Omppuvarkaissa

Samo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
SheikkiLyyrinen 13.11.2022
Tää biisi kyl iski heti ensikuuntelulla. Tykkään jotenkin tästä tarinasta ja biisin ideasta todella paljon eikä kyllä toteutuskaan huono ole. Ainoo mikä vähän häiritsi oli toi vokaaliraidan miksaus. Se soundi ei oikeen omaa korvaa miellyttänyt niin paljoa. Ei kuitenkaan pilannut biisin kuuntelun fiilistä.

Biisin sanoitukset teknisesti ehkä oli hieman kököt. Tosi simppelit riimiparit jne. Kuitenkin tän biisin tarina vetos muhun sen verran voimakkaasti, että sen vuoksi aikalailla pidin kappaleesta.

Mä itse jäin tässä tarinassa kaipaamaan informaatiota lähinnä siiten esim miten tiet erkani tän kaverin kanssa, mahdollisesti jotain miten nykyään menee tms. Mun mielestä kohdat tosta Minnasta oli hyvät. Aluks se istutettiin tarinaan kun Minnan faija haulikolla pelotteli ja sit myöhemmin mennään sitten Minnan kanssa kimppaan. Se oli hyvin toteutettu. Sivuhenkilö, joka tuotu tarinaan just sopivasti.

Esimerkkinä toinen biisi jossa nään ehkä vähän samoja viboja on tuo Arttu Wiskarin - Jarin Mummo kappale. Siinä esim se miettii kovasti mitä sille Jarin mummolle kuuluu ja muistelee sitä. Kertoo kaiken mitä Jarille kävi jne... Sitten lopussa tää päähenkilö päättää mennä katsomaan Jarin mummoa konkreettisesti ja siihen se tarina päättyy.

Joku tän kaltainen eteneminen ois voinu tehdä tästäkin biisistä vielä paremman noin niinku tarinankerronnallisesti.

Mutta siis hyvä biisi ja ehdottomasti tulen kyllä kuuntelemaan uudestaan!
0   +1 +2