Lyhyesti Virsi Kaunis[Poison RMX]

Ethical Yawn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ArrestKulak 14.03.2005
ooh. mikä alku. himokas ja kostea. ihanat fätti biitti kolisee :) fruityllä se homma pelaa ;) kuolemanraastava ja letkeä viritys. tämän mukana voi vetää itsensä jojoon ;)
0   +1 +2
 
rolandkorg 14.03.2005
Ei mene omaan musiikkimakuun. Alku oli ihan jees.
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
ihan mukavat elektro soundit. tunkkainen soundi, mukava.
0   +1 +2
 
Tämäpä jäi pitkäksi aikaa soimaan. Taustamusiikiksi ainakin sopii, se tuli juuri todistettua. Juuri tämmöistä sopivan hiljaista ja fiilisrikasta humppaa. Varsin meneviä soundeja löytyy sieltä täältä ympäri biisiä.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 10.10.2004
Do diin! Tune poika se tätä biisiä suositteli ja kyllähän tämä vaikutti; äänimaailma on saatu hyvin kohdilleen ja luikerteleva rytmi jyllää hyvin eteenpäin. Genreä en paljon kyllä tunne, mutta kyllä tästä ainakin sain tietynlaista potkua. Luultavasti saatanan isoilla kajareilla saisi tästäkin enemmän irti, mutta kyllä tämä poraa siltikin, vaikka kajarit ovat maitokauppa-tavaraa... Mutta mutta; industrial-fanina tämä viisu teki kauppansa ja ansaitsee kiitettävän numban. Katsotaan, uskallanko muita viisuja kuunnella... Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
melusina 03.09.2004
Minä tykkään! Tosi hyvä synkkä soundimaailma ja paljon pureksittavaa. kaipaamaan jäin laulua ja ehkä vhän sellaista että biisi lähtis käyntiin kunnolla että vois tanssia:)mutta se ei kai ollut tarkoituskaan!
0   +1 +2
 
NeverSayYes 08.07.2004
Valitan mutta nyt ei kyllä tämmöseen irtoo mitään kommentia kun en tämmöstä musaa kuuntele, mua alkaa ahistaan tämmönen
------------> seuraava biisi
0   +1 +2
 
orion903rock 08.07.2004
nää Industrial jutut ei oikein kolahda.... ei huono mut ei mitenkään erikoinen eli en erottaisi tätä muusta massasta
0   +1 +2
 
Eettinen haukotus. Hieno artistinimi ensinnäkin. Mitenkäs se biisi...

Toi heti alussa oleva saundi on jotenkin kämänen mutta se on kai ihan tarkoituksella sellainen. Muuten tämä kyllä toimii oikein mainiosti näin juuri heränneenä. Hyvä tapa aloittaa tämä päivä. Mitä ihmettä? Yhtäkkiä siirrytään melkein kuin eri biisiin... jännää. Sitten se loppuikin jo. Hyvin tämä tuntuu rullaavan eteenpäin eikä tässä nyt mitään suurempia valittamisen aineita löydy. Yleinen saundimaailma toimii hyvin yksiin. Hieno biisi. Ehkä tän olis voinut silti ihan kylmiltään lopettaa eikä laittaa tollasta irrallista pätkää loppuun?
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 23.07.2004
Hieno soundimaailma, mutta nopealla breakbeatilla tästä saisi paljon menevämmän. Tulee mieleen hidastettu kohta jostain elokuvasta, missä päähenkilö/henkilöt ottavat raskaat aseet ja mahtipontisesti kävelevät rinnakkain katua pitkin... Sitten suvantokohta pilaa kyseisen tunnelman.

Odotan vaan, että millonka alkaa se nopee breikki, missä nää henkilöt alkaa tappeleen, mutta sama mahtipontinen kävely vaan jatkuu... Lopun vocaalicuttien aikana nämä henkilöt pysähtyvät pahiksen oven ulkopuolelle lataamaan aseitaan ja sitten tuleekin seuraava teksti: "Jatkuu seuraavassa jaksossa."

Ihan joo menevää, mutta nopeeta breakkia tämä kaipaa ja ehdottomasti.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 27.07.2004
Ihan hyvä soundimaailma. Reverbikin toimii ihan hyvin, ei ole liikaa, mutta sopivasti. Taustamusiikiksi oivallista tavaraa, mikäli tämäntyyppisestä tunnelmasta diggailee.
0   +1 +2
 
9
Zachary 20.07.2004
Kotikutoisessa industrialissa saa varmaan käyttää luovuutta ja mielikuvitusta oikein ämpärikaupalla jotta pystyy välttämään huonojen soundien ja yleisen kömpelyyden sudenkuopat. Ja tässä se on tehty taiten. Biisin lähdettyä alkuun loppu oli pelkkää nyökyttelyä. Hyviä riffejä ja painostavaa äänimaisemaa, ihan niinkuin pitääkin. Vokaaliosuuksia, siis ehkä joitain kuiskailuja, huutoja tai kaikuista mölinää kaipasin biisiä elävöittämään. Tai tulihan tuossa lopussa sitten tuo pätkitty puhesample.

Pientä lisäkasvatusta biisi voisi kaivata: loppua kohti jykevöityviä rumpuja ja möyryäviä bassoja. Tai ehkä jonkun lyhyen ja kauniin välipätkän kappaleen keskivaiheille.

Lopullinen arvosanani heiluu siinä kasipuolen paikkeilla, mutta sen verran tyylillä toteutettuja juttuja biisi sisälsi, että pyöristän sen ysiin.
0   +1 +2
 
Onhan tää ihan hauskan kuulonen biisi vaikka en itse kuuntelekkaan tällästä musaa. Kuulostaa aika "tummalta"... Tää varmaan sopis hyvin taustamusaki vaikka sillon ku pelaa jotain peliä.
0   +1 +2
 
8
Averell 07.07.2004
"Kuoletus" hyvä ja muutenkin ihan hyvällä tavalla hämmentävä kokonaisuus. Vaikkei tän sortin korina oikein kuulu repertuaariin, voisi tosiaan istua taustamusiikiksi
0   +1 +2
 
9
Veneficus 07.07.2004
Munakas startti, rumpujen tullessa mukaan alkaa pääkin notkua mukana. Osa soundeista on minun korvaani hivenen "kuivan" kuuloisia, mutta niitä on järjestelty mukavaan kuosiin. Hetkittäin saadaan rakennettua oikein lumoavia suvantokohtia jotka sitten jälleen potkaistaan marssimaan eteenpäin. Hylättyjä, kodittomia ja rampoja androideja marssitetaan unohdetuille tehdaskolosseille työskentelemään, sähkönarkkaridroidien kakoillessa ja kikatellessa vartijoina.

Pituus on kohdallaan ja kappale toimii oikein hienosti enemmänkin juuri tunnelmapalana, koska varsinainen räjähdys ja kliimaksi puuttuu. Näillä kaiuttimilla en uskalla miksausta lähteä tarkemmin arvioimaan. Fiilistä ja ideaa löytyy, rummut säkättävät topakasti ja synasoundit leijuvat paikoitellen juuri niinkuin pitääkin. Ehkä lievää munattomuutta siellä täällä, mutta voi olla etten vain nyt osaa ottaa tätä kipaletta tarpeeksi rennosti juuri tällä hetkellä.

Mitä jäi parin kuuntelun jälkeen käteen? Näppärä teos joka uskaltaa luvata laatua olevan tulossa tältä suunnalta tulevaisuudessakin. Jään odottamaan lupauksen lunastusta.
0   +1 +2
 
maddista 02.07.2004
Pelottavaa.
Alku on hyvä.
Tästä puuttuu jotain, tää on enemmän semmosta
soundtrack-musaa kuihn kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
niilo 02.07.2004
Asiallista kamaa. Tälle pitää nyt keksiä uusi sana "kybertribaali". Oletko muuten KMFDM:ää kuunnellut? Pääräykytys rullaa hyvin ja atmosfääri-efektit on hanskassa. Piti kuunnella vielä alkuperäinen versiokin ja oikeaan suuntan on selvästi menty. (kommenttirinki)
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 02.07.2004
Sairas soundimaailma tässä.. kauniilla tavalla sairas. Häiriintynyt voisi olla oikea termi. Sopisi kenties elokuvaa taustalle fiilistä luomaan. Hieno biisi.
0   +1 +2
 
8
Jukk. 30.06.2004
Ihan toimivaa vääntöä. Miksaus suht' kohdallaan, tosin joitan pikku juttuja mutta menkööt. Kivaa kikkailua tuolla laulu/puhe samplella.
0   +1 +2
 
konemies_ 30.06.2004
Hyvä synkkä tunnelma, tällaisesta tykkään minäkin.

Ihan hyvin ideoita pitkin biisiä.

Hauskana yksityiskohtana yhdessä muutaman vuoden takaisessa piisissä oli basso soundi hyvin lähellä tätä teiän soundia.
0   +1 +2
 
Soulstab 30.06.2004
Mielenkiintoiselta soundaavaa kamaa. remixejä vaan en ymmärrä, miksi pitää tehdä jo kertaalleen tehtyä..
0   +1 +2
 
9
Samu2 30.06.2004
Erityisen muksa bassoääni vie mennessään... Kappale kokonaisuudessaan tyylikkään tummansävyinen mutta silti enemmänkin lämpimän kuin rujon kuulloinen. Voin hyvin kuvitella mielessäni elokuvaan jos toiseenkin kohtauksen hidastuksineen päivineen johon tämä sopisi kuin nenä päähän taustalle...

Ei mitenkään eritoten yllättävä, mutta sarallaan äärimmäisen toimiva!
0   +1 +2
 
tilkka 07.07.2004
Sopisi kyllä hyvin taustamusiikiksi tai jopa tunnariksi johonkin belgialaiseen poliisisarjaan.
Ihan hauska teos!
0   +1 +2
 
MajorForce 24.06.2004
Tuo reverbi sopi äänimaailmaan ihan kivasti, mutta sen sijaan ala-midleä tuli vähän liiankin kanssa, män tukkoon.
Lyhyesti Virsi Kaunis? Mielestäni tästä olisi minuutin verran joutanut saksimaan pois, mutta makuasioita nämä tämmöiset :)
0   +1 +2
 
9
tammina 24.06.2004
Reverbiä on juuri sopivasti, en ihmettele.
Pureva biitti ja basso + synkät taustat.
Loistava saundi. Tyly "riffi".
Ysi.
0   +1 +2
 
9
phuuskon 24.06.2004
Taustamusiikkina toimii varsin hyvin. Scifi/kauhu-leffa tunnelmissa liikutaan. Kuulokkeilla kuunnellessa ei ainakaan minua kaiun määrä häirinnyt, itse asiassa jos olisit jättänyt mainitsematta niin tuskin olisin edes kiinnittänyt huomiota. Toimiva se pysäytys kohta lopussa. Ei minun musiikkia, mutta täytyy sanoa, että hyvin tehty ja jaksoin loppuun asti.
0   +1 +2
 
dirtylicks 24.06.2004
enpä oikein erityisemmin pidä tämän tyyppisestä musiikista, mutta tämä tuntui toimivan
0   +1 +2
 
8
North Vibes 09.07.2004
hehhe musiikki on ihan tekijänsä kuulosta. tuneahan tämä on "no doubt" about it. aika ahistava biisi jotenkin. kaikua on turhan paljon ja ääni puuroutuu hieman. Raskaus on tässä biisissä se positiivinen puoli, karheet soundit ja tunnelma osuu yhteen mutta melodiat ja kaikuisuus ei oikein napannu-
0   +1 +2
 
Einsteins 21.06.2004
Taustamusiikkia, todellakin. Sinänsä jotain ideaakin, mutta sen verran vähän että neljä minuuttia on liikaa.
0   +1 +2
 
10
jrnn 18.06.2004
Siis, reverbiä ei ollut missään nimessä liikaa, mun mielestä toi "ylipitkä" kaiutus on oleellinen osa tunnelmaa. Todella omaperäinen soundi ja soinnutus, välillä ihan tuli väreitä. Pitää kyllä nostaa hattua varsinkin tuosta taustalla kulkevasta reverse(?) 'vokaalista', hieno idea vielä hienommin toteutettuna. Ehkä ite olisin pistänyt vielä ihan kipeen särön tohon bassoon...
0   +1 +2
 
8
Dj Oni 18.06.2004
Genre ei iskenyt minulle lainkaan joten en viitsi arvostella tätä niinkään. Kyllähän tässä silti muutama kohta kuullostaa erittäin hyvältä, ja biisi sopisi ehkä johonki toiminta leffaan. Niissä on aika paljon tämäntyylistä vääntöä. Ihan jees.
0   +1 +2
 
8
Trilobiitti 17.06.2004
tämähän ei nyt varsinaisesti ole lyhyt, virsi eikä kaunis. :) Varsin synkissä sfääreissä liikutaan.. rumpuihin oisin kaivannut enemmän variointia, saundit itsessään toimivat varsin kivasti. en mä sanoisi että biisissä on liikaa reverbiä (kuuntelen juurikin monitoreilla).
0   +1 +2
 
9
alun "riffi" kolahti meikäläiselle kovaa. ei oo mun musamakuani, mutta
hyvät ideat ovat hyviä tyylissä kuin tyylissä. taitavasti tehtyä ja näkemystä piisaa. hyvä ysi.
0   +1 +2
 
10
odkid 17.06.2004
Mahtavaa Matrix ym."nyt mennnään pelastamaan maailma coolisti"-kohtausmusiikkia. Synkähköä, mutta hyvällä tavalla. Pysyy mielenkiinto yllä, kun tapahtuu tarpeeksi (mitä ei mikserissä voi jokaisen biisin kohdalla sanoa). Tuo kuoletus toimii, tosi tyylitajuista kamaa, loopit toimii kun ei ole yritetty liikaa.

Soundimaailma on todella jees. Mitä tästä muuta sanomaan kun että kymppi tulee.
0   +1 +2
 
Olavio 14.05.2004
Ei tämä virsi enää niin lyhyt ole, mutta kauneutta edelleen löytyy. Varsinaista äksönmusiikkia edustaa tämä remiksi. Tällä hetkellä kappale lähtee pyörittämään päässä väkivaltaelokuvan jotain hidastettua tappelukohtausta, jossa veri lentää ja hiki haisee. Semmoisia mielikuvia (lue hallusinaatioita:) tämän aamun kofeiini annos laittoi liikkeelle. Teknisesti varsin laatutuote priimasaundeineen ja vokaalit ovat huikeat. Reverbiä ei tosiaan ole ihan säästöbudjetilla laitettu, vaan sepäs ei verota tässä piisissä lainkaan, koska tähän passaavat juuri näin. Tähän voisi kuvitella vielä rosoisempiakin äänimaisemia (ehkä vielä toinen remiksi?), mutta toisaalta tämän kappaleen yksi hienous on juuri kirkkaat saundit. Hieno reemiksi!
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 29.04.2004
mmm rankkaa. kauhuleffa meininki. kivat pörinät oot iskeny. hyvä biitti tässä :D kivoja saundeja käytössä myös. karu meininki ja hyvänkuulosta kamaa :9 täähän on kunno fiilistelyä. kaikki äänet luo hienon ympäristön ja luo oikeanlaisen tunnelman tähän kipaleeseen. tämä on kyl oikeasti hyvä kipale :D me like :) fartti basso on hieno ja toi melkein kiroileva vokaalilta kuulostava taustavedätys on mahtava. tää on elämää parempi kipale! :)
0   +1 +2
 
INTRIGA 26.04.2004
Yah, Bad Ass Bass. Pahapersebasso. Tää oli aika hauska mätäke vaikkakin ois ehkä saanu pitää sisällään enemmän tavaraa. Mut jos diggaa.
0   +1 +2
 
DjLime 25.04.2004
Meinasi unohtua arvostella tämä. Aika hyvänkuuloisen lopputulokset olet saanut, mutta joku tuossa biitissä on saanut liikaa reverbiä ja siksi tuo sellaista ontompaa tunnelmaa biisiin. Ihan mielenkiintoinen electro vääntö. Ei ollenkaan hassumpi. Empä osaa muuta sanoa, kun ei ko. genre ole niitä lemppareita.
0   +1 +2
 
9
Tämän tyylistä musiikkia on henkilokohtaisesti
niin hemmetin vaikea mennä arvioimaan.
Mutta omasta mielestäni tämä on kyllä ehkä meipi
paras. Vaihtelu olisi antanut lisää tälle
biisille, mutta sitten se ei sopisi enää taustamusiikiksi.
Snare kuului ainakin omaan korvaan turhan
kovaa läpi ja tuntui että se olisi pari nuottia liian
alhaalla.
0   +1 +2
 
8
Deep Cold 24.04.2004
Olipas erikoisen kuuloinen kappale. Tosi "dark" meininkiä ja ovelia soundeja sisältävä biisi. Tosiaan taustamusiikiksi sopivaa meininkiä. Ehkä vielä enemmän vaihtelua ois kappaleessa voinut olla. Näin häijystä biisistä napsahtaa kahdeksikko ;)
0   +1 +2