Luotto (Credit)

Luotto!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
digius 10.01.2020
Juu ei oo tämä kortti/credit-teema vanhentunut 30 vuodessa samalla lailla kuin jos laulettiin vaikkapa faxista, joskus oliko ysärillä..? Vielä sitä korttia vingutetaan täst eteenpäinkin uskoisin, ennenkuin siirrytään ihon alaiseen siruun tai iiriksen lukemiseen. Nehän rosmot vie sit silmämunan ja tyhjentävät koko tilin jos siihen mennään..

Noh, itse kipaleeseen; on taas sovitus täynnä jippoja ja kippoja. Näitä kyllä hauska kuunnella kun on niinkuin karkkikaupassa, niin paljon valinnan varaa että meinaa mennä sormi suuhun. Jossain aiemmassakin oli urut toisessa korvassa ja funk-kitara toisessa, joka toimii oikein mukavasti siihen kun pillien törähdykset oikeisiin paikkoihin niin vot, sano,,joku..

Foni soolot oli maukkaat; jos olisit alkanut puhaltajaksi joskus aikoinaan, olisit tod.näk. ollut maan kuulu solisti! Tekstistä sen verran, että vanhan liiton biisintekijänä arvostan riimejä ja loppusointuja. Sen sä hallitset, ja näitä on kiva seurata kun ollaan aina mukavalla asenteella liikenteessä, vaikka aiheet voisivat antaa toisenlaisenkin lähestymistavan.
0   +1 +2