Kaavakesota (Soul Vaccination)

Luotto!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

digius 27.12.2019
Arrien arkkitehti, tekstityksen tohtori, pillien professsori on iskenyt taas salakavalasti. Näihin soisi jo että mukaan liittäisit sanoituksen, näin saisi kuuntelija paremman otteen ajatuksistasi. Itse en ainakaan ole niiin multitaskaajaluonne (?), että pääsisin kuuselle kaikesta mitä korvieni välissä tapahtuu. Niin paljon on kuunneltavaa. Mutta erityisesti nyt nautiskelin instru-osuuksista, siinä 1.45-3.03 välillä varsinkin. Ja hey mään, kokeiles piruuttan johonkin kipaleeseen sordiinon mukaan ottoa. Enkä tarkoita vaimennus mielessä, vaan tuuttaisit sillä kunnolla, jonnekin sinne nautinnon äärirajoille! :-)
0   +1 +2
 
AnttiJ 27.12.2019
Soul Vaccination edustaa vanhempaa TOP:a 70-luvun alkupuolelta (1973) ja on säilynyt bändin ohjelmistossa läpi vuosikymmenien. Tätä teosta kuunneltuani ymmärsin hyvin, miksi bändin johtaja Castillo pakotti aikanaan torvisektion laskemaan tahteja jotta biisit pysyvät kasassa. Pyrin omassa versiossani lähinnä TOP:n 90-luvun alkupuolen Pori Jazzin konsertin tyyliseen esitystapaan.

Pääpaino on sanoituksessa ja sovituksessa; muu ns. välttämätöntä pahaa. Sanoitusideani "kaavakesodasta" lähtee siitä, että oli kyse mistä tahansa (verot & erot, maataloustukiaiset, naimisiin meno, auto- tai kiinteistökaupat), aina tarvitaan kaavakkeita. Tällainen lähestymiskulma kelpasi onneksi myös Soul Vaccinationin copyrightien haltijoille.
0   +1 +2