The Distance From A To B

Auditory Balance

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
jrnn 01.10.2004
Olet jälleen saanut kyhättyä mielenkiintoisen soundin mielenkiintoisine ratkaisuineen. Ja homma kuitenkin pelaa, vaikka pohjalla ei ole tradition tuomaa turvaa. Tässäkin äänimaailma on kaikkine särinöineen ja ujelluksineen niin monitasoinen, että kuuntelukertojen määrää ei tohdi jättää vain yhteen – taustalta löytyy paljon "uusia ulottuvuuksia".

Näin sieluni silmin kelttejä Skotlannin utuisilla nummilla kekkuloimassa burmalaisten serkkujen lahjoittamien sitarien kera. Nuo sumutorvimaiset äänet kaikuineen toivat mieleen ikään kuin uuden aamun vähän scifihtävän teollisuuskaupungin siluettia vasten. Minun tapauksessani etäisesti mieleen juolahti Furi Kuri (FLCL)...

Mukaansatempaava, yllättäviä assosiaatioita herättelevää auditiivista maalailua – jälleen kerran. Tosin kokonaisuutta ehkä vaivaa liika toisto, varsinkin loppua kohden variaatio olisi ollut tervetullutta.
0   +1 +2
 
9
Pastori 29.04.2004
AIkastas mielenkiinoinen biisi. Alun surina kuulosti ihan sellolta ja ehkä tästä jouhtuen en voi olla välttymättä mielikuvasta Alamaailman Vasarat goes TekNo. :) Oikein mukavan experimetaalia meininkiä, jota ei ihan joka päivä tule täällä vastaan. Mustavalkoinen teollisuuskaupunki-fiilis. Sopisi talveen paremmin kuin kevään alkuun, mutta menee tämä näinkin.

Mielenkiintoista, erittäin.
0   +1 +2
 
Kukkonen 27.04.2004
Hmm... itse teen hieman eteerisempää chilliä, mutta kyllä tästäkin hyviä puolia voi löytää :D Ainakin tuo moottorisamelodia, ajoittain. Kokonaisuutena ei oikein toiminut koska niin paljon tuli teemavaihdoksia ja yhtäkkiä...
0   +1 +2
 
9
Samu2 27.04.2004
Ehdottoman viehättävät ne hieman ruosteisilta(?) kuulostavat kitarat varsinkin siinä alkupuolella! Hienoja... erittäin hienoja ja omiaan luomaan tälle semmoista omaleimaista soundimaailmaa. Aloin kuvitella itseäni kuumana ja aurinkoisena päivänä rantsulle makoilemaan niine ttei TODELLAKAAN ole kiire yhtään minnekään eikä ole mitään mitä olisi pakko tehdä. Vain olla. Tämän soidessa taustalla.

Rumpubiitti oli myöskin mielestäni kekseliäs, kuten itseasiassa koko kappale... kaikkea uutta ilmestyy kappaleen edetessä, vaikka sama rennonlaiska poljento kuljettaakin kuulijaa kohden matkan päätä. Hieno biisi!
0   +1 +2
 
8
Rain Song 22.04.2004
mitvit? Efektejä Startrekistä, nuotiokitaraa ja progerummut? Mykistävä esitys.
0   +1 +2
 
Phadej 22.04.2004
hyvä äänimaisema, toimii loistavasti taustamusana. sopivan toistuva, muttei liika.
0   +1 +2
 
7
DaKiller 22.04.2004
Alku on mielenkiintoinen ja huomiota herättävä. Rummut ovat aika hyvänkuuloiset vaikkakin sama jytkytys alkaa hieman kyllästyttää pidemmän päälle. Melko rauhaisa fiilis piisissä on ja erikoiset äänet kuulostavat eksoottisilta. Jotenkin kappale ei kuitenkaan kanna itseään loppuun saakka ja jossain vaiheessa mielenkiinto katoaa. Sellainen "disharmonia" tässä on jatkuvasti ja se ei jaksa kiinnostaa kovinkaan pitkään. Alun erikoisuus oli parasta mutta siihen se sitten jäikin, paikoilleen polkemaan.
0   +1 +2
 
jmm 22.04.2004
Tuo hajoavan akustisen kitaransoundi on mielenkiintoinen ja nuo surinatkin toimii. Muuta en oikein saa tästä irti. No, kyllähän biittikin toimii.
0   +1 +2
 
9
WandaT 22.04.2004
ohhoh, olipas erikoinen aloitus ja sai kuuntelijan kyllä heräämään. hyvin omallaatuista musiikkia ja jollaintapaa muistutti alussa hieman värttinän tuotoksia. Vaihtelevuutta biisissä on ja todellakin jaksaa pitää kuuntelijan valppaana. Kaunis äänimaailma. tätä lisää vielä...jatka samaan malliin, kannattaa! luv:WandaT
0   +1 +2