Crossful of Dust

Vibration Pyrotechnics

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
sikki-six 21.05.2004
Joo, tuttu biisi. Aikamoisen vahva tunnelma joka ei lepää pelkkien rumpujen varassa. Biitti on aika hiljaa, vois olla vähän kovemmalla. Tämmöstä matskua ei liikaa mikserissä kuule.

Lopetus on aika supa-spedestä... Eiköhän se ollu jo sulle selvä. Timmi tsibale, vaikka tiedänkin että pystyt paljon parempaan..
0   +1 +2
 
7
Eurydome 21.05.2004
aika mukavasti alkaa, utuista ja myös unista. kun tulee tuo rumpufilli, voisi kuvitella, että kuvioihin astuisi myös "vahvemmat", samankaltaiset rummut. pidän kuitenkin myös tämänlaisista rummuista, joita tässä biisissä on käytetty, tosin niihin voisi lisätä jonkinlaista efektiä. loppuenlopuksi biisi on suhteellisen tasapaksu, tätä olisi voitu pidentää vaikkapa jonkinlaisilla erilaisilla melodioilla. alusta kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta jo lyhyen ajan kuluttua mielenkiinto tyssää. biisi myös loppuu kuin seinään, ja sen voisi korjata.
0   +1 +2
 
7
Dj Aki Antila 19.05.2004
rummut vois olla vähän paremmat, mut saattaa johuu siitä, että kuuntelin tän suoraan lofista. Toi tb-303 tapanen syna oli aika kivan kuulonen. Vai onkos toi syna muuten tb-303?. ihan kiva sillee, ettei tälläistä psydubbia mikserissä hirveästi ole.
0   +1 +2