The art of erotic photography

Make=Porn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Sientenystävä. 09.02.2006
Onnistuu siinä missä muut eivät - ensimmäinen hyvä suomalainen cross-over/avantgarde yhtye. Biisi toimii hyvin, ehkä hieman enempi laulua tai lyhyempiä osia loppupuolelle niin olisi 10.
0   +1 +2
 
Toni Solo 12.03.2005
Tämä on kyllä enemmänkin tajunnanvirta-kuulokuva kuin
musiikkikappale, mutta jännittävä sellainen. Sfääreissä
mennään Pekka Pohjolan ja Jukka Tolosen hengessä.
0   +1 +2
 
6
Von Beast 12.03.2005
Muutamia hyviä rytmejä tarjoileva esitys, joka sortuu ehkä liikaa erikoisuuden tavoitteluun. Välillä tulee mystisiä ylläreitä mukaan. On tämä ehkä hieman psykedeelinen. Paras kohta lienee tuo kitarasoolo ja sen jälkeinen kikkailusessio, josta olisi kannattanut tehdä oma kokonaisuus, nyt on vähän hyvän rytmin ja riffin haaskausta. Tarttumapintaa on kuitenkin niukalti sitä ennen. Selkeyttä ilmaisuun. Jäi niin tyhjiöön, ettei taivu edes seiskaan.
0   +1 +2
 
Hyvän kuuloista musaa.saundit on hyvät ja jänniä juttuja sielä biisissa.Ei ehkä ihan aukee näin pikaisesti kuunneltuna.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 12.03.2005
nyt on ainakin niin osuva nimi tälle rallille että huh... kivan tunnelmallista fiilistelyä tää on... enpä "vapaa-ajalla" tällaista kuuntelisi, mutta tällaisena hetken huuman varsin kiva.
0   +1 +2
 
DarkFiz 12.03.2005
Pink Panther juolahti mieleen alusta. Hauskaa jamittelua/riffittelyä. En nyt eroottista valokuvanäyttelyä tästä löytänyt, ennemminkin savuisen, viskin höyryisen ja hiljaisen baarin jossain Chicagon laitakaupungilla. Tunnelma on vähän unenomainen ja ennen kaikkea savuinen. Vähän hiljaseksi on jäänyt äänentasoltaan. Miksaus on onnistunut, mikään ei ottanut korvaan pahalla tapaa. Progressiivisuus on aina hyvästä, siitä ja tunnelmasta pisteet kotia.
0   +1 +2
 
MIKA K 12.03.2005
no se oli taas tät kikkailu musaa.mut vähä yli kaks minuuttii oli menny ni tuplat jytäs,siel oli jotaa säröökii.niin monimutkaista.oliko volumet vähän alhaset...kait
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 12.03.2005
Mystistä on. Mielenkiintoisen kuuloinen on, taustaäänistä tulee mieleen melkeinpä black metal. Opeth kuuluu kyllä osittain aika paljonkin, varsinkin vanhemmat biisit, ei varmaan ole tuntematon bändi teille. Hyvää on.
0   +1 +2
 
9
Mr.Right 12.03.2005
ai paska aivan totta..
alku tuli eroottisesta valokuvanäyttelystä.. mutta sitten vaihdettiin mielestäni jo after partyihin..
pidän tästä melko valtavasti.. soundit niin kohdallaan kuin vain voisin toivoa. liikettä ja variaatiota löytyy enemmän kuin itse after partyista..

kiitos tästä kovasti!
0   +1 +2
 
8
theplan 18.09.2004
Jännittävä tunnelma. Progemeininkiä... En nähnyt silmissäni eroottista valokuvanäyttelyä, mutta mitäpä siitä, erotiikkansa kullakin... Vähän kiusasi basso/kitarayhteistyön ajoittainen lievä epätarkkuus, jota ei tällaisessa musassa odottaisi. Laulusuorituksesta en oikein jaksanut innostua. Kunnianhimoisuudesta pisteet. Ja siitä, että tässä ei sorruttu tekotaiteellisuuden puolelle, ainakaan kovin pahasti ;-)
0   +1 +2
 
9
jouni 09.06.2004
Pistin simät kiinni.Joo tunnelmaa löyty! Hyvin soitettua tavaraa ja tuo irstas mies ääni toimii. Naisnäkökulmaa olisin odottanut. Missä on seksikkäästi huokaileva nainen??? Tasa- arvon nimissä olisin kaivannut ja oisi tuonut uutta näkökulmaa. Oikein mallikkaaasti soitettu ja mukana paljon hienoja oivalluksia. En ehkä ymmärrä tuota Kingston Wall tyylisiä osia tähän teemaan liitettynä. Mutta jokainenhan näkee tällasen jutun erilaisena.
0   +1 +2
 
9
Samu2 08.06.2004
Aika mielenkiintoinen yhdistelmä davidhasseloffmaisia bassosoundeja, rammstein henkistä laulantaa, ja hikisen funkahtavaa rytmittelyä! Ja... mikä uljainta; piru vie se on ja toimii kuin se kuuluisa hirvi sateella! Upjejata, varsinkin kun välissä räimäisi särökitarakin ihan puun takaa niin ei voi kuin antaa tälle taidepläjäykselle ehtaa kunniaa! Saluté!
0   +1 +2
 
Kuusniemi 08.06.2004
Tätä ei pidä kyllä arvioida teknisten seikkojen perusteella vaan saa mennä aivan mielikuvien ja ajatusten vallassa.

En kyllä välttämättä halua tietää mikä teidän mielestänne on eroottista... :) Itselleni ei tästä kyllä tule mieleen eroottinen valokuvanäyttely, enemmänkin jonkinasteinen uuden sirkuksen esitys, jossa on mukana tulta, ilmalentoja ja maailman lävistetyin mies... Mutta eroottista en tästä kyllä millään saa. Mutta se on vain minä.

Vaikka tuossa alussa sanoinkin, etten teknisiin seikkoihin puutu niin kuitenkin pitää tuosta miksauksesta sanoa, että ainakin minulla kappale oli varsin puuroinen. Ehkä kappale aukeaisi paremmin jos saisitte sitä hieman kirkastettua.
0   +1 +2
 
KB 08.06.2004
Tämäpä oli mielenkiintoinen biisi! mutta ei mielestäni kuitenkaan kovin eroottinen :)
0   +1 +2
 
Haava 24.05.2004
Tämä on hyvä. Tunnelmat pelaavat ja dynaaminen soitto/sovitus/saundi iskee... Agressivinen ote rahallisessa biisissä ottaa palkkiosa ja runtelee sanomansa tätä kuuntelevan ihmisen kalloon... Make=porn on herännyt henkiin uusien biisien myötä ja hyvin onkin hertännyt... Tämä elää... Tämä ei ole kuollutta sudiomössöä joka on komressoitu pannukakuksi huipputuottajien toimesta... Tämä on elävää musiikkia jonka soittajat elävät svelten mukana...

Tämä on kovaa kamaa... Uusi laatunnekin on jo niin elegantinsaundista... Te olette hyviä...

TE OLETTE HYVIÄ! NÄMÄ BIISIT TOIMIVAT!
0   +1 +2
 
d fast 23.05.2004
heti alkuun on todettava, että biisinnimi kuvaa itse kipaletta melkein täydellisesti. alussa antaa kuuntelijan odottaa ja tuossa ennen kahta minuuttia odotus loppuu kun kuulokkeista huokuu pelottavia huutoja ja kirkumisia. rankat riffittelykohdat eivät jostain syystä napanneet, mutta kolmannen kuuntelukerran jälkeen niistäkin oppii pitämään. lopun itämaisuudet ovat kivaa kuunneltavaa. kokonaisuutena biisi jää ehkä hivenen vaisuksi ja mitäänsanomattomaksi. oisin tykännyt kuulla herra puttosen ääntä enempikin. miksaus taas kuulostaa korviini kivalta. annetaan nyt vielä superplussapisteitä 01:28 alkavasta kohdasta, voisin kuunnella tuota 30 sekunnin pätkää vaikka loputtomiin. seuraavaa biisiä odotellaan!
0   +1 +2
 
9
kudusai 01.06.2004
Alkuhan on jälleen pirun hieno. Patton tulee mieleen, varsinkin tässä biisissä, vaikka kieltämättä tulee kyllä melkein kaikista muistakin teidän biiseistänne, no ei se ole huono asia. Tuo 1.30 kohdissa alkanut kitarasooloilukohta oli hieno. Hyvä biisi jälleen.
0   +1 +2