days dub by

dawnshade

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Herr Überking 30.05.2006
Hieman munaa kaipais alle nuo rummut mielestäni. Tietyssä mielessä kyllä toimii näinkin, mutta jotenkin jäin kylmäksi, alku oli ehkä hivenen venytetty. Miksauksen läpi voisi ehkä käydä uudemman kerran, muuten kyllä ihan hyvää lunkeilu meininkiä, ei niinkään tanssilattia kamaa, enempi sitä chillaus osastoo soffalla spliffin kera ;)

tra
0   +1 +2
 
9
accent 22.02.2005
Kiva tunnelma, jännät rumpuäänet. tosiaankin "genrerajoja ravistelevaa".

Tässä juuri alkuillasta työstä tullessa kiva chillata tätä kuunnellessa.
Sopivasti vaihtelua, ei pääse tylsistymään. Lopun melodia kuulostaa tutulta. Hyvää settiä, tee lisää!
0   +1 +2
 
9
aprox 20.04.2004
Kappale toimii. Tempo ei arvostelussaan ottanut huomioon että välttämättä tämä kappale ei olekaan mitään tanssihallimättöä vaan mukavaa illanaloittelu chillailua. Bassolinja toimii ja saundimaailma ei lähde turhaksi kikkailuksi - joka on todellakin hyvä puoli. Kappale pelaa mukavasti dub-tunnelmalla mutta kuitenkin ottaa myös hyviä eklektisiä vaikutteita esimerkiksi vanhasta 90-luvun ravekulttuurista. Melkein alkaa kaihottaa.

Ainoa syy miksi en antanut kappaleelle kymppiä on pienen pienet miksaukselliset vivahteet joita olisi voinut hioa ja nohevan lopetuksen puuttuminen.
0   +1 +2
 
8
Tempo 18.04.2004
Tunnelmalliset taustat. Hyvä alku. Lo-Fi rummut sopii todella hyvin, mutta ainostaan biisin alkuun. Alusta 2:20 asti biisi iskee kuin unelma, mutta sitten homma latistuu:

Lo-Fi rummut eivät enään toimikaan yhtä hyvin, basso ei sovi mielestäni ollenkaan ja sekin soi jotenkin liian korkealla. Eli, loistava alku ja siihen liittyvä nostatus, hyvä. Itse biisi 2:20 jälkeen on jotenkin lattea.

Tämän tilalle jos saisi kunnon möhjöbasson ja repäisevän biitin, niin tämä olis helmi ja tanssilattia tömisisi.

- Tempo
0   +1 +2