Psykoosit Tulilla Taas

Ville Kotiranta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Popkorni 28.11.2017
On kyllä jäätävän hieno kokonaisuus. Tässä on nähty vaivaa. Teikällä on kyllä nuo musatekemisen palaset hienosti hallussa. Oma staili löytynyt ja tuotantopuoli hallussa. Mukava muutenkin kuulla, kun vedät välillä sillai hieman hennommallakin syvälaulumiehisyydellä. Ainoa mitä jäin tuumimaan, että olisiko kokonaissaundia voinut hieman höllätä etenkin siellä lopussa. Nyt tausta jyrää napsun liikaa. Meikä ainakin joutui hiljentämään volumea ja mulla on siis kuulo iän myötä jo valmiiksi vaurioitunut. :)
+2   +1 +2
 
10
NaNa_ 05.11.2017
WOOOW!! Johan oli tunteikas pläjäys :D Kaikin puolin erittäin toimiva! Jo introsta alkaen tuli fiilis: "tää tulee kuunnella huolella". Erityisesti kertsin ekat 8 tahtia antaa kivan toiveikkaan olon kasvavien jousien myötä, mutta sitten kuin salamana kirkkaalta taivaalta täyskäännös ympäri ja psykoosit on täysin valloillaan. Wow!! Kertsin vikat 8 tahtia rikkinäisellä synasoundilla ja riitaisalla riffillään yhdistettynä lyriikkaan nostattaa kivasti kappaleelle ristiriitaisen tunnelman. Myös nyt kertsissä olikin taas sitä kaipaamaani rouheampaa tulkintaa :) Hyvä Ville! Ehdottomasti kappaleena kuuluu sun parhaimmistoon!
+2   +1 +2
 
J. Hifish 02.11.2017
Voi tätä nykyajan nuorisoa, kun sadasta kilsasta tuollainen valitusvirsi;) No niin ja sitten asiaan. Hyvän sovituksen kruunaa tuo tulilla taas kohta. Tässä on muutes nyt hittipotentiaalia.
+2   +1 +2