Aurinkotuuli

Timo Mäntynen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Popkorni 1 päivä sitten
On kyllä kieltämättä näppärästi rakennettu biisi. Teikäläinen edustaa muutenkin tätä nykypäivän Mikserin parempaa kärkituotantoa. Biisi jakaa myös ihan satavarmasti mielipiteitä tietynlaisella perusmuovisella harmaamattomuudellaan. Mutta all in all tiukalla ammattitaidolla purkitettu helposti kuunneltava biisi. Tässä vielä itseäni miellyttävä selkeä lopetus sekä dynaamista elämää...ja kertsi toimii tosi hyvin. Laulusuoritus itsessään on hieman väkinäinen ja nenään menevä. Mutta sekin noudattaa koko tämän biisin tietynlaista harmitonta hömppämäisyyttä. On hyvä.
0   +1 +2
 
6
Yritän arvostella tämän objektiivisesti vaikka tämä ei omaan musiikkimakuun iske. Lyhyesti: jos Antti Tuisku olisi julkaissut biisin niin tiedossa olisi n. 100 000 euroa. Itse vihaan tällaista paskaa, mutta otan hittiarvon huomioon. Eli annan tälle 6 pistettä.
0   +1 +2
 
Tantsku 16.07.2019
Hauska biitti Bridge toimii monella lauluraidalla tosi hyvin nostona kertsiin. Siinä on myös miellyttävät ysäri-instrumentit. A-osa on vähän liian perus suomi-iskelmää omaan makuun. Toisaalta ihan hyvä suvanto muuhun poljentoon. Kertsi on hyvä.
0   +1 +2
 
klawie 02.07.2019
Ihan mielenkiintoinen ja hyväntuulinen biisi! :) Miksaukseen ja sovitukseen kommentoin sen verran, että lähes kaikki soittimet kuulostavat kilpailevan keskenään ja laulun kanssa samasta tilasta.
0   +1 +2
 
8
SweetHeart 21.06.2019
Olisin kaivannut tähän voimakkaampaa droppia, mut muuten todella loistava biisi!
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 19.06.2019
Kertosäe pelastaa ja paljon. Se on täydellinen. Säkeistöissä on pieniä, vissiin autotunesta johtuvia ärsyttäviä juttuja. Muutamasta sanasta ei saa selvää kun taas kaikki muut sanat ovat hyvinkin selkeitä. Jossain kohdassa mennään melkeimpä särölle ja jossain sanoissa on outoja painotuksia. Yleensä en kyllä tommosiin asioihin kiinnitä mitään huomiota, mutta täaaä se vain häiritsee. Mutta maaginen kertsi, siitä pisteet.
0   +1 +2