24 Suudelmaa (Alla Joulupuun)

Ville Kotiranta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

J. Hifish 6 tuntia sitten
No kun kerran tuossa alla kehutaan , niin mä vähän kritisoinkin. Se on pikkaisen laiskan miehen hommaa, kun ei jaksa ihan koko biisiä itse säveltää, vaan pitää toisten namusia ripustella välioksille. Siitä huolimatta biisi tykitti korkealta ja kovaa. Ja olis toiminut jopa paremmin ilman tuollaisia turhia lainauksia.
0   +1 +2
 
10
Popkorni 2 päivää sitten
Samaa mieltä kaiman kanssa. Upeasti rakennetut ja teknisesti uljaat Mikseriteokset jäävät nykyään hämmentävän vähälle palautehuomiolle. Olisihan se mahtavaa jos Mikseri nousisi taas uudestaan jaloilleen ja saataisiin ihmiset aktivoitumaan enemmän. Itsekin pyrin nyt olemaan aktiivisempi ja fiksumpi, koska onhan tämä legendaarinen mesta Suomen nettihistoriassa. Niin ja siis onhan tämä ihan äärettömän kova biisi...jälleen kerran. Kestää monta kuuntelukertaa. Ei sinänsä yllätä eikä petä millään tavalla ja se on vaan merkki siitä, että nyt ollaan taas sillä omalla tunnistettavalla laatutasolla. Tässä on kaikki ne hyvät Jouluskaban ainekset läsnä. Helppo kymppi tälle. Antaisin 10+ jos voisin. :)
+2   +1 +2
 
10
Marko Toivonen 07.12.2017
On tämä outoo miten vähän Ville saa Mikserissä kommentteja mutta kai sekin on vain merkki siitä miten kuollut paikka tästä on tullut. J. Holii ois kuunnellu pikkasen lisääkin. Hieno lisä hienoon kokonaisuuteen. Soundit viimesen päälle kohdillaan. Potkii ja munaa löytyy leivän päälle enemmän kuin tarpeeksi. Kyllä tälläsen joulukuusi paketin kuka tahansa aikuinen haluis avata sellaisena viimesenä pakettina pisteenä iin päälle jotta hyvä joulumieli saa ansaitsemansa lopetuksen pitkälle odotukselle.
+4   +1 +2