Nitro

Orion

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Käytöshäiriö 05.02.2007
rokki meininki kohallaa:) äänenlaatu ei parast mahollist mut ei sen välii!:)
0   +1 +2
 
8
napsikas 05.11.2004
Biisit kuulostavat samalta... Niin hyvässä kuin pahassakin. Tulee mieleen Black Sabbath (ei johdu laulajasta). Hirveästi symbaaleja, ehkä liikaakin. Matkalla on parempi.
0   +1 +2
 
Kliseitä kliseen perään. Tässä ei ole mitään mitä ei olisi tehty aikaisemmin miljoonaa kertaa. Voi tällänen kliseinen rokkikin olla hyvää, mutta tää on täyttä paskaa. Sanotaan nyt plussana, että kertosäe jää soimaan päähän, vaikka tuskinpa se soi päässäni enään koskaan sen jälkeen kun olen seuraavan biisin kuunnellut.
0   +1 +2
 
Soitossa tuntui olvean vähän epätarkkuutta. Tämä biisi ei ollut mikään päätä räjäyttävä, mutta ihan kelpo rokkibiisi. Souditkin olivat ok.
0   +1 +2
 
8
let J. 27.09.2004
Alku on ihan hyvä, mutta timesta ei saa millään kiinni ja se hämää. Se kuulostaa jotenkin hutiloidulta.
Skarpisti uudestaan, niin siitä tulee hyvä.
Sanat jälleen oivaltavat, mutta kompissa vähän yksitoikkoista menoa.

Pidin erityisesti kohdasta " ja se tuntui aika pahalta", tämä on aika harvinainen tapa sanoa asia, ja hyvä niin.

Erityisesti biisien lyriikat yleensä iskevät, mutta musiikkipuoli on vielä vähän hiomisen tarpeessa.
0   +1 +2
 
9
TheVille 27.09.2004
Mukavaa musiikkia. Kaikki tuntuisi olevan balanssissa ja rakenne rullaa toimivasti eteenpäin. Sanoja tuntui olevan tosin aika vähän joten toistoa esiintyi paljon, enkä tajua miten biisin nimi liittyy mihinkään. Mutta musiikkina tosi bueno.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 27.09.2004
Aah rokkia, pelkäsin jo että taas tulee jotain räppiä. Tässähän on hyvä rempsee tempo, laulajalla vahva ääni, mukavan kuulosta räimettä. Kertosäkeessä hyvin tarttumapintaa ja se tuli hyvin esiin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Pitk 27.09.2004
Alun haikka sleebaa. Tarkoituksella? Laulu on liian hiljaisella. Ja kaikua on (tässäkin) liikaa. Laulu linja aika samanlainen kuin toisellakin biisillä (olikos se "Matkalla"). Yleissoundi sekava, haitsu tulee sikalujaa ja muita rumpuja saa kitaramuhjun seasta hakemalla hakea.
0   +1 +2
 
10
makes69 27.09.2004
Mitkä rytmiset epätarkkuudet? Ei niitä tässä ole, ja sitä paitsi tässä on asennetta. Ei toinen voi sanoa rytmisistä epätarkkuuksista itse biisin tekijä voi niin sanoa. Hienot saundit aika fresh ote. Laulussa sanomaa. Eikä liian pitkiä biisejä. Singlelle mahtuvat biisit kunniaan. Joutu faniutumaan.
0   +1 +2
 
8
theplan 26.09.2004
Tässäkin biisissä mua kiusaavat rytmiset epätarkkuudet, ei voi mitään... Asennetta kylläkin tuntuu löytyvän ja se on paljon se! Sävellys ja sanoitus suhteellisen toimivia, mutta mainituista ongelmista johtuen itse biisiin on vaikea keskittyä ja saada makua.
0   +1 +2
 
8
tinu 09.09.2004
Kolmatta kertaa lähtee soittoon..Vaikee saada tästä silleen minkäänlaista kirjotettavaa enää noiden monien tyhjentävien kommenttien jälkeen.. Soittaminen jotenkin tökkii,niinkuin täälä on jo liika monasti aiemmin jo sanottu,sanonpahan uudelleen.. Laulajalla on kyllä mukava ääni,osaa ääntään tässä ihan mukavaisesti käyttää.. Hieman tuota soittopuolta treenaatte,niin hyvää tulee! :)
0   +1 +2
 
8
vexu 05.07.2004
Meininki on hyvä, mutta ehdottomasti heti ensimmäisenä tarkkuutta lisää soittoon. Myöskin miksaus oli aika sekava ja yleissoundi jopa hieman liian räkäinen. Kappaleena hyvää perusrockia ei siinä ja tarttuvuuttakin löytyy.
0   +1 +2
 
9
ei voi kuin yhtyä edellisiin, soittoa tiukemmaksi, niin hyvin menee. tämmöinen toimii aina. laulajalla aika tasan
oikeanlainen ääni tällaiseen meininkiin.
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 03.06.2004
Melkein samanlainen kappale kuin "Matkalla" mutta sanoista huomaa että eri kappale on kyseessä, Eihän tälle voi kun ysin antaa!
HIRVEÄÄ TYKITYSTÄ (Positiivisessa mielessä)
=D
0   +1 +2
 
9
Salminen 26.05.2004
Hämmästyttävää, miten näin tasokkaalla yhtyeellä voi olla noin selkeitä ongelmia soiton rytmityksen kanssa. Sääli, sillä tiukemmin soitettuna tämä olisi aivan selkeä kympin kappale. Sävellyksellisesti ja sovituksellisesti ei tästä juuri korjailtavaa keksi, mitä nyt alku lähtee vähän oudosti käyntiin. Laulajalla on hieno ja myös persoonallinen ääni ja mies osaa myös käyttää sitä hienosti. Sanoitukset toimivat suurimmaksi osaksi hyvin, mutta tuo "aika pahalta / tosi pahalta" -riimitys onnahti kyllä aika pahasti.

Kun ottaa huomioon miten nuoret tyypit ovat asialla, uskaltaisin vaikka laittaa rahaa likoon sen puolesta että kunhan yhteissoiton rypyt saadaan siloiteltua ja rytmi toimivammaksi niin näistä kundeista vielä kuullaan. Ehkä kannattaisi treeneissä panostaa enemmän muiden soiton kuunteluun? Vai olisiko kyse studiojännittämisestä? Oli miten oli, hieno kappale on kyseessä, hieno yhtye samoin. Seuraan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.
0   +1 +2
 
jmm 18.05.2004
Tää on aika paljon samanlainen kun muut kuulemani bändin biisit. Ihan kelpo meininki, mut välistä kuulostaa et yhteissoitto takertelee aika pahasti. Joko rummut tai kitarat soittelee ihan eri rytmissä kun muut. Yhteissoitossa on siis aika paljon petrattavaa, mutta biisi on kuitenkin ihan ok.
0   +1 +2
 
8
MGynther 18.05.2004
Soittoon vähän lisää tarkkuutta. Muuten erittäin hyvä. Itse toivoisin tähän vähän enemmän rytmiikkaa. Mutta toimiihan tällainen jyräyskin.
0   +1 +2
 
8
Portion 18.05.2004
Ei nyt tää mikseri softa ei kyllä pelaa niinku pitää, sori sählinki. Laitoin aluksi vahingossa 7 ja yritin kompensoida 9:llä. Nyt se näyttää 2 x 9 - Mä siis annan tälle biisille oikeesti 8 (kasin).
0   +1 +2
 
8
Portion 18.05.2004
Itseasiassa mä tarkoitin kasia tälle joten kompensoin nyt ysillä.
0   +1 +2
 
8
Portion 18.05.2004
Tarkkuutta pojat soittoon, meno kun on muuten oikein miellyttävää. En tiedä syökö tää mp3 sitten soundia liikaa mutta potkua kaipaisin tähänkin (kuten Matkalla -biisiin). Kitarakomppityyli-idea on ihan hyvä, tosin tarkkuus vähän sotkee fiilistä. Sanoisin että erittäin kehityskelpoista kamaa.
0   +1 +2
 
10
jakkematopala 17.05.2004
tota siis tää on tätä ihan jees matzkuu...
tota tota mietittii tos äskö paten kaa ett tää on ihan rokahtava homma, ja sit pedro sano et japelta pitäis amputoida pää ja istuttaa siihen mantelipuu matoviljelmän kanssa.. sit ne vois , tiäksä, elää symbioosissa niinku saku ja riksu...

tota tota malarcrim homahtaa.....

PS: mukava huone teill täällä!
0   +1 +2
 
10
rok_rok 14.06.2004
ja uskomaton meno sen ku jatkuu!!! todella hienoa jälkee. pakko tsekata viimenenki biisi!
0   +1 +2
 
10
rok_rok 14.06.2004
ja uskomaton meno sen ku jatkuu!!! todella hienoa jälkee. pakko tsekata viimenenki biisi!
0   +1 +2
 
7
Einsteins 14.06.2004
Ihan kovaa pätemistä, tiukemmin soitettu, mutta vähän suttusemmin soundein tällä kertaa. Laulu jää
pahasti kitaroiden ja etenkin pellien turhan taakse. Hyvä meinink kuitenkin, jatkakaa!
0   +1 +2