Hymni nykyajalle

Laulajan Laulut

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tackle 5 päivää sitten
Koskettava, surullinen, ja sopivan ajankohtainen tähän omaankin aikajanaan, kun tuli aika vasta hommattua näin vuonna 2018 ensimmäinen älykännykkä. Tätähän se juurikin on ikävä kyllä, ja taitavan runollisesti on asiat ilmaistu, laadukkaan sävellyksen kera. Eihän tästä alle kymppiä voi antaa mitenkään.
+4   +1 +2
 
10
Windywalk 15.09.2018
Tää on niin hieno ja niin ahdistava, että kuuluu niihin suurimpiin fiilis biiseihin mitä olen kuullut. Aivan järkyttävää menoa. Kyllä tässä haukkoo henkeä ja itku tulee. Aivan mahtavaa yhteistyötä. Markolta hyvin erilaista soitujen käyttöä, jotain ihan uutta ja tietysti tulkinta on taas huippuluokkaa. Syviksen lyriikat ovat jälleen omaa luokkaansa. Upeeta!
+4   +1 +2
 
spaussi 11.09.2018
Hyvältä kuulostaa, ei voi muuta sanoa. Sanat lienee tätäpäivää eli noinhan tuo nykyään menee.
+2   +1 +2
 
10
tompa 09.09.2018
Ihan kun mieskuoro laulaisi tässä kappaleessa. Aika hyvä lauluääni
+2   +1 +2
 
9
Popkorni 08.09.2018
Tätä pitää kuunnella useamman kerran ennen kuin alkaa päästä paremmin sisään. Heti ekalla kerralla toki iskee se fiilis, että jotain hyvin kiehtovaa tässä kyllä ja samalla, että ei ihan helpoin biisi sukeltaa ykkösellä sisälle. Joka on siis just hyvä juttu nykyhelppomusa-aikana. Tässä oli joitain tuttuja virtauksia ja silti en saanut ihan kiinni, mitkä musamaisemat tästä tuli lopulta eniten mieleeni. Tässä on tavallaan jotain sellaista ehkä 1970-luvun venäläisyyttä ja samalla myös Toni Edelmannin teatterimusatyyliä. Jotain Chydeniusta unohtamatta. Sitten vielä tuo 1980-luvun ajolähtömäinen kitarointi. Vaikuttava paatos. Muutenkin mahtavia nämä Mikserin artistien yhteistyöt. Syviksen sanoitus tutun vankkaa ankka-kamaa eli pysyy vahvasti pinnalla ja sukeltaa just silloin, kun on tarvetta. Sanoissa muutenkin täsmäosuva nykyajan laitekoukkuleima.
+2   +1 +2
 
htiikkainen 06.09.2018
Hyvät sanat ja surullinen kappale piti hyvin otteessaan. Mielestäni onnistunut kuvaus nykyajan varjopuolista.
+2   +1 +2
 
10
aRt074 05.09.2018
tekipäs tämä surulliseksi, taidan painua takas lääkekaapille ja petiin. Kaiketi siis erittäin onnistunut!!? Marko ja Syvis...olisitte kyllä jonkinlainen biisinteon dreamteam kaikille meille ahdistuneille sieluille :)
+4   +1 +2