2017
Onpas ihastuttavan dramaattinen alku tässä. Sillai hyvällä tavalla seesteisempi miksaus tässä. Erikoinen. Mielenkiintoinen. Jotain kiehtovaa noitaa tässä on. Laulumelodiat ovat jossain kohdin aika haastavia. Näppärästi tämä voimistuu loppua kohden. Kun biisi loppuu, niin ei ihan tiedä, mitä tapahtui. Makeen mystistä. :)
0   +1 +2
 
10
curved 20.11.2017
Hieno tunnelma, hieno sanoitus. Tämä menee täysin "my kind of darkness" osastolle. :) Pidän kovasti.
0   +1 +2
 
J. Hifish 02.11.2017
Tähän maalaukseen mahtuu sekä elämän hienous että lohduttomuus.
0   +1 +2
 
10
Tackle 30.10.2017
Mahtavaa laulua! Tässä biisissä on jotakin semmoista voimaa mikä pistää varmasti paatuneimmankin bensalenkkari amiksen siksi aikaa penkkiin pureksiin kynsinauhojaan ja pyörittelleen silimiään. On kyllä hieno tekele. Aihe on tietenkin vanha tuttu, mutta eihän nämä tietyt aiheet kulu kuten viha rakkaus ja Kekkonen. Instumenttejä enkä taustoja ala edes analysoimaan, sanoin jo että tässä on semmoista voimaa. Ainoa asia minkä ehkä olisin korjannut, koska ainahan se jotakin jäkättämistä pitää löytää, ovat kaksi viimeistä bassonuottia jotka toivat mieleen humppa-askeleet, ellei ne ollu siellä tahallaan keventämässä tunnelmaa ;)...däynggg dingggg...
0   +1 +2
 
10
Upea elokuvallinen tausta, kuin suoraan Tim Burtonin synkistä visoista. Jännästi kontrastina synkälle tarinalle on mykistävää kauneutta kertsin melodiassa ja sovituksessa, varsinkin tuo huilu korostaa sitä. Ehdottomasti tuotantosi kärkeä. HIenoa työtä!
0   +1 +2