Liberation [delphion remix]

Charayana

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Cylenth Vision 25.01.2011
Ei yhtään hassumpi kipale, tuo drop down kohta laulun kanssa ehkä vähän liian pitkä etenkin kun siinä ei tapahdu mitään uutta, kohdassa 2:18 olisi voinut tuoda esille jotain lisää muuta kuin crash hat. Tykkään laulusta ja äänestä ja miksauskin kuulostaa todella hyvältä. Ensimmäisen nostatuksen jälkeen biisi pitääkin jälleen hyvin rytmissä mukana loppuun saakka. Tuo melodia tuossa lopussa on kyllä kaunis, mutta miksi se on siellä? Sitä en ymmärtänyt :)

Soundimaailma on kohdillaan ja synatkin toimivat hienosti. Omaan korvaani perustuen kappale olisi ollut 10p arvoinen hieman erilaisella toteutuksella, mutta kyllä tämä kuitenkin 9p arvoinen on.
0   +1 +2
 
10
SpikeyOne1 29.12.2010
komiaa settiä :) i like this shiiiit, pikkasen vaisut voksut, jos jotain pitää nussia, mut toteutus ja miksaus ja saundimaailma 10+!
0   +1 +2
 
9
Sunbay music 15.04.2010
Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Dj Velos 18.09.2008
Mahtava tuo alku kun hiljalleen pystyy valmistautuu kaikkeen tulevaan melodiaan, tää on vähän niinku sellasta unelma-traceä kyllä se on vähintään ysin paikka =)
0   +1 +2
 
Edichu 25.11.2007
Itse olen röhnän ja ebm:n perään, joten en ehkä ole paras ihminen arvostelemaan trancea, vaikka sitä tanssin kyllä mielelläni.
Tämä soljuu eteenpäin hyvin ja vokaalit toimivat. Tämä on hyvä, kyllä. Meinaa vain olla liiankin oppikirjatrancea minun makuuni. Vokaalit olisivat mielestäni tarvinneet sitä jotain koukkua. Ehkä erikoisempaa äänimaailmaa. Nyt kaikki on niin kovin kaunista, että meinaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ei, silti, ei tämä huono ole,ehkä vain liikaa juuri sitä, mitä osasikin odottaa. Se on sitten joko hyvä tai huono asia. Minusta huono asia.
0   +1 +2
 
9
MetsäBotnia 08.01.2008
aivan upee toi syntikka :) ehkä hiukan liia pitkä laulu kohta mut muute aiva huippu
0   +1 +2
 
10
Arzac 24.03.2005
Joo TÄYDELLISTÄ .... Jos joku valittaa jotain niin haistakoon paskan. Tämä on mikserin laadukkainta Trancea! Äänimailma on kattava ja täydellinen. Jos tästä ei 10 pistettä irtoa niin mistä sitte ?! Ja levylle vois mennä vaikka heti ensimmäisenä.
0   +1 +2
 
10
fruity 25.02.2005
Aivan älyttömän hyvä kappale =)
0   +1 +2
 
9
DO 16.07.2004
heh ,,,, sori mun moka, se olikin biisin loppu... jonka jälkeen alkoi uudelleen.. Vitun hieno biisi!
0   +1 +2
 
9
DO 16.07.2004
Tämä Remix on huomattavasti menevämpi verrattuna origi´naaliin. Toi breikki, missä tuli se alkuperäinen melodia esille, niin oli hieman OUTo???? Kaikki muu hävisi, tuli vain se yksi melodia siihen ja sitten se hävisi, jonka jälkeen yhtäkkiä jatku siitä mihin biitti jäi.... en välittänyt siitä.. mut muuten ok!!
0   +1 +2
 
DELPHiON 24.06.2004
Vähän on saundi jo kärsinyt inflaatiota, mutta kiva että kuulostaa hyvälle.
0   +1 +2
 
10
Kupez 11.06.2004
Onpas uskomattoman hieno biisi! Tuo tosiaan Above & Beyondin mieleen. Soundit on niin tiukat et huh. Varsin julkaisukelpoista matskua.
0   +1 +2
 
10
digeon 02.06.2004
tosi mahtavaa!! tykkän täst sit niin paljon! eihän täst voi paljoa mitään pahaa sanoa! vokaalit tulee niin hienosti!! hieman sellanen surullinen biisi.. bassline vedetään kyl sit niin hyvin! ja kick on niin onnistunut! nyös melodia on rauhallista josta mä ainakin tykkään! taustalla tuleva perussaha-soundi tulee just hyvin! täyttää biisii! ja tulee myös hyvin! kyl sen huomaa et on ennenkin soitellu!

oon sun fanis ollu jo kauan! en aluks ees tienny et olet suomalainen artisti! kaverin luona kuulin eka sun biisejä ja rakastuin niihin heti!

ja numero on sit niin ehdoton KYMPPI!=)
0   +1 +2
 
10
Vilz 27.05.2004
Piti tulla kuuntelemaan uudestaan (ja uudestaan). Herkkua, laatuherkkua ! "Tykkään ihan simona".
0   +1 +2
 
10
nacho 01.05.2004
Ehdottomasti paras trancebiisi mitä mikserinetistä olen löytänyt. Voiko tästä enää biisi parantua? Todella loistavaa jälkeä. Kiitos vappuillan piristyksestä! :)
0   +1 +2
 
10
Stromstörung 27.04.2004
Kyllä! Laatukamaa, todellakin. Saundit kohillaan. Voksut on ihanat ja muutenkin semmonen tunnelma mistä kiksussa dikkailen.Tässä on kyllä tuotannon laatuun panostettu huolella. kyl joutuu 10 mäjäyttää. respect.
0   +1 +2
 
Pulssi 27.04.2004
Kicki ei ainakaan ole ihan se tavallinen kiksukikki, mitä olen tottunut kuulemaan. Bassolinja sen sijaan on puhallettu lähes suoraan Eskimolta (ei, en puhu suomihoppia tuottavasta suomalaisposerista, vaan siitä Israelilaisesta psyketuottajasta), mutta ei välttämättä ole ihan niin selkeästi tuttu kiksupiireissä, joten antaapa mennä. Harmittavasti rummut on miksattu vähän kummallisesti. Kick puskee turhankin vahvasti esiin ja huippukohdassa haikat tuntuvat hautautuvan pääliidin alle. Tämän takia biitti tuntuu laahaavan, mikä ei ole luonnollisestikaan hyvä juttu.

Paikoin laulut eivät ihan melodiallisesti sopineet yhteen melodioiden kanssa.

Kaikin puolin "ihan jees" -akselille putoava kiksubiisi (nykyään ne eivät oikein muualle osaa pudotakaan), joka kyllä on mikseritasolla oikein hyvä, mutta koska aina pitää pyrkiä parempaan, niin...

Ja loppuunkin oli näemmä varattu pienimuotoinen "easter egg". Propsit siitä. :)
0   +1 +2
 
DELPHiON 15.04.2004
Kiitos kommenteista! Buhis: Ei se melodia ole vahingossa jäänyt sinne, monet muutkin on kysyneet samaa.. Mä ajattelin että se on ihan hyvä idea ikäänkuin outroksi tälle biisille.. Halusin myös tuon originaalin melodian tähän mukaan, joten siinäpä syyt miksi se loppu on tuollainen :)
0   +1 +2
 
10
Buhis 14.04.2004
Huhhuh. Onpa aivan helvetin tasokasta matskua. Muhun tää uppoaa paljon paremmin kuin tuo original. Soundit ovat kauttaaltaan todella laadukkaat ja äänimaailma on hieno. Vielä kun ajattelee, että tekemiseen on käytetty pelkkää reasonia. Melodiat ovat suht yksinkertaiset, mutta toimivat ihan mielettömän hyvin. Vokaalit on sovitettu tähän todella hyvin, mielestäni paremmin kuin tuohon originaaliin. Breikki on erittäin hieno ja laulajan kaunis ääni pääsee oikeuksiinsa. Tämä yltää kyllä mikserin kautta aikain top5 trancebiiseihin ehdottomasti. Ainut outo juttu biisissä on tuo ihan lopussa alkava melodia. Ihan kuin se olisi vain vahingossa jäänyt sinne(?). Mutta joka tapauksessa hemmetin kova biisi tämä on. Voi vain ihmetellä miten tämä ei levylle päässyt.
0   +1 +2
 
10
Lumonia 14.04.2004
Minä en kyllä henkilökohtaisesti ymmärrä miksi tätä ei ole saatu muka levylle asti? Tämä on taas hyvä osoitus siitä, että Suomenmaa on täynnä aivan valtaisan hyviä artisteja, jotka vain eivät ole päässeet levylle.
Biisi hakkaa alusta asti sellaisella menolla, että meikäpoika on jäädä pois kyydistä. Vaikka mitään hardtrance meininkiä olekkaan niin tätä voisi luokitella jollain "hardly addictive" merkillä. Itselläni biisi soi tällähetkellä jo neljättä kertaa peräkkäin...
Vokaalit ovat hyvin mukana biisissä, mutta ei liiaksi. Äänimaailma on alusta asti avara ja antaa olettaa kappaleesta juuri sellaista mitä se on. Meno on napakampaa kuin vokaalitäyteisemmässä versiossa, mutta se antaa minun mielestäni vain lisäpisteitä.
Lead etualalla laittaa vipinää kinttuihin ja bassline sointuu siihen todellakin hyvin. Taka-alan tausta synat eivät jää liiaksi varjoon vaan ne antavat avaruusmaisen kuvan ja täydentävät raikasta ja avaraa äänimaailmaa hyvin.
Kipale on loistava ja siitä en itse pääse minnekkään, sanokoot muut mitä vaan. Todellakin iloinen päivän piristys jälleen täältä Mikserin suunnalta. Toivottavasti tätä tulee lisää sillä minä en taida jaksaa edes odottaa seuraavaa julkaisua...
0   +1 +2
 
10
DjLime 13.04.2004
Joskus previkan aikoihin tätä viimeksi kuuntelin ja en oikein muista mitä silloin tuli sanottua. Nyt ainakin upposi todella hyvin tuon pro-tason tuotannon ansiosta. Alkuperäisen päämelodia toimii paremmin. Tämä jää hiukan pomppimaan kahden eri säveltason väliin. En tiedä onko tuo säveltaso oikea sana tähän, mutta varmaan tiedät mitä tarkoitan. Ihan asiallista klubeille suunnattua melodista menoa, joka varmaan toimisi mukavasti tanssilattioilla. Ei aivan alkuperäisen veroinen, mutta hiton hyvin tehty remix. Jotenkin tulee Above & Beyondin remixit tästä mieleen. Se on aina hyvä asia. Sellainen 10- voi tälle antaa.
0   +1 +2
 
9
Andy Simon 13.04.2004
Oikeestaan voin lainata koko arvosteluni (Original vocal mixistä). Oikein kaunista, vocaalit kestää ihan hyvin kuuntelua useammankin kerran. 1 miinuspiste liiasta samallaisuudesta originaalin kanssa...
0   +1 +2
 
10
Deep Cold 13.04.2004
Aivan uskomattoman hyvä kappale. Munkin mielestä parempi ku orginaali. Soundimaailma ja vokaalit saavat leijumaan ilmassa ;)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 13.04.2004
Tämä biisi sopii meikäläiselle kuin nyrkki vasempaa silmää:)
paljooon paljon parempi kuin original mix el. voisin sanoo poijoot että tää synkempi puoli musiikista sopisi teille paljon paremmin;) eiku musaa kehhii tääl yx innokas fani uotteleepi uutta biitti vääntelyä=)jatkakaa samaa malliin!!
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 13.04.2004
No joo-o.. kylläpäs oli maukas kappale. Hienot vokaalit ja upea melodia. Hiukan eri fiilis kuin alkuperäisessä ja ehkä hieman parempaan suuntaan omasta mielestäni. Sounditkin aivan protasoa. Basari oli todella hieno ja b-linja pisti jalan heti liikkeelle. Minuutin kohdalla todella kaunista maalailua... kyllä on niin hieno fiilistellä tälläistä musaa. Kyllä tää biisi sopii meikäläisen makuun, ku nenä päähän. Ei siitä pääse mihinkää. Jää kyllä kestosuosikit kansioon jo näillä kuunteluilla. Huhhuh! :)
0   +1 +2